Wisła w LM?? Jednak NIE! :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Wisła awansuje do LM?

Czas głosowania minął 21 sierpnia 2005, 23:32

TAK
135
93%
NIE
10
7%

Liczba głosów: 145
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 12:57

tak wrzeszczałem ze szcześcia kiedy Sobol trafił do siatki ...
WISŁA DZIĘKUJE!
CI CO TERAZ JADĄ PO WISLE TO NIE KIBICE !!!

Najbardziej żal mi tych piłkarzy... (wiem, wiem niby wszystkiemu są winni - ale naprawde mi ich żal - juz któryś raz nie udało im sie awansowac - i osiagnać celu )
W pierwszej połowie Wisła grała bardzo dobrze -i na pcozatku drugiej tez. Później jednka krytyczne 3 minuty i sie posypał cały paln taktyczny. Szkoda, zę Zieńczuk tak durnowato strzelał kilka razy . Franek byl pieczałowicie kryty i sie nie dziwie ze nie był ani razu w dogodnej sytuacji - tylko zauważcie też, że to Franek dzielił piłki i zagrywał je czy to do Brożka czy Zieńczuka. Umiał ja przytrzymac na płoowie rywala wiec nie zagrał znowu tak źle !
Nie chce mis ei nawet pisac o tym meczu. Wspominac tego spotkania. BO RPZECIEŻ PRZEZ PIERWSZE $% MINUTI WISŁA BYŁA LEPSZA TAK AJK LEPSSZA BYŁA W KRAKOWIE.
CHOLERNE STAŁE FRAGMENTY GRY I TE NIEZDECYDOWANIE U MAJDAN. Radek bronił bardzo dobrze, na lini, wiele razy ratował Wisłę - ale kiedy przychodzi do dośrodkowaŃ KOMPLETNIE SOBIE NIE RADZI . Zawalił 2 i 4 bramkę. Sobolewski strzelił przepiękna bramke i mógł stać sie idolem kibiców. Wisła atakowała i powinien zostac uznany gol na 2-2 , ale zamiast tego poszła kontra, nie wrócili pomocnicy - i straciliśmy bramkę.
Później ten faul , za który zdyt pochopnie pokazano kartkę . Z drugiej jednak strony Sobola troche poniosły emocje, mógł przeciez wejść ciałem i kartki by nie było. Czerwień była praktycznie równoznaczna z porażką. Jedynym który miał jeszcze siły był Paulista - który zresztą zagrał dobrze- ale tenż nei wykorzystał jednej dogodnej sytuacji.
Później - niestety - kwestią czasu była zdobycz bramkowa przez Panathinaikos.
CHOCIAŻ KIEDY ZAWODNIK KONICZYNEK RZUCIŁ PIŁKA W KUŹBE(który kompletnie zawiódł) TO TAM POWINIEN OTRZYMAĆ CZERWONA KARTKĘ !

DZIĘKUJE WISLE ZA WIELKIE EMOCJE
POLSKA PIŁKA BAGNO? No jasne, najlepiej isc na łatwizne
Aha i jeszccze jedno? Sa i tacy którzy po pierwszym meczu wszędzie z duma pisali o Wisle. Czy to na opisach gg czy na forach. Zreszta taksamo było rpzed rewanzem - do boju Wisło ! - mozan było ujrzeć cna niemalze kazdym opisie. Ci sami "kibice" po mecuz, najeżdzaja na Wisłe , lub też twierdza że polska piłak to bagno. TO SIE NAZYWA KIBIC - CHORĄGIEWKA "Z której strony wiatr powieje ..."

Pozdrawiam prawdziwych kibiców - którzy conajmiej szanuja Wisłę za to co pokazała

sORRY ZA LITERÓWKI - NO ALE PISAŁEM POD WPŁYWEM EMCOJI KTÓRE JESZCZE MI NIE PRZESZŁY, A TAK ZEBY BYŁA JASNOŚĆ - W POLSCE KIBICUJE WIDZEWOWI 8)

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 13:15

Nic by się nie stało gdyby Wisła awansowała, ale nie wytrzymałbym dwóch tygodni gadania kto jak dobrze zagrał, jaki to Engel jest wspaniały, Majdan, co wyprawiał na bramce, itp. Tak było z Dudkiem - wiele gadania, a on na ławie siedzi ze złamaną reką :prochno: Ale jak już pisałem, chciałem, aby Wiślacy zagrali w Lidze Mistrzów, bo ich lubie 8) Lubie, może poza Majdanem. Chłopak nic nie gra na 5 metrze. Ani nie wyjdzie, ani nie stanie na linii. Czwartą bramkę powinien bez problemu obronić :evil: ale ja nie szukam kozła ofiarnego. Ja go po prostu nie lubie odkąd pamiętam, bo to jeden z największych gwiazdorów. Taki polski Beckham :rotfl: i zamiast z Dodą grzmocić się, gdzie popadnie, popracował by na grze w polu 16 metra :wink: Mam szacunek do Wisły Kraków, ale niestety przeciwnik był lepszy :think:
WIELKA SZKODA :!: :angry:

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 13:18

Szkoda ze sie nie udało ale taka jest piłka , ja w całej tej sytuacji dostrzegam jeden 'plus' nie bede musiał oglądac Wisły w LM bo prawdopodobnie zamiast przykładowo meczu : Juve - Bayern bysmy obejżeli Wisła - Rosenborg naprzykład bo to jest bardziej ciakwe ;0

Jednak wczorajszy wieczór to popis Gmocha XD masakra

"Popatrzmy na zwolnienie"
"Oni muszą chodzic jakby wycinali drzewa w lesie"
"Czempions lik"
"Tak graj synu"
"Oni muszą ... a.. e... "
no i kapitalny smiech Gmocha uhuhuhuuh

no i "Y" zamiast "I"

Dawniej Virus[Mauro].
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 13:20

paku pisze:Z czym do Europy ? Hm, a co robi w LM nie jaka Petrzałka ? Albo Fc Thun ?
Thun i Petrzałka pokazały że mają jaja. Wisła nigdy nie wyeliminowałaby Celticu.. Piłkarze Thun i Petrzałki pokazali klasę i mimo wszystko awansowali... Wisła natomiast co rok liczy tylko na dobre losowanie, łudzi się i odpada. To już jest nudne. A ta mania wokół Wisły w polsce jest żenująca :lol: A wogóle co cię skłania do tego by uważać Wisłę za mocniejszy od wyżej przez Ciebie przytoczonych ?
Zapewne kibicujesz Legii Wisła odpadła, ale odpadła z honorem walczyła, i była blisko celu, Wisła słaba ? Dosć mocna na Polska Lige, gdzie rozjedza rywali, Wisła moze daleko zajsc w P. Uefa i z tym napewno nie masz co dyskutowac, mają dobry skład, walecznych zawodników,
Polską ligą to ja się wogóle nie interseuje. To, że klub taki jak Wisła bezwzględnie dominuje świadczy tylko o tym jak słabo z naszą ligą i jak daleko nam do Europy. Skład może i mają dobry.. ale na naszą beznadziejną Ekstraklase.
Ps. Wisła skisła ? Fajnie masz w domu ... ;]
Mam fajnie w domu. A o tym , że Wisła poraz kolejny skisła przekonaliśmy się wczoraj. No cóż... pozostaje wygrać banalną ligę i za rok modlić się o łatwe losowanie 8) A z takim podejścim nie ma co marzyć o LM.. Bo przecierz Panata i Anderlecht byli łatwi :D
pan Zambrotta pisze:Mistrz Polski.
Tak tak, królowa tej zabawnej Ligi. Szkoda tylko, że w Europie to nic nie znaczy. Tak samo jak w świecie polityki nic nie znaczy król jakiegoś biednego plemienia w Afryce. Król królowi nie równy, a nie każdy mistrz może być wśród mistrzów.

czy dokładnie przeczytałes co piszę ? mówię o eliminacjach LM, a nie o polskiej lidze...
Czy ty dokładnie przeczytałeś moją odpowiedż :doh: ??
Czyli słabe kluby np. ze Słowenii, Walii czy Bułgarii nie mogą grać w Ldze Mistrzów, bo są słabe ? nie ważne, że wyeliminowały zespoły teoretycznie silniejsze i sławniejsze od nich ?
Gdzie napisałem że jeśli słabszy klub wyeliminuje mocniejszy to nie może grać w CL? Co ty mi tu opowiadasz? Patrzalka zasłużyła, Petrzalka gra... Wisła jest słaba, Wisła nie gra.
Z Wisłą
Jak widać nie bardzo.
Może się źle wyraziłem - kibicuję Wiśle, bo urzekła mnie jej coroczna walka o Champins League. Nie powiedziałem, że przysługuje im miejsce w fazie grupowej za "trudy"...
Mnie urzekł styl Liverpoolu w jakim sięgnął po CL. I co mam im kibicować? Zabawne. Co do tego, że to Wisła co rok walczy w eliminacjach... Widać jaka nasza liga jest słaba skoro co rok wystawiamy tą samą przeciętną drużynę.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 13:26

pan Zambrotta pisze: Jednak swoją drogą uderzenie piłką w leżącego Kuźbę to faul kwalifikujący się na czerwoną kartkę.
W tym przypadku twierdziłem podobnie.
pan Zambrotta pisze: Dwa zdania, a każde przeczy drugiemu. Jeśli nie wachasz się Go skrytykowac, to czemu nie krytykowałeś ?
Krytykuje go w każdej sytuacji gdy chrzani głupoty, nie ważne czy w meczu reprezentacji, Wisły lub Szczakowianki.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 13:55

Może mój post nie będzie do końca zgodny z tematem ale posłuchajcie:
rano, gdy wychodziłem do kumpla poprosiłem matkę żeby kupila mi jak będzie w sklepie przegląd sportowy. Potem posedłem i gdy wracałem zapomniawszy o wcześniejsej prośbiee kupiłem gazetę.Tytuł na pierwszej stronie 'Drogie hobby' i jakieś artykuły o kasie cupiała włożonej w Wisłe. Data: Środa 24 sierpnia. 'No coż' myślę -'zapewne niezdążyli dołożyć materiałow o wczorajsym meczu ale nic to. Wracam do domu i patrzę- na stole w kuchni leży przegląd sportowy - data 24 sierpnia tylko że tytuł na pierwszej stronie 'Utracili raj' opisujący szczegółowo wczorajsze spotkanie. W obu egzemlarzach artykuły reklamowane na pierwszej stronie o Wiśle zajmują dwie strony i sąróżne. Reszta gazety taka sama.
Jak to wytłumaczyć?
Czy ukazują sie dwa wydania 'PS'?

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 14:03

pan Zambrotta pisze:
Marcin-IRONEK pisze:Tak? A co w tym śmiesznego? To był jedyny powód dla jakiego chciałbym wisłę w LM. Jeśli mieli by nie grać w grupie z JUVE, to co ja z tego mam, że polski klub jest w LM? Co tydzień by tylko ich mecze puszczali -.-
po tej wypowiedzi można nazwać Cię egoistą...
Ja raczej myślę, że można nazwać mnie kibicem JUVE, który pragnie oglądać swój klub jak najczęściej się da, a przy awansie wisły, szanse na JUVE w TV zmalały by praktycznie do zera... (Oczywiście jeśli grali by w ten sam dzień)

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 14:17

Marcin-IRONEK pisze:
pan Zambrotta pisze:
Marcin-IRONEK pisze:Tak? A co w tym śmiesznego? To był jedyny powód dla jakiego chciałbym wisłę w LM. Jeśli mieli by nie grać w grupie z JUVE, to co ja z tego mam, że polski klub jest w LM? Co tydzień by tylko ich mecze puszczali -.-
po tej wypowiedzi można nazwać Cię egoistą...
Ja raczej myślę, że można nazwać mnie kibicem JUVE, który pragnie oglądać swój klub jak najczęściej się da, a przy awansie wisły, szanse na JUVE w TV zmalały by praktycznie do zera... (Oczywiście jeśli grali by w ten sam dzień)
mówisz ze nie chciał byś Wisły w LM bo wtedy nie oglądał byś meczów Juve, gratuluje :bravo: :bravo: jesteś bardzo oddany Juve, poświęcił byś nawet polski klub, który miał szansę odbić się od szarej rzeczywistości GRATULUJĘ :bravo: Tylko jest jedno "ALE" , dlaczego jeśli jesteś TAKIM kibolem JUVE nie kupisz sobie Canal+ i Polsat Sportu, przecież na Canale byś miał Juve w lidze, a w Polsacie na 3 kanałach pokazują LM więc pewnie na jednym z nich by był mecz Juve.
Podumuję to tak jesteś fanem Juve, ale nie wydał byś NIC zeby obejrzyć mecz Juve, jedynie DARMOCHA cię obchodzi

Obrazek
A-narchist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 14:32

widzisz nie kazdego stac na canal + itp , ja ciezko pracuje i nie jestem w stanie wydawac siana na telewizje bo wtedy nie starczy mi na sprawy niezbedne i tez wole obejzec juve niz wisle.... miala szanse oderwac sie od rzeczywistoosci ? wybacz ale zaden polski klub nie ma na to szans, cala liga polska to jede wielki syf, zero ambicji , zero motywacji , zero woli walki, wisla wczoraj przegrala na wlasne zyczenie- stworzyla kilka okazji ktorych nie umiala wykorzystac.... zmarnowali szanse sami wislacy , nie ja , ty czy ironek tylko oni sami , teraz niech im ziemia lekka bedzie ! pozdro for all juventini :)

PUNK TO BRUDAS
PUNK TO SMIEC
PUNK NIE UMARL
PUNK NOT DEAD !!!!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 14:35

No i moje obawy były słuszne, niestety. Po pięknym meczu w Krakowie kiedy całą niemal Polskę ogarnęła euforia, teraz przyszło rozczarowanie, żal i łzy. Taki jest futbol, piękny ale okrutny. We wszystkich wywiadach przedmeczowych czuło się to jaka Wisła jest tego pewna, do tego media podsycały atmosfere, wykrzykiwały hasła: Wisła otwiera drzwi piłkarskiego raju. Niestety nie tym razem, poczekamy i dziesiąty rok. Nie będe się za duzo rozpisywał bo już dużo zostało powiedziane ale moim zdaniem PAO nie zagrał dobrego meczu. Wisła także nie grała dobrze. Mecz mógł się podobać, ale to nie Ateńczycy byli za silni tylko Wisła była za słaba. Chaos w obronie PAO można było wykorzystać aż 6 razy. W tym 4 akcje Zieńczuka. Nie chce bardzo go obwiniać, ale z tych 6 akcji (Zieńczuka, Brożka i Paulisty) gdyby chociaż jedna wpadął w pierwszej połowie lub w drugiej przy stanie 0-0, wtedy moge powiedzieć żę Wisła byłaby dziś w Lidze Mistrzów. tak się nie stało i jest mi niestety przykro z tego powodu, szansa była już tak blisko. Mimo to piłkarzom z Krakowa należą się jednak słowa uznania za ten iście heroiczny bój. Co do Majdana. Życie bramkarza... ehh skąd ja to znam. Bronił dobrze oprócz 2 i 4 bramki. Nie powiem że źle się prezentował bo jego interwencje były poprawne ale zawalił przy dwóch bramkach (a ta czwarta była najważniejsza i najgłupsza) i stał się antybohaterem. Co jeszcze powiem - frajerska - strasznie frajerska wpadł trzeci gol dla Aten. ehh Kolejny punkt mej wypowiedzi - komentatorzy. Może jestem dziwny ale tacy ludzie jak Pan Gmoch czy Szpakowski są potrzebni. Świetne teksty - dziwne teksty - śmieszne teksty: tak można określić ich sprawozdanie z tego meczu. Ale oglądanie piłki nożnej jest radością więc lubię czasami się drzeć przed TV lub śmiać się z gaf komentatorów. I dobrze że tak jest. (oj tak sie synu nie robi :smile: )

PS. No i jeszcze jedno. Wisła skisła.... słuchajcie trochę tego nie rozumiem. Wiem kibicujemy Juve, ale jesteśmy Polakami. Ja czuje obowiązek kibicować drużynie z mojego kraju bez względu czy jest to Legia, Wisła, Groclin czy nawet znienawidzony Widzew. I tak jesli oglądniemy jeden mecz Juve na TVP w fazie grupowej to bedzie dobrze. Wiadomo jakie jest TVP. Więć zwalanie na to że gdyby Wisła grała w LM to nie oglądalibyśmy żadnego meczu Juve jest głupie. Wczoraj kibicowałem Wiśle i liczyłem na awans, jutro kibicuje Legii bo też licze że może się podniesie po wpadce u siebie. Ważne żeby się rozwijała polska piłka, która i tak już jest w opłakanym stanie. A jeśli będą skucesy drużyn kiedyś będziemy mieli mistrza Polski odrazu w rundzie grupowej, kto wie może nawet wicemistrz będzie mógł powalczyć w eliminacjach. To tyle.

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 15:04

To, że Wisła przegra, wiedziałem, pytanie tylko - ile? Przed meczem słyszałem od liku optymistycznych zapowiedzi oraz chybionych typowań wyniku (chociażby po grze w piłkę na osiedlu, większa częśc stwierdziła, że Wisła wygra 2:1). Marzenia legły w gruzach, śmiało można powiedzieć, w końcu wynik 3:1 po pierwszym spotkaniu napawał optymizmem. Jednak już po pierwszym meczu było widać jeden bardzo duży problem czyli nasza ( :roll: ) wiślacka, reprezentacyjna obrona. Zupełny brak zrozumienia, organizacji, proste błędy, to był największy mankament. Engel dobrze mówił przed meczem, że Wisła musi atakować, no i atakowała, do czasu ... Grecy w końcu objęli całkowitą kontrolę nad meczem i zaczęły się jaja. Wcześniej jednak przynajmniej jedną bramkę powinien ustrzelić Zieńczuk, wszak to egzekutor wyśmienity, jednak dzisiaj po prostu nie miał dnia lub co chwilę trafiał na złą kępę. Gdyby Wisła zdobyła jedną bramkę w pierwszej połowie i zrobiłaby to jako pierwsza to śmiało mogę powiedzieć, że mielibyśmy drużynę w LM. No, ale co by było gdyby... to wiadomo ;) Nie wiem czemu, ale ja szans Wisły po zejściu do szatni już nie widziałem, bo stracili kontrolę nad meczem, a Grecy się rozpędzali i rozpędzali. W końcu wpakowali jedną, a następnie drugą bramkę po błędzie Majdana, przez dłuższy czas bohatera, a pod koniec antybohatera meczu, który powinien piłkę wybić na bok lub przerzucić nad bramką. No, ale to nie tylko Majdan był bez winy, cała formacja defensywna zasługuję na gromkie oklaski. Miejmy nadzieję, że jak ktos z nich będzie gral w reprezentacji, to będzie lepiej grał niż w klubie. Wisła po pięknym golu Sobolewskiego, dała się znowu zmusić do obrony Częstochowy, co było ewidentnym błędem, w końcu każdy z nich wiedział, że to im za bardzo nie idzie. Niebezpieczenstwo narastało, w końcu grecy w niespodziewanej kontrze, na której żaden z wiślaków jakoś specjalnie się nie skoncentrował straciła bramkę. W dogrywce od pierwszej minuty gol wisiał w powietrzu, w końcu wpadł w najgłupszych okolicznościach. Takie życie. Wisła odpadła, dziękuję im za piękny pierwszy mecz i życzę powodzenia w Uefie, mam nadzieję, że szyki obronne będą lepiej ułożone, co spowoduje mniej błędów.
Dodam jeszcze, że cały mecz niesamowicie urozmaicali komentatorzy, a przede wszystkim Jack Gmoch. On przeżywał ten mecz tak, jakby był trenerem Wisły i wydawał polecenia swoim graczom. Pierwszorzędna robota, no i masa śmiechu 8) Lepsze to niż Tomasz Jasina czy Andrzej Zydorowicz, przynajmniej mecz ogląda się z uśmiechem na ustach, a nie się lekko usypia.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 15:15

Szkoda ze wisla odpadła z lm ale zrobila to tylko iwyłacznie na wlane zyczenie tyle co oni akcji mieli nie wykorzystanych to szkoda mówic to co grał zieńczuk to poprostu............. :angry: Stracili bramki bez sensu błędy druzyny a nie przez super gry napdau panatinajkosu :twisted:
Mozna to skomentowac jednym zdaniem: WISŁA KRAKÓW TO DRUZYNA BEZ PROFESJONALIZMU!!!
Dlaczego, bo jak tylko Penksa strzelil nieuznana bramka to oni nie mogli sie przestawic z ataku do obrony i psychicznie byli juz w lm!!! Niech oni wreszcie zaczna grac dla pasji i celów a nieeee dla PIENIĘDZYYYY jak juve

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 15:25

A-narchist pisze: miala szanse oderwac sie od rzeczywistoosci ? wybacz ale zaden polski klub nie ma na to szans, cala liga polska to jede wielki syf, zero ambicji , zero motywacji , zero woli walki
polska piłka to syf głownie dlatego ze od dawna nie było klubu z polski w LM. To jedyna szansa zeby oczyścić nasz futbol, bo zespół w LM gwarantuje napływ lepszych, znanych piłkarzy do naszej ligi, bo ci piłkarze będą wiedzieć ze z naszej ligi też mozna awansować do LM.

Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 15:34

mil015 pisze:mówisz ze nie chciał byś Wisły w LM bo wtedy nie oglądał byś meczów Juve, gratuluje :bravo: :bravo:
Nie to, że bym nie chciał, ale jest mi to obojętne. A to, że wole oglądać mecze JUVE niż jaki kolwiek inny klub jest chyba zrozumiałe :] Nawet kosztem tego, że Wisła nie zagra w LM.
mil015 pisze:jesteś bardzo oddany Juve
A tak, jestem. Przeszkadza Ci to?
mil015 pisze:poświęcił byś nawet polski klub
Tak, poświęcił bym. Ponieważ jestem kibicem JUVENTUSU, który w moim życiu odgrywa bardzo ważną rolę.
mil015 pisze:który miał szansę odbić się od szarej rzeczywistości
Hmm, no miał szansę, ale w beznadziejny sposób ją zaprzepaścił. A nawet jeśli by awansowali to skąd wiesz, że nie skończyli by przygody z LM z zerowym kontem punktowym?
mil015 pisze:Tylko jest jedno "ALE" , dlaczego jeśli jesteś TAKIM kibolem JUVE nie kupisz sobie Canal+ i Polsat Sportu
Wybacz, ale nie stać mnie na takie wydatki co miesiąc.
Jedno 'ALE'. Nie jestem KIBOLEM. Jestem Kibicem.
mil015 pisze:przecież na Canale byś miał Juve w lidze, a w Polsacie na 3 kanałach pokazują LM więc pewnie na jednym z nich by był mecz Juve.
Przecież bym miał, gdybym miał rodziców milionerów. A Polsat sport mam... tyle, że na kablówce.
mil015 pisze:Podumuję to tak jesteś fanem Juve, ale nie wydał byś NIC zeby obejrzyć mecz Juve, jedynie DARMOCHA cię obchodzi
Oczywiście. Ty najlepiej wiesz, co ja bym zrobił. W końcu znasz mnie od urodzenia :lol:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 15:45

Marcin_FCJ pisze:Thun i Petrzałka pokazały że mają jaja. Wisła nigdy nie wyeliminowałaby Celticu..
:lol: rzekłbym inaczej, bo Celtic z obecnym szkoleniowcem jest słaby i do przejścia przez Wisłę.
Piłkarze Thun i Petrzałki pokazali klasę i mimo wszystko awansowali
Wisła też pokazała klasę, ale odpadła. Po dobrej walce. Chłopaczki z "UEFA Magazine" nie znają się wogóle na piłce i nie wiadomo czemu wytypowali Wisłe jako najlepszą drużynę tygodnia. Nie wytypowali Thun ani Petrzalki, tylko Wisłę.
Marcin_FCJ pisze:... Wisła natomiast co rok liczy tylko na dobre losowanie, łudzi się i odpada.
każdy liczy na dobre losowanie.
Marcin_FCJ pisze:A ta mania wokół Wisły w polsce jest żenująca :lol:
1.Jaka mania ? o_0 gdyby dowolny klub na miejscu Wisły grał w eliminacjach, "mania" była by taka sama...
2. Pisz "Polska" przez dużą literę...
Marcin_FCJ pisze:Polską ligą to ja się wogóle nie interseuje.
widać.
Marcin_FCJ pisze:Skład może i mają dobry.. ale na naszą beznadziejną Ekstraklase..
Żurawski w Celticu, Szymkowiak gra w wicemistrzu Turcji, o Pawła Brożka biją się kluby z Bundesligi, jego brat był bliski przejścia do Denizilsporu, Angelo Hughes po dobrym sezonie wrócił do Ligue 1, Kalu Uche interesował się Ajax, ostatecznie trafił do Bordeaux, Kosowski odszedł do Kaiserslautern... w dodatku w naszej reprezentacji gra dużo Wiślaków. A jak silna jest teraz nasza reprezentacja w Europie, nie muszę (muszę ?) mówić.
Marcin_FCJ pisze:
pan Zambrotta pisze:Mistrz Polski.
Tak tak, królowa tej zabawnej Ligi. Szkoda tylko, że w Europie to nic nie znaczy. Tak samo jak w świecie polityki nic nie znaczy król jakiegoś biednego plemienia w Afryce. Król królowi nie równy, a nie każdy mistrz może być wśród mistrzów.
Zauważ tylko, że co roku w Lidze Mistrzów grają królowie plemion afrykańskich obok królow możnej Europy. Wisła jest jest jednym z tych królów afrykańskich i twierdzę, że jest silniejsza od tych słabszych klubów występujących w Champions League. Dlatego cała Polska trzyma kciuki za dobre losowanie, żeby Biała Gwiazda potwierdziłą tą tezę, że jest silna od np. Grazu AK, Petrzalki czy Maccabi Tel-Aviv.

Marcin_FCJ pisze:
pan Zambrotta pisze:czy dokładnie przeczytałes co piszę ? mówię o eliminacjach LM, a nie o polskiej lidze...
Czy ty dokładnie przeczytałeś moją odpowiedż :doh: ??
prześledźmy Twoją wypowiedź:

No i właśnie to mnie śmieszy :) Większość z Was przez okrągły rok kładzie (jakże inteligentne słowo potwierdzające klasę autora) na Wisłe.. a jak przyjdzie co do czego to wielcy kibice :_ Śmiać mi się z tego chce. Tylko proszę nie piszcie mi tu o patriotyźmie :) W Panacie też jest wiele polskich korzeni. :)

Jeśli nie mówisz o polskiej lidze, to zapewne chodzi Ci o eliminacje Ligi Mistrzów. Wiesz, trudno kibicować Wiśle w grudniu czy w lutym :lol:
Mnie urzekł styl Liverpoolu w jakim sięgnął po CL. I co mam im kibicować?
mnie się pytasz ? o_0 jak chcesz to kibicuj... ja tylko Ci powiedziałem, dlaczego kibicuję Wiśle w el. Champions League

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
ODPOWIEDZ