Serie A: (08) Lecce 0-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2005, 21:30

Mam nadzieje, że Alex zagra od pierwszej minuty. Nie rozumiem Capello, dlaczego on nie wystawia Alexa w wyjściowej jedenastce. Licze na łatwe zwycięstwo JUVE. Gdzieś ok 3:0.

Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2005, 23:35

To bedzie trudny mecz bez watpienia ,Przegralismy z Bayernem wiec pewnie to bedzie jeszcze w glowach siedziec ,ale mam nadzieje ,ze wygramy :twisted:

Mecz LIVE na TPS Foot wiec obejrze :!: :P

FORZA JUVE
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 15:31

steru pisze:
matt16 pisze:A ja mam takie pytanie:

Jakiś czas temu w temacie o Serie A w Polsacie Sport wyczytałem, że PS wykupił prawa do transmisji meczów ligi włoskiej, oczywiście nie wszystkich, ale wśród tych 'wykupionych' znajdowała się drużyna Lecce. Czy to oznacza, że w niedziele o 15 na PS zobaczymy Juventus?
Mecz będzie na polsacie sport extra odbieranym (bodajże) tylko z platformy polsatu narazie nie ma go w sieciach kablowych :|
Mecz pokażą o 18.00 w niedziele i o 16.30 w poniedziałek...
Osobiście jestem załamany :angry: Już dawno rozrysowałem sobie, w jakich kolejkach gramy mecze z drużynami, których mecze pokazuje PS. Napaliłem się, iż zobaczę sobie meczyk a na żywo a tu takie jaja :!: :evil: Szczyt bezczelności, nawet raz nie powtórzą meczu na PS, chamstwo, brak słów, niech się wypchają, jakąś głupią siatkówę pokażą, przecież to ręce opadają :angry:

Co do meczu, to nie wiele można powiedzieć, moje przeczucia są jasne. Wygrywamy ten mecz i wyrównujemy swój rekord, którym tydzień później pobijemy.
Co do składu, w co zazwyczaj się nie bawię, powiem tyle, Zlatan niech usiądzie na ławce, dobrze mu to zrobi, bo sprawia wrażenie, jakby męczył się na boisku, nie poznaję tego piłkarza :(

Obrazek
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 15:52

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Osobiście jestem załamany :angry: Już dawno rozrysowałem sobie, w jakich kolejkach gramy mecze z drużynami, których mecze pokazuje PS. Napaliłem się, iż zobaczę sobie meczyk a na żywo a tu takie jaja :!: :evil: Szczyt bezczelności, nawet raz nie powtórzą meczu na PS, chamstwo, brak słów, niech się wypchają, jakąś zasraną siatkówę pokażą, przecież to ręce opadają :angry:
Mówiłem już to kilka razy i powtórzę po raz kolejny - tacy wielcy z niektórych fani, wydajecie pieniądze na głupoty, wolicie przepić na mieście 30 zł w jeden wieczór, przepalić x paczek fajek w ciągu tygodnia ... nie lepiej poskładać kilka tygodni pieniądze, zamówić sobie najniższy pakiet Cyfry+ i cieszyc się Juventusem prawie w kazdym meczu? :roll: Przeciez nie są to kosmiczne pieniądze, ludzie ... :think:

Sam osobiście mam to szczęście, ze w mojej kablówce są wszystkie Canale+ - zakodowane, mozna je jednak odkodować doplacajac chyba 30zł z kazdym rachunkiem za tv. Jednak istnieje takie coś jak karta telewizyjna poprzez ktorą oglądamy programy z kablowki na monitorze komputera. Istnieje też dużo programów odkodowywujących szary obraz C+ dzieki któremu za darmo oglądamy Canal+sport ... to naprawdę niewielkie koszty i niewiele włożonego wysiłku, wystarczy chcieć :whistle:

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 18:35

MIKI_900 pisze:Mam nadzieje, że Alex zagra od pierwszej minuty. Nie rozumiem Capello, dlaczego on nie wystawia Alexa w wyjściowej jedenastce. Licze na łatwe zwycięstwo JUVE. Gdzieś ok 3:0.
po tym co pokazał z Bayern to powinien grzać ławke i tyle

Wydaje mi sie ze juve napracuje sie duzo i wygra 1-0 , chciałbym zeby Capello dał szanse Mutu od 1 minuty i zagrac atakiem : Mutu - Zlatan albo Mutu - Trezeguet

Dawniej Virus[Mauro].
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 18:43

Paolo Rossi 1982 pisze:Mówiłem już to kilka razy i powtórzę po raz kolejny - tacy wielcy z niektórych fani, wydajecie pieniądze na głupoty, wolicie przepić na mieście 30 zł w jeden wieczór, przepalić x paczek fajek w ciągu tygodnia ... nie lepiej poskładać kilka tygodni pieniądze, zamówić sobie najniższy pakiet Cyfry+ i cieszyc się Juventusem prawie w kazdym meczu?
Wiesz co z takim podejściem to moze powinnismy sobie od ust odejmowac bo trzeba uskladac na CYFRE +. A nie pomyslales o kims, kto naprawde nie ma kasy i musi zbierac na neta czy na cos?? Bo nie wszyscy mogą sie zalewac w trupa (ja do nich naleze) aczkolwiek nie wszyscy mogą....

Ja tam nawet Polsatu Cyfrwego nie mam ale wszystko wydaje na osprzet do kompa i do gitary itp.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 19:56

Paolo_Rossi_1982 pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Osobiście jestem załamany :angry: Już dawno rozrysowałem sobie, w jakich kolejkach gramy mecze z drużynami, których mecze pokazuje PS. Napaliłem się, iż zobaczę sobie meczyk a na żywo a tu takie jaja :!: :evil: Szczyt bezczelności, nawet raz nie powtórzą meczu na PS, chamstwo, brak słów, niech się wypchają, jakąś zasraną siatkówę pokażą, przecież to ręce opadają :angry:
Mówiłem już to kilka razy i powtórzę po raz kolejny - tacy wielcy z niektórych fani, wydajecie pieniądze na głupoty, wolicie przepić na mieście 30 zł w jeden wieczór, przepalić x paczek fajek w ciągu tygodnia ... nie lepiej poskładać kilka tygodni pieniądze, zamówić sobie najniższy pakiet Cyfry+ i cieszyc się Juventusem prawie w kazdym meczu? :roll: Przeciez nie są to kosmiczne pieniądze, ludzie ... :think: :
Nie bądź śmieszny. Po 1, pierwszy raz słyszę byś mówił coś takiego, ale mniejsza o to. Po 2 co Ty wiesz o mnie, że wysuwasz jakieś śmieszne wnioski, podarować sobie piwo czy fajki, chłopie, gdybym miał z czego odłożyć, już dawno bym miał cyfę nieprawdasz? A PS mam tylko dzięki kablówce w UPC, bo wiadomo, że nie stać mnie na dekoder polsatu :?

Obrazek
T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 20:13

DO Paolo_Rossi_1982 mylisz się i to bardzo ja mam cyfre i mam najniższy abonament i niema tam canalu + a niestety moja starsza niechce nawet myśleć o zmianie abonamenty bo poco :angry:

A co do meczu
Uwarzam zę Juve bedzie bardzo ciężko pokonać morale pewnie spadły i się nie dziwe :( co do składy to trzeba zrobić jakieś zmiany przedewszyskim Zlatan na ławe :D to co prezętuje ten zawodnik od poczatku sezonu to jest makabra to juz nie ten sam zlatan co w tamtym roku te jego dryblingi zowdy a teraz :angry: :angry: może zabardzo jest pewny gry w pierwszym składzie :think: sam juz nie wiem w reprezętacji Szwecji gra bardzo dobrze a w juve :shock: dalej Thuram też powinien sobie odpocząc i dać szanse Kovacowi :whistle: i to by było chyba na tyle :think:
Będzie cięzko ale obstawiam 2:1 dla Juve :D

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 20:34

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Nie bądź śmieszny.
Nie obrażaj się.

Nie obrażam się, to nie w mom stylu 8)

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Po 2 co Ty wiesz o mnie, że wysuwasz jakieś śmieszne wnioski, podarować sobie piwo czy fajki, chłopie, gdybym miał z czego odłożyć, już dawno bym miał cyfę nieprawdasz?
Nie mówilem tego bezpośrednio do Ciebie tylko do ogółu skarżących się na brak Juve w tv.
Rozumiem, sorry, napisałem to ze swojej perspektywy
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:A PS mam tylko dzięki kablówce w UPC, bo wiadomo, że nie stać mnie na dekoder polsatu :?
Wszedłem na stronę UPC Polska i co znalazłem ?

CANAL +
W ofercie 3 wersje CANAL+ w cenie jednego kanału w systemie CANAL+MULTIPLEX to wiecej premier, sportu i filmów

Czyli kupujesz sobie nawet najtańsza kartę tv (10zł :roll: ) odpalasz program More TV, odkodowywujesz dwoma kliknieciami myszki i oglądasz Canal+ sport do znudzenia ...

Hmm... chyba za piękne by mogło być prawdziwe, póki co to wyróżnili się zabraniem DSF i RaiUno, co spowodowało, że bramki z Serie A oglądam tylko na kompie :roll: Dobrze, że dali PS. Jako, że średio się orientuję w tych sprawach, pogadam z kumplem, zobaczymy chociaż większych nadzieji sobie nie robię...

To naprawdę jest banalne, sam oglądam Canal+ w taki sposób. Zapewne w telewizorze odbierasz Canal+ jednak jest on zakodowany i obraz pojawia się tylko o godz. 20.00 kiedy puszczają jakieś łapu-capu i kilka bajek. Uzycie tunera tv (tak jak wspomnialem - juz od 10zl) sprawia ze oglądasz to co masz w kablówce na ekranie monitora (tuner tv podpinasz pod slot na płycie głownej, a do tunera wsadzasz antenę od kablówki). Ściagasz program MoreTV - 2 klikniecia myszką i obraz z rozmazanego robi się taki jak na innych kanałach. To takie proste ... naprawdę mało osób się tym interesuje i wie, że wogóle jest to możliwe. Sam mialem możliwosc oglądanie Serie A juz w tamtym sezonie, jednak dopiero w te wakacje przyjrzałem się temu dokładniej.

Tak więc zakup sobie kartę tv (ja posiadam AverTv) sciagnij program o którym wspomnialem i ciesz się Serie A :ok:

Pozdrawiam

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 21:49

Zlatan18 pisze:Mecz LIVE na TPS Foot wiec obejrze :!: :P
jesteś pewny ze bedzie ta transmisja?? :-D szukałam stacji pokazujacych ten mecz ale jeszcze zadnych nie znalazlam!!

Obrazek
Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 22:03

dawid1991 pisze:po meczu z Bajernem napewno spadły morale będzie ciezko
Och Tak Przegrać Z Bajernem To Naprawde Zła Rzecz!!
dawid1991 pisze:w tatym sezoni niepotrafilismy wygrac z Lecce
Och Tak!! niestety wygralismy tylko 1-0 na wyjeździe i 5-2 u siebie

dawid1991 pisze: plusy sa takie ze bedzie grał vieira
Tak Tak Vieira Zagra Chyba Na Gitarze Przed TV

dawid1991 pisze:i mam nadzieje ze tym razem wygramy ;]
Ja Też!!

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2005, 22:17

YEAH! Człowieku spadłeś mi z nieba, bo nawet bym nie wiedzial :smile: Dzięki!

Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 00:08

Asia :) pisze:
jesteś pewny ze bedzie ta transmisja?? :-D szukałam stacji pokazujacych ten mecz ale jeszcze zadnych nie znalazlam!!
Jestem pewnien ,ze bedzie ten mecz ,tutaj masz potwierdzenie :twisted:

http://64.77.87.5/sport/ (Daily TV -> October 23)

Pozdro

FORZA JUVE
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 09:20

Po nieudanym wystepie w Lidze Mistrzów przychodzi czas na powrót na krajowe boiska, na spotkanie z Lecce. Co prawda Lecce nie prezentuje w tym sezonie wielkiej formy, lecz może to być bardzo ciężkie spotkanie.
Piłkarze Juve będa chcieli po pierwszej porazce w sezonie wrócic na zwycięską ścieżke, tym samym wyrównując swój rekord wygranych na rozpoczęcie sezonu.
Capello raczej nie bedzie eksperymentował ze składem. Brak Vieiry na pewno będzie znacznie odczuwalny, nadal nie mamy drugiego środkowego pomocnika i każda kontuzja Pumy lub Vieiry jest trudna do zastąpienia.
Jedynym znakiem zapytania wydaje sie dal mnie obsada ataku. W meczu z Bayernem nikt nie zaprezentował się dobrze. Przełamać miał sie Zlatan, jednak ten po raz kolejny zawiódł. Może pora, by Ibra na jeden mecz usiadł na ławce, może pora by wkoncu Alex otrzymał szanse gry od poczatku spotkania. Swoimi ostatnimi występami napewno na to zasłużył.
Trzy punkty są konieczne. Przed nami coraz trudniejsze mecze, juz niedługo szlagier z Milanem - nie mozna sobie pozwolic przed tym spotkaniem na głupia strate punktów, niech to Milan w meczu z nami bedzie pod presją, że musi gonić punktami. A jak wiadomo pod presją nigdy nie gra sie łatwo, więc jest szansa, by przewaga Juve jeszcze wzrosła, trzeba jednak pamietać, że punkty w meczu z Lecce sa tak samo ważne, więc licze na zaangażowanie i dobrą gre.
FORZA JUVE!!!

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 09:56

Virus[Mauro] pisze:
MIKI_900 pisze:Mam nadzieje, że Alex zagra od pierwszej minuty. Nie rozumiem Capello, dlaczego on nie wystawia Alexa w wyjściowej jedenastce. Licze na łatwe zwycięstwo JUVE. Gdzieś ok 3:0.
po tym co pokazał z Bayern to powinien grzać ławke i tyle

Wydaje mi sie ze juve napracuje sie duzo i wygra 1-0 , chciałbym zeby Capello dał szanse Mutu od 1 minuty i zagrac atakiem : Mutu - Zlatan albo Mutu - Trezeguet
a co pokazał z Bayernem Zlatan albo Treze?!

co do Mutu to sie zgodze. ale do Ibry i Treze juz nie. sprawiaja wrazenie ociezalych, jakby przemeczonych :| mam nadzieje, ze jak Zlatan poczuje, ze pierwszego skladu pewnego nie ma, to zacznie sie starac i znowu grac dobrze.

Zablokowany