Oficjalnie: Tomasson w VfB Stuttgart!
- Iver.pk
- Juventino
To jest pewne ze Tomasson zostal sprzedany tylko dlatego ze Gilardino jest juz w drodze do Milanu. Trzeba przyznac ze byl on najslabszym zawodnikiem Mialnu w ataku i byl im lekko mowiac nie potrzebny! Teraz tym najslabszym pozostaje... Inzagi :lol:
P.S. Przydlaby sie link do zrodla :roll:
EDIT
AC Milan poinformował w oficjalnym komunikacie, że duński napastnik - Jon Dahl Tomasson został sprzedany do VfB Stuttgart. Trenerem tego zespołu jest Włoch, Giovanni Trapattoni. Milan chciałby podziękować Tomassonowi za jego istotny wkład, jaki miał podczas swojego pobytu w klubie.
zrodlo: http://www.ligawloska.ys.pl/
Ciekawi mnie za ile sprzedali Dunczyka
P.S. Przydlaby sie link do zrodla :roll:
EDIT
AC Milan poinformował w oficjalnym komunikacie, że duński napastnik - Jon Dahl Tomasson został sprzedany do VfB Stuttgart. Trenerem tego zespołu jest Włoch, Giovanni Trapattoni. Milan chciałby podziękować Tomassonowi za jego istotny wkład, jaki miał podczas swojego pobytu w klubie.
zrodlo: http://www.ligawloska.ys.pl/
Ciekawi mnie za ile sprzedali Dunczyka

Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 17:23 przez Iver.pk, łącznie zmieniany 1 raz.

- konixxx
- Juventino
Mnie akurat to nie dziwi ze Tomasson odszedł z Mediolanu! Konkurencja w ataku byla duza w zeszlym sezonie a w tym pszyszedl jeszcze vieri... (chociaz crespo wrocil do chelsea...) tomasson pewnie jak w zeszlym roku gral by ogony albo przesiadywal cale mecze na lawce.
Widoczne uznal ze lepiej grac w wyjsciowym skladzie w srednim europejskim klubie niz siedziec na lawce w Milanie! dla Stuttgartu bedzie sporym wzmocnieniem, na pewno nie bedzie mial problemu z wywalczeniem miejsca w skladzie i moze byc ich najlepszym zawodnikiem w zblizajacym sie sezonie!
Co do milanu i gilardino to jak dla mnie moga go kupic. wydaje mi sie ze w juve potrzeba bardziej jakiegos mlodego bocznego pomocnika niz napadziora. Zlatan i Treze wspomagani przez Alexa graja calkiem dobrze.
Widoczne uznal ze lepiej grac w wyjsciowym skladzie w srednim europejskim klubie niz siedziec na lawce w Milanie! dla Stuttgartu bedzie sporym wzmocnieniem, na pewno nie bedzie mial problemu z wywalczeniem miejsca w skladzie i moze byc ich najlepszym zawodnikiem w zblizajacym sie sezonie!
Co do milanu i gilardino to jak dla mnie moga go kupic. wydaje mi sie ze w juve potrzeba bardziej jakiegos mlodego bocznego pomocnika niz napadziora. Zlatan i Treze wspomagani przez Alexa graja calkiem dobrze.
You'll always miss 100% of the shots you don't take!
- KINIEK
- Juventino
No faktycznie prawda, że został sprzedany. Na stronce www.vfbstuttgart.de coś pisze:
Jon Dahl Tomasson wechselt zum VfB Stuttgart
Der dänische Nationalstürmer Jon Dahl Tomasson wechselt vom italienischen Champions League Finalisten AC Mailand zum VfB Stuttgart. Der 28-Jährige einigte sich vorbehaltlich einer medizinischen Untersuchung mit dem VfB auf einen Vierjahresvertrag und wird voraussichtlich Mitte nächster Woche ins VfB-Trainingslager nach Irdning in der Steiermark reisen.
dokładnie nie wiem co, ale skoro na oficjalnej to znaczy, ze pewne. Kurde wychodzi na to, że Gilardino już na bank pójdzie to Milanu :x . Szkoda bo tak mają jakieś szanse z nami
Jon Dahl Tomasson wechselt zum VfB Stuttgart
Der dänische Nationalstürmer Jon Dahl Tomasson wechselt vom italienischen Champions League Finalisten AC Mailand zum VfB Stuttgart. Der 28-Jährige einigte sich vorbehaltlich einer medizinischen Untersuchung mit dem VfB auf einen Vierjahresvertrag und wird voraussichtlich Mitte nächster Woche ins VfB-Trainingslager nach Irdning in der Steiermark reisen.
dokładnie nie wiem co, ale skoro na oficjalnej to znaczy, ze pewne. Kurde wychodzi na to, że Gilardino już na bank pójdzie to Milanu :x . Szkoda bo tak mają jakieś szanse z nami

- swiergot
- Juventino
Nie jestem pewien, czy Gilardino trafi do Milanu. Podobno transfer był już gotowy, kiedy wszystko zablokował sąd zajmujący się kłopotami finansowymi Parmy. Ów sąd stwierdził, że Gilardino jest wystawiony na aukcję i zostanie sprzedany temu, kto da najwięcej. Milan był gotów zapłacić 24 miliony euro w ratach przez trzy lata. Z kolei Gilardino powiedział, że albo przejdzie do Milanu, albo zostanie w Parmie. Oznaczałoby to, że przez jeszcze dwa lata Parma byłaby zmuszona płacić mu 4 miliony za sezon, a potem puściłaby go wolno. Ciężko to sobie wyobrazić, więc kto da najwięcej? Oczywiście, Roman...

- ACMichał
- Milanista
Chyba trochę przesadziłes z jego pensją - w Milanie według speklacji zarabiałby około 3 mln za sezon. A żadna aukcja nie jest możliwa tutaj decyduje Alberto i Romek może nawet dac Parmie 100 mlnOznaczałoby to, że przez jeszcze dwa lata Parma byłaby zmuszona płacić mu 4 miliony za sezon, a potem puściłaby go wolno. Ciężko to sobie wyobrazić, więc kto da najwięcej? Oczywiście, Roman...
- swiergot
- Juventino
Gilardino zarabia w Parmie 4 miliony euro za sezon. Co do aukcji, to jest ona faktem i Twoje słowa nic nie zmienią. Pytanie tylko, co na to Gilardino, czy uprze się nie da swojej drogiej Parmie zarobić, czy zgodzi się na Romka i jego nawet 100 milionów. Przecież wtedy Parmalat byłby uratowany.ACMichał pisze:Chyba trochę przesadziłes z jego pensją - w Milanie według speklacji zarabiałby około 3 mln za sezon. A żadna aukcja nie jest możliwa tutaj decyduje Alberto i Romek może nawet dac Parmie 100 mlnOznaczałoby to, że przez jeszcze dwa lata Parma byłaby zmuszona płacić mu 4 miliony za sezon, a potem puściłaby go wolno. Ciężko to sobie wyobrazić, więc kto da najwięcej? Oczywiście, Roman...

- milanistka
- Milanistka
Hmmm szanse są nikłe ale jeszcze jest nadzieja. Z wypowiedzi jego agenta wynika, że wszystko ma się ostatecznie rozstrzygnąć w poniedziałek (albo Milan, albo Parma). Ale patrząc na to realistycznie za długo to wszystko już trwa, a Galliani jakby powoli swoimi wypowiedziami przekonuje, że jednak nic z tegoswiergot pisze:Nie jestem pewien, czy Gilardino trafi do Milanu.

Jakby nie Milan i na odwrót to Serie A leżałyby martwe bo ja naprawdę nie widzą innych drużyn, które swoją grą pokazałyby, że są potencjalnymi kandydatami do tytułu mistrza :twisted:KINIEK pisze:Kurde wychodzi na to, że Gilardino już na bank pójdzie to Milanu :x . Szkoda bo tak mają jakieś szanse z nami[/i]
A szanse to napewno mają bo finał LM ( :płaczę: ) raczej powinien ich zmotywować do działania :twisted:
Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
- Becker
- Juventino
Nie rozumiem dlaczego uwazales go za najslabszego, z calym szacunkiem ale dla mnie Tomasson jest na prawde godnym uwagi zawodnikiem, wedlug mnie zasluguje na gre w pierwszej jedenastce dobrego klubu, w Milanie nigdy by sie tak nie stalo. Kiedy wchodzil chyba nie sprawial zawodu Milanistom?Iver.pk pisze:Trzeba przyznac ze byl on najslabszym zawodnikiem Mialnu w ataku i byl im lekko mowiac nie potrzebny! Teraz tym najslabszym pozostaje... Inzagi :lol:
Mysle, ze w Niemczech poradzi sobie dobrze a przynajmniej mam taka nadzieje, martwi mnie tylko dlaczego Milan sprzedal Tomassona... Gilardino nadchodzi ?

- Mr Cezary
- Juventino
Jesli Gilardino nie przejdzie do Milanu, a teraz odszedł Tomasson i z wypożyczenia wróci do Chelsea Crespo , to siła ofensywna Milanu bardzo osłabnie... bo Vieri ich przecież zbytnio nie wzmocni :twisted: A Stuttgart?? Cóż... zyska na tym tylko Bundesliga. Najpierw Van Der Vaart a tera Tomasson. Gwiazdy atakuja 

- Iver.pk
- Juventino
Uwazam go za najslabszego zawodnika Milanu bo... byl najslabszyBecker pisze:Nie rozumiem dlaczego uwazales go za najslabszego, z calym szacunkiem ale dla mnie Tomasson jest na prawde godnym uwagi zawodnikiem, wedlug mnie zasluguje na gre w pierwszej jedenastce dobrego klubu, w Milanie nigdy by sie tak nie stalo. Kiedy wchodzil chyba nie sprawial zawodu Milanistom?Iver.pk pisze:Trzeba przyznac ze byl on najslabszym zawodnikiem Mialnu w ataku i byl im lekko mowiac nie potrzebny! Teraz tym najslabszym pozostaje... Inzagi :lol:

- Roberto Mancini
- Juventino
Zgadzam się. Gdy wchodził z ławki zawsze coś pyknal. Od dżokera sie tego wymaga i myśle że wywiązał sie z pokładanych nadziei i odchodzi z podniesionym czołem. Wraz z Kołtoniem bede mial na niego oko w Bundeslidze :-DBecker pisze:Nie rozumiem dlaczego uwazales go za najslabszego, z calym szacunkiem ale dla mnie Tomasson jest na prawde godnym uwagi zawodnikiem, wedlug mnie zasluguje na gre w pierwszej jedenastce dobrego klubu, w Milanie nigdy by sie tak nie stalo. Kiedy wchodzil chyba nie sprawial zawodu Milanistom?Iver.pk pisze:Trzeba przyznac ze byl on najslabszym zawodnikiem Mialnu w ataku i byl im lekko mowiac nie potrzebny! Teraz tym najslabszym pozostaje... Inzagi :lol:
Mysle, ze w Niemczech poradzi sobie dobrze a przynajmniej mam taka nadzieje, martwi mnie tylko dlaczego Milan sprzedal Tomassona... Gilardino nadchodzi ?
uwazajcie na ''Chlopaczka''
- Szymek
- Juventino
Myślę, że Duńczyk podjął słuszną decyzję. Grając w Mialnie (siedząc na ławce?) napewno by się zmarnował. A w VFB napewno będzie grał w pierwszej jedenastce. Odszedł Crespo, odszedł Tomasson, przyszedł Vieri i Gilardino. Napewno ofensywa Mialnu troche straciła na sile gdy odszedł Crespo, lecz natomiast duzo zyskała, przyszedł młody, utalentowny Gilardino, oraz Vieri, który chyba nie będzie grał w Pierwszej jedenastce. W Milanei został jeszcze Inzaghi, niegdyś SuperPippo a teraz...