Juventus - Liverpool 1:2 0:0 - Koniec LM !
- Villya
- Juventino
Nie no
, że Gerrard musiał sie jej nabawić :evil: teraz to wogóle się rozluźnimy. I znów Gigi będzie twierdził "że awans sobie zapewnimy jesteśmy lepsi......"
. Dziwna jest nasza mentalność, jako zespołu, że nie potrafimy wykorzystać dla nas bardzo dobrych sytuacji tylko ogólne rozluźnienie i chora pewność siebie :evil: . No ale mam nadzieje, że tym razem będzie inaczej. Capello powinien nas mentalnie i psychicznie przygotować do tego meczu, po tym jak się darł na nas w meczu z Violą muszą zagrać dobrze, tak wściekłego Capello dawno nie widziałam. Stadion będzie pełny i myślę, że oprawa powinna być conajmniej taka jak z Realem
Co do osłabienia spowodowanego brakiem Zebiny....hmmm ciężko. Bo przez długie miesiące to on był "motorem napędowym" wielu akcji w naszej drużynie. Zastąpi go pewnie Pessotto...który gra poprawie ale brak mu świeżości i czasem polotu jak Zebinie. Lecz głównym naszym zmartwieniem jest to co ostatnim czasem robią nasi obrońcy.... to po prostu :płaczę: Nie wiem co w nich wstąpiło...kryzys
tak na pewno u Zambro...zgubił Gianluca formę..choć gra dobrze ale to nie jest ten sam zawodnik z początku sezonu. Co oni robili z Violą to woła o pomstę do nieba. Rożny- akcja super a przy jednym z najwyższych zawodników z drużyny przeciwnej Del Piero nawet nie wiem jakby chciał nie - miał szans. Strzelali nam zupełnie niepilnowani zawodnicy..gdzie był Zlatan
on przy swoim wzroście powinien ich tam wszystkich położyć...no ale...Pomoc tak zwana nasza Wielka Improwizacja
o Camorze nie ma co się rospisywać. W tym sezonie jest świetny pod każdym względem liczę, że nas nie zawiedzie, Nedved jest "zapalony" do gry powinien wziąść już grę na swoje barki on i Puma to nasz klucz do zwycięstwa ....jeszcze do tego brak Gerrarda środek powinien być nasz. Jestem pewna, żę będzie grał Blasi nie po to odpoczywał w meczu z Violą aby teraz na ławce siedzieć. Myślę, że przez posadzenie go na ławce Capello chciał dodać mu motywacji. Atak : Zlatan i Alex to są obecnie nasi dwaj najlepsi napastnicy. Obydwaj strzelili śwetne gole w sobote...i to wcale z niełatwych pozycji. Stawiam na 3-1 po golach Zlatana, Alexa i Nedveda . Musimy awansować bramka na wyjeździe i brak kluczowych zawodników w Liverpoolu, nie widzę innego wyjścia. Jesteśmy lepsi...tylko zagrajmy na naszym normalnym poziomie a w tedy 1/2 czeka...

- Wojtom
- Juventino
Ja tam sie ciesze, ze Gerrard nie zagra w tym meczu, przeciwko nam. Na pewno osłabi ich to znacznie, bo jak wiemy, Steven potrafi wygrywac sam mecze. Wspaniale strzela z daleka i wykonuje stale fragmenty gry. Jednak nie mozemy się zbytnio rozluźniac, bo znowu nas to moze zgubic. Mam nadzieje, ze nasi zawodnicy wyciągną wnioski z poprzedniego meczu i zagrają porządnie. Trzeba wygrac awansowac. Liverpool to nie zespol, ktory eliminuje Juventus z Ligi Mistrzów, tak byc nie będzie ! :naughty: Damy rade ! Forza Juve ! 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak wiemy Capello to bardzo dobry trener i myślę że coś wykombinuje na ten mecz. Mam nadzieję że zagramy tak jak z Realem bez zbytniego pośpiechu, przedewszystkim pamiętając o obronie, a gdy obrona dobrze funkcjonuje to wiadomo to bramki same przyjdą. Martwi nas ostatnia dyspozycja naszej obrony, tym bardziej że Zebiny nie ma, ale Pessotto według mnie to godny jego dubler. Moim mazeniem jest wynik 2-0
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nie wazne ze nie zagra Gerrard, ten mecz jest w naszych rekach. To co z nim zrobimy i jak do niego podejdziemy, zawazy na naszym awansie dalej. Jesli bedziemy rozkojazeni i zbyt pewni swego to po prostu odpadniemy na wlasne zyczenie. Licze na to ze Capello wybierze najlepsze mozliwe rozwiazanie taktyczne i bedziemy mogli cieszyc sie nastepnym spotkaniem w LM az do finalu.
Bylbym bardzo zadowolony z kazdego wyniku jaki premiowac nas bedzie do polfinalu, nie wazne czy bedzie to 3-1 czy 1-0. Stawiam na 1-0. A jak bedzie zobaczymy za 1,5 dnia
pozdr
Bylbym bardzo zadowolony z kazdego wyniku jaki premiowac nas bedzie do polfinalu, nie wazne czy bedzie to 3-1 czy 1-0. Stawiam na 1-0. A jak bedzie zobaczymy za 1,5 dnia

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- forza bianco-neri
- Juventino
sciagnijcie sobie kompilacje Xabi Alonso:
kompilacja Xabi Alonso
wydaje mi sie, ze absencja Gerrarda przy obecnosci Xabiego o zadne oslabienie dla Liverpoolu
mylse, ze Juve nie przegra tego spotkania, jednak czy aansuje to juz mam watpliwosci. stawiam na 2:1 dla Juve po 90 min gry. niech w koncu zagraja dobrze pierwsza poowe, a nie licza na dobra druga...
kompilacja Xabi Alonso
wydaje mi sie, ze absencja Gerrarda przy obecnosci Xabiego o zadne oslabienie dla Liverpoolu

mylse, ze Juve nie przegra tego spotkania, jednak czy aansuje to juz mam watpliwosci. stawiam na 2:1 dla Juve po 90 min gry. niech w koncu zagraja dobrze pierwsza poowe, a nie licza na dobra druga...
Juve per Sempre
- Andryk
- Juventino
Mecz będzie trudny, lecz szansse Juve są ciągle duże doputy dopóki liverpool nie strzeli gola... Myśle, że gdy zagramy tak jak z realem, czyli zastosujemy presing i nie pozwolimy przeciwnikowi na wiele to awans powinien być w naszym zasięgu. Sądze, że absencja Gerrarda nie zmieni stylu gry Juve. Capello napewno pracował z chłopakami nad koncentracją, ponieważ w pierwszym meczu na Anfield, Juve miało z tym ogromne problemy.. szczególnie w pierwszej połowie... determinacja bedzie napewno odgrywać znaczącą role w tym spotkaniu..
a co do ataku, to stawiam na alexa i zlatana!( w przyszłym ma być cassano
)
3-0 dla Juve
ale 3-1 też moze być
bo ostatnio coś się rozstrzelali nam piłkarze

a co do ataku, to stawiam na alexa i zlatana!( w przyszłym ma być cassano

3-0 dla Juve

- Lypsky
- Juventino
Nalezy pamietac ze Xabi Alonso zagral jeden mecz od stycznia...w rezerwach.forza bianco-neri pisze:wydaje mi sie, ze absencja Gerrarda przy obecnosci Xabiego o zadne oslabienie dla Liverpoolu![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Raul
- Juventino
Cytuje: "Oczywiście Cisse nie zagra od początku spotkania, ale myślę, że wystawię go na ostatnie 20 minut meczu. Zobaczymy jak ułoży się ta konfrontacja. Cisse dysponuje znakomitym przyspieszeniem i może strzelić bramkę w każdym momencie."- stwierdził szkoleniowiec The Reds, Rafael Benitez.
Cisse gral juz kilka meczy ale w rezerwach
Cisse gral juz kilka meczy ale w rezerwach
- mnowo
- Qualità Juventino
Ciekawe jakie ma przyspieszenie po takiej kontuzji.. jak pare miesiecy temu widzialem pierwsze zdjecia po kontuzji, to nie wrozylem mu niczego dobrego.. :?Raul pisze:Cisse dysponuje znakomitym przyspieszeniem i może strzelić bramkę w każdym momencie
Nie wiem, czy to jest dobre rozwiazanie dla Cisse, juz pomijajac fakt ze to jest konfrontacja z Juve, mowie teraz wylacznie o pilkarzu..
Z jednej strony patrzac na to, ze zbyt wiele moze nie zdzialac, a z drugiej, ze tan mecz moze miec za duze tempo (miejmy nadzieje!) dla pilkarza ktory wraca po takiej kontuzji. Przeciez zlamanie nogi to nie zadrapanie na lydce :roll:DjJuve pisze:Watpie zeby Benitez byl tak glupi aby wprowadzac zawodnika po kilku miesiecznej przerwie
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Sadze ze pod wzgledem motoryki, Cisse jest dobrze przygotowany, trenowal po wyleczeniu kontuzji. Jesli juz czegos moze mu braknac, to ogrania, mam nadzieje ze nie zdziala wiele jesli juz wejdzie. Sadze ze Benitez wykorzysta go gdy bedzie mial bardzo wazny powod. Rafael jest bardzo dobrym trenerem i wie jak grac, zauwazcie ze baaaaardzo oslabionym skladem potrafil wygrac z Bayerem Leverkusen.
Trzeba uwazac i pilkarze musza podejsc do tego meczu z ogromna sila woli i koncentracja.
Nam pozostaje wierzyc i dopingowac pilkarzy
pozdr
Trzeba uwazac i pilkarze musza podejsc do tego meczu z ogromna sila woli i koncentracja.
Nam pozostaje wierzyc i dopingowac pilkarzy

pozdr
"cane che abbaia non morde"

- Coolfi
- Juventino
Napastnik Juventusu Turyn - David Trezeguet wciąż nie czuje się dobrze i tym samym nie zagra w jutrzejszej konfrontacji "Bianconerich" z Liverpoolem.
Francuz ma problemy z kostką i z tego też jeszcze nie wznowił treningów. Dyspozycyjny będzie natomiast Brazylijczyk Emerson, którego zabrakło w meczu z Fiorentiną.
http://pilka.pl/?mid=1&show=28630
Mam nadzieję że poradzimy sobie bez niego i odczujemy aż tak bardzo jego braku. W meczu z Violą Zlatan wreszcie się przełamał i strzelił dwie bramki. Dobrze zagrał także Del Piero i raczej to on, a nie Zalayeta wyjdzie w pierwszym składzie. Być może Capello zagra trójką w ataku ? Zobaczymy. Co do Emersona to jest to bardzo dobra wiadomość - jest podporą środka pola - kto miałby go zastapić ?? Blasi ? oMg '
"Mecz z Liverpoolem będzie dla nas niewątpliwie bardzo ważnym spotkaniem. Będziemy musieli uważać na kontrataki "The Reds". Przydałoby się strzelić szybko bramkę. Wyeliminowaliśmy już po drodze "Królewskich" jednak ten mecz może być zupełnie inny."
http://pilka.pl/?mid=1&show=28635
Ma rację - siłą L'poolu są kontrataki. Ja dodałbym jednak jeszcze stałe fragmenty co potwierdziło się w pierwszym spotkaniu na Anfield. Nie wydaje mi się żeby było tak jak z Realem. Napewno będziemy mniej zmobilizowani - bramka na wyjeździe doda nam trochę luzu, co nie oznacza że możemy to spotkanie odpuścić.
Ciekawi mnie sprawa występu Cisse i Xabiego Alonso. Obaj piłkarze nie są napewno w świetnej kondycji i raczej na pełne 90 min. szans nie mają. Nam pozostaje się cieszyć że nie zagra również Steven Gerard - mózg Liverpoolu.
pozdro
Francuz ma problemy z kostką i z tego też jeszcze nie wznowił treningów. Dyspozycyjny będzie natomiast Brazylijczyk Emerson, którego zabrakło w meczu z Fiorentiną.
http://pilka.pl/?mid=1&show=28630
Mam nadzieję że poradzimy sobie bez niego i odczujemy aż tak bardzo jego braku. W meczu z Violą Zlatan wreszcie się przełamał i strzelił dwie bramki. Dobrze zagrał także Del Piero i raczej to on, a nie Zalayeta wyjdzie w pierwszym składzie. Być może Capello zagra trójką w ataku ? Zobaczymy. Co do Emersona to jest to bardzo dobra wiadomość - jest podporą środka pola - kto miałby go zastapić ?? Blasi ? oMg '
"Mecz z Liverpoolem będzie dla nas niewątpliwie bardzo ważnym spotkaniem. Będziemy musieli uważać na kontrataki "The Reds". Przydałoby się strzelić szybko bramkę. Wyeliminowaliśmy już po drodze "Królewskich" jednak ten mecz może być zupełnie inny."
http://pilka.pl/?mid=1&show=28635
Ma rację - siłą L'poolu są kontrataki. Ja dodałbym jednak jeszcze stałe fragmenty co potwierdziło się w pierwszym spotkaniu na Anfield. Nie wydaje mi się żeby było tak jak z Realem. Napewno będziemy mniej zmobilizowani - bramka na wyjeździe doda nam trochę luzu, co nie oznacza że możemy to spotkanie odpuścić.
Ciekawi mnie sprawa występu Cisse i Xabiego Alonso. Obaj piłkarze nie są napewno w świetnej kondycji i raczej na pełne 90 min. szans nie mają. Nam pozostaje się cieszyć że nie zagra również Steven Gerard - mózg Liverpoolu.
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- paku
- Juventino
45 minut nie cały meczDjJuve pisze:Nalezy pamietac ze Xabi Alonso zagral jeden mecz od stycznia...w rezerwach.forza bianco-neri pisze:wydaje mi sie, ze absencja Gerrarda przy obecnosci Xabiego o zadne oslabienie dla Liverpoolu![]()

I znów Delle Alpi wypełnione

- M.
- Juventino
W pierwszym meczu Juve nie grało dobrze. Jednak rewanż będzie się odbywał w innych warunkach. Wypełnione Delle Alpi musi robić wrażenie. Mimo słabej gry osiągnęliśmy w Anglii korzystny rezultat, duże lepszy niż w Madrycie. Do awansu wystarczy skromne 1:0. Powinno się udać, aczkolwiek w Anglii mieliśmy gładko wygrać :roll: . Liverpool to drużyna solidna, jednak będzie osłabiona brakiem Gerrarda - jednego z najlepszych środkowych pomocników na świecie. Siła ognia Anglików na pewno będzie słabsza.
Ta druga opcja jest według mnie najbardziej prawdopodobna. Montero jest co najwyżej piłkarzem przeciętnym, Gianluca grał już w tej edycji LM i spisywał się bez zarzutu.mnowomiejsky pisze:Mozna zagrac trzema (chociaz lepiej nie) obroncami, mozna Thurama wydelegowac na prawe skrzydlo a w srodku moze grac Montero ( :roll: ), ewentualnie zamiast Zebiny moglby biegac Pessotto.
Bayern pewnie strzeli coś Chelsea, ale meczu nie wygra. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że ten mecz zakończy się wynikiem 2:2. Może powinienem iść do bukmachera i obstawić taki wynik :roll: .mnowomiejsky pisze:Mnie w ogole ciekawia pozostale mecze 1/4 LM, no bo tak: Bayern jakby sie uparl i nie dal, to moze bylby i w stanie strzelic te dwie bramki, chociaz nie za bardzo mi sie to widzi szczerze mowiac... ale teoretycznie jest to mozliwe.
W pierwszym meczu Inter był drużyną lepszą (o dziwo) i zasługiwał na zwycięstwo. Wydaje mi się, że w drugi meczu osiągną korzystniejszy rezultat, ale o grze w półfinale LM mogą zapomnieć. Milan nie da sobie wydrzeć awansu :naughty: .mnowomiejsky pisze:Co do Milanu- byc moze masz i racje, chociaz ja i tak bede do konca liczyl na Interheh no i na Lyon, poniewaz gdyby nawet Milan przeszedl Inter i trafil do polfinalu, z Lyonem bedzie im na pewno trudniej niz byloby z PSV.. :?
Rzeczywiście, to genialny piłkarz. Należy mu się Złota Piłka :roll: .Jędruś pisze:I ten Garcia...dobry jest.
Ważne. Jak już wcześniej pisałem, Gerrard jest jednym z lepszych piłkarzy na świecie. Bez niego Liverpool na pewno nie rozegra tak dobrej partii, jak tydzień temu.tomcatmi6 pisze:Nie wazne ze nie zagra Gerrard
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2005, 17:25 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll: