Problem z kibicami niższego poziomu!!!
- Wadzgi
- Juventino
hehehe a ile ty masz lat???? bo napewno nie wiecej niz 14 :]]]]]
a to ze ludzie nam zazdroszcza sukcesow no trudno bylo tak jest i bedzie.
Tak to juz jest niestety, a co do twoich przeciwnikow cóż nie popieram przemocy ale w obronie JUVE:>>>
a to ze ludzie nam zazdroszcza sukcesow no trudno bylo tak jest i bedzie.
Tak to juz jest niestety, a co do twoich przeciwnikow cóż nie popieram przemocy ale w obronie JUVE:>>>

Waca
- KwiAtek
- Juventino
Tak, wszystkich naokolo oceniam wg znajomosci zycia Adama Mickiewicza.pawelini pisze:Ja rozumiem, że nieszanujesz ludzi, którzy nie przeczytali "Pana Tadeusza" i nieznają Biografii Adama Mickiewicza![]()
Ojej, jak mi ciebie zal. To faktycznie straszliwa przypadlosc, ba, calkowicie niewyleczalna. Nastepnym razem nie pisz w pospiechu, bo nie wychodzi ci to najlepiej.pawelini pisze:Pozatym mam dysortografie (wykręt, nie wykręt-papierek mam), pozatym post pisałem w pośpiechu!
Juz jej wspolczuje.pawelini pisze:Pozwól, że moją polszczyznę oceni moja nauczycielka :shock:
LOL, zalozylbym bloga i tam sie wyzalal tudziez udal sie na spotkania AA.pawelini pisze: Jakby ciebie w szkole bili to byś niemówił, że to zły topic :lol: !

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Przemo90
- Juventino
Colfi popatrz na siebie co sam wypisujesz a nie przywalaj sie do mnie, co chcesz komune wprowadzic ? Mamy wolnosc slowa i moge pisac co chce oczywiscie nie naruszajac zasad forum a narazie ich nie naruszam.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- fefek_g
- Juventino
No już prędzej można zrozumieć kibiców np. Realu czy LFC niż tych z Chelsea tamci to przynajmniej znane od dziesięcioleci firmy a jak takiego gościa się spyta o coś z historii klubu nawet datę założenia to łysy a niektórzy to nawet obecnej jedenastki nie znają...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dlatego temat zamykam. Chciałem zrobić to już wcześniej, ale byłem naiwny, że coś z tego tematu wyjdzie. Co wyszło? Każdy widzi, tradycyjnie chlew. Szkoda gadać. :xlukasz01 pisze:Załozyłem temat O problemach z kibicami innych druzyn, a tu sie robia problemy między kibicami JuVe![]()