Koszulka Juve!
- Gibon
- Juventino
Wlasnie takich klientow mamy zamiar uzyskac. Jak tylko dostane aparat, opublikuje na tym forum specjalne porownanie "Allegro vs oryginal".Diego pisze: Jeśli przekonałbyś mnie, że koszulki na Allego są tanimi podróbkami, a sam dysponujesz naprawdę dobrymi koszulkami, to ja bym kupił koszulkę u Ciebie. Wolałbym zapłacić 50 zł więcej i mieć pewność, że dostanę dobrą koszulkę, a nie nerwowo czekać na przesyłkę z Tajlandii, która idzie 4 dni do Polski :roll:
Ja zajmuje sie i orientuje jedynie w koszulkach, o oryginalnosci innych produktow swiadczyc nie moge, lecz za swoje produkty bede mogl dac sobie reke uciacCzy to samo tyczy się np. butów Nike? Bo szczerze powiedziawszy, nigdy nie widziałem na ciuchach w oryginalnych sklepach Nike, żeby dany produkt był wyprodukowany w Europie. Zawsze Wietnam, Tajlandia itp.

- kostekyo
- Juventino
Widzę, ze Par00wa jest obeznany z tematem. Mam w takim razie pytanie. Wszędzie. Na Allegro, Ebay i innych takich stronach można znaleźć koszulki w rozmiarze max XL. Co z tymi większymi?? Czy są jakiekolwiek szanse dostać np. XXL??
- Gibon
- Juventino
Nasza dzialnosci prowadzaca do jak najwiekszego zmiejszenia cen produktow, opiera sie na imporcie, omijaniu ceł i podatkow oraz korzystaniu z upustow i rabatow oferowanych nam przez rozne hurtownie sklepow. Owszem, mamy mozliwosc zamowic niemalze kazda koszulke, lecz jej cena moze nie byc juz taka atrakcyjna, dlatego staramy sie oferowac tylko produkty finansowo korzystne dla obu stron. Z kazdym dniem staramy sie pozyskac zrodla, oferujace tansze rzeczy, wiec wcale nie jest powiedziane, ze za pare tygodni nie bedzie u nas dostepnej koszulki Juve z tego sezonu.
EDIT: pewne juz jest, ze w naszej ofercie bedziemy posiadac Nike z poprzedniego sezonu 03/04, wiec jestesmy co raz blizej.
kostekyo: tajlandzkie fabryki ze wzgledow finansowych masowo produkuja jeden uniwersalny rozmiar, ktory swoim zakresem obejmuje najwieksza grupe spoleczna. My oferujemy ci w wiekszosci przypadkow rozmiary S,M,L,XL i twoj XXL. Niektore trykoty mozemy rowniez zamowic w rozmiarach dzieciecych, czyli JNR:S,JNR:M,JNR:L,JNR:XL, gdzie JNR:XL jest odpowiednikiem L dla doroslych, jednak kosztuje duzo mniej. Z poczatku bedziemy sprowadzac L,XL i ewentualnie XXL, poniewaz ze wzgledu na minimalny zarobek, nie mozemy sobie pozwolic w poczatkowym etapie rozwoju na jakiekolwiek straty, lecz wraz z rozwojem bedziemy hurtowo zamawiac cala game rozmiarow. Rezygnujemy z systemu, w ktorym najpierw kupujacy deklaruje, co chce kupic, a potem dopiero to zamawiamy - chcemy oferowac rzeczy sprawdzone, ktore siedza juz u nas w Polsce, ktore kupujacy ma mozliwosc sam odebrac lub obejrzec, ktore docieraja do kontrahenta w 2 dni. Jesli bedzie potrzeba, mozemy nawet poslac paczke firme kurierska z mozliwoscia rozpakowania przesylki przed obiorem [kurier musi dostac specjalnie polecenie od nas, bo regulaminowo jest to niemozliwe].
EDIT: pewne juz jest, ze w naszej ofercie bedziemy posiadac Nike z poprzedniego sezonu 03/04, wiec jestesmy co raz blizej.
kostekyo: tajlandzkie fabryki ze wzgledow finansowych masowo produkuja jeden uniwersalny rozmiar, ktory swoim zakresem obejmuje najwieksza grupe spoleczna. My oferujemy ci w wiekszosci przypadkow rozmiary S,M,L,XL i twoj XXL. Niektore trykoty mozemy rowniez zamowic w rozmiarach dzieciecych, czyli JNR:S,JNR:M,JNR:L,JNR:XL, gdzie JNR:XL jest odpowiednikiem L dla doroslych, jednak kosztuje duzo mniej. Z poczatku bedziemy sprowadzac L,XL i ewentualnie XXL, poniewaz ze wzgledu na minimalny zarobek, nie mozemy sobie pozwolic w poczatkowym etapie rozwoju na jakiekolwiek straty, lecz wraz z rozwojem bedziemy hurtowo zamawiac cala game rozmiarow. Rezygnujemy z systemu, w ktorym najpierw kupujacy deklaruje, co chce kupic, a potem dopiero to zamawiamy - chcemy oferowac rzeczy sprawdzone, ktore siedza juz u nas w Polsce, ktore kupujacy ma mozliwosc sam odebrac lub obejrzec, ktore docieraja do kontrahenta w 2 dni. Jesli bedzie potrzeba, mozemy nawet poslac paczke firme kurierska z mozliwoscia rozpakowania przesylki przed obiorem [kurier musi dostac specjalnie polecenie od nas, bo regulaminowo jest to niemozliwe].
- x_men_1988
- Juventino
Dzis dostalem koszulke od omiousa , wydaje mi sie , ze jest wykonana z takiego samego materalu co ta z GO Sportu ( pewien nie jestem) , moje wtpliwosci budzi kolnierzyk , bo ten taki bialy pasek tuż przy szyji z przodu , jest nie napiety i ma takie faldy .
Nie będe narzekał , dla mnei jest ok .
Nie będe narzekał , dla mnei jest ok .
- Lypsky
- Juventino
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50325613
Kapitalna koszulka, szkoda tylko ze cena takl wysoka.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
A co z Twoją koszulką Włoch Baggio ?DjJuve pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50325613

Podaj proszę aukcję na której chcesz kupić ta koszulkę. Trzeba będzie sie rozejrzeć za odzianiem z własnym nazwiskiem

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Gibon
- Juventino
Odsyłam do tego tematu, gdyż jest tam ciut napisane o tej cenie oraz o możliwości tańszego zakupu.DjJuve pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50325613
- gosciu_Muranista
- Juventino
gadałem z kolegą o tej koszulce i ja tam bym jej nie kupował z tego względu że ten gość nie ma żadnych komentarzy a na allegro jest podobno zarejestrowany od 2003 roku!!! Więc bałbym się wysyłać forse. Ale jako że on jest z Poznania to może któryś z poznaniaków z nim się zgada i zobaczy na żywo tą koszulke.DjJuve pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50325613
- Gibon
- Juventino
Z danych w aukcji wynika, że jest to barp21, który ma osobne konto na Allegro z większą ilością komentarzy, ale radziłbym jeszcze napisać do niego mejla, żeby się upewnić. Aha, koszulki on Ci nigdy nie pokaże, gdyż nawet sam nigdy jej nie miał w rękach. Przeczytaj, co napisałem w temacie, do którego podałem link == > on jedynie pośredniczy między Tobą, a aukcją na ebayu:gosciu pisze:
gadałem z kolegą o tej koszulce i ja tam bym jej nie kupował z tego względu że ten gość nie ma żadnych komentarzy a na allegro jest podobno zarejestrowany od 2003 roku!!! Więc bałbym się wysyłać forse. Ale jako że on jest z Poznania to może któryś z poznaniaków z nim się zgada i zobaczy na żywo tą koszulke.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
nabija sobie przy tym sporą ilość pieniędzy, a koszulka nawet przez niego nie idzie, gdyż podaje on od razu Twój adres danemu ebayerowi.
- wErOn
- Juventino
Ehhh szkoda, że nigdzie nie można dostac koszulki bez reklamy [Fastweb, Tamoil] oraz nazwiska i numeru [z tym akurat nie problem] ... to by dopiero było coś 
jeszcze jedno - czy zna ktoś tego sprzedawcę i jego towar ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49741074

jeszcze jedno - czy zna ktoś tego sprzedawcę i jego towar ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49741074
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Lypsky
- Juventino
Juz dzis moge odpowiedziec na to pytaniewErOn pisze:A co z Twoją koszulką Włoch Baggio ?![]()

Czekalem dosyc dlugo (ok. 6 tyg.) ale jestem w pelni zadowolony, koszulka jest fenomenalna.
Artisx to naprawde porzadny sprzedawca
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
To rób foty i wrzucaj 8)DjJuve pisze:Juz dzis moge odpowiedziec na to pytaniewErOn pisze:A co z Twoją koszulką Włoch Baggio ?![]()
![]()
Czekalem dosyc dlugo (ok. 6 tyg.) ale jestem w pelni zadowolony, koszulka jest fenomenalna.
Mam już jedną orginalną [albo i nie, choć z fenomenalnego materiału] koszulkę Włoch [kupiona własnie tam w sklepie sportowym
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Tombalu
- Juventino
Ja mam to szczescie ze mam znajomą we Wloszech
w marcu dostalem od niej oginalna koszulke JUVE! Z 11 Nedved!! Za koszulke z zeszłego roku tz waskie paski i logo Fastweb zapłacila w sklepie NIKE w Mediolanie 50 euro, koszulka z tego sezonu kosztuje 79 euro. Zawsze po sezonie jest wyprzedaz koszulek z poprzedniego roku i o ok 40-50 % sa tansze!!!
A co do tej koszulki jest swietna logo NIKE jest wyszywane, podobnie herb JUVENTUSU, material jest swietny tz jest warstwa pochlaniajaca pot z innego materialu. No po prostu jest swietna!!! Mam tez 3 inne tz repliki ale niema co porownywac
Zawsze o takiej marzylem mam repliki no ale to nie to co orginalna z Nike - Nedved i jeszcze prosto z Italii - jaka jazda - teraz to juz kazdy mecz ogladam w tej koszulce i w kazdym takim meczu bede czul sie jak tifosi

A co do tej koszulki jest swietna logo NIKE jest wyszywane, podobnie herb JUVENTUSU, material jest swietny tz jest warstwa pochlaniajaca pot z innego materialu. No po prostu jest swietna!!! Mam tez 3 inne tz repliki ale niema co porownywac

Zawsze o takiej marzylem mam repliki no ale to nie to co orginalna z Nike - Nedved i jeszcze prosto z Italii - jaka jazda - teraz to juz kazdy mecz ogladam w tej koszulce i w kazdym takim meczu bede czul sie jak tifosi