Stan Nedveda 28.02

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:16

Dzisiejszego popoludnia, Pavel Nedved, poddal sie testom neuroradiologicznym ( rezonans magnetyczny ) i neurofizjologicznym ( E.E.G. ).

Testy wykazaly kompletny powrot do zdrowia po traumatycznym zdarzeniu podczas meczu z Realem 22 lutego.

Na podstawie wynikow badan i polepszenia sie stanu pacjenta, zostal zwolniony do domu.

Nedved pozostanie pod obserwacja przez siedem dni, ktore spedzi odpoczywajac w domu, a 8 marca we wtorek zostanie odwiedzony przez Profesora Benecha, ktory podejmie decyzje czy zawodnik bedzie mogl trenowac.

Dzisiejszego przedpoludnia, David Trezeguet uczestniczyl w sesji treningowej (wraz z Kapo, Montero i Mutu). Jutrzejszego popoludnia (1 marca) powroci do cwiczen z reszta druzyny [dzis Capello dal druzynie dzien wolny - przyp wlasny ].

Niezbyt przyjemna dla nas wiadomosc, zastanawia mnie to jaka taktyke wybierze Capello na rewanz, czyzby zaryzykowal gre ustawieniem 4-3-3 ? W koncu musimy strzelic minimum jedna bramke, ale rowniez musimy miec solidny blok defensywny poniewaz Real bedzie za wszelka cene staral sie strzelic gola na wyjezdzie.
Cholernie mi szkoda Pavla, miejmy nadzieje ze koledy z zespolu sprawia mu prezent i nie odpadna z Realem z Champions League.
pozdr

EDIT//
zapomnialbym podac zrodla : www.gazzetta.it

EDIT2//
nie zauwazylem ze ten news ukazal sie dzis na oficjalnej... ale traktuje o tym samym, niestety :[
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2005, 21:37 przez tomcatmi6, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:28

Poczekajmy kilka dni wtedy na 100% sie wyjasnie czy Pavel nie zagra. Cos czuje, ze chec zagrania w tym meczu przez Pavla bedzie tak duza, ze wystapi pomimo problemow ze zdrowiem.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:34

Pavon pisze:Poczekajmy kilka dni wtedy na 100% sie wyjasnie czy Pavel nie zagra. Cos czuje, ze chec zagrania w tym meczu przez Pavla bedzie tak duza, ze wystapi pomimo problemow ze zdrowiem.
Pewnie gdy to od niego zależało to na pewno by zagrał obojętnie co mu jest ale niestety lekarze a co najważniejsze Capello nie wpuszczą go na plac gry nie zupełnie zdrowego. Miejmy nadzieję żę zdąży wyzdrowieć na Real i zagra tak dobrze że to on teraz przyzpoży "Galacticos" o ból głowy :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:40

kubinho 10 pisze:... Miejmy nadzieję żę zdąży wyzdrowieć na Real i zagra tak dobrze że to on teraz przyzpoży "Galacticos" o ból głowy :twisted:
Cóż za piękna konstrukcja zdaniowa :D Ja za to mam nadzieję że Pavel przyprawi Real o ból głowy :D
Ten news nie jest zbyt optymistycznie nastrajający, ale mimo wszystko wierzę w Pavla, podobno siła woli wiele może zdziałać :wink:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:42

gdyby to od Pavela zależało to zagrałby nawet z wstrząśnieniem mózgu byleby był przytomny :wink: ale niestety to wszystko zależy od fizjoterapeutów :D

felix jaegar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 21:51

Rysiek pisze:
kubinho 10 pisze:... Miejmy nadzieję żę zdąży wyzdrowieć na Real i zagra tak dobrze że to on teraz przyzpoży "Galacticos" o ból głowy :twisted:
Cóż za piękna konstrukcja zdaniowa :D Ja za to mam nadzieję że Pavel przyprawi Real o ból głowy :D
Niebywale piekna konstrukcja zdaniowa :-D 8) Nie ma opcji jesli Nedved nie zagra w rewanzu z realem to nie mamy co liczyc ze w przyszla srode Bianconeri beda swietowac awans na Stadio Delle Alpi :cry:

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 12:17

Na pilka.pl (wiem wiem,no ale musieli gdzies znalezc to info) napisali ze Nedved wroci dopiero w kwietniu na mecz z Fiorentiną :!:

:shock: :shock:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 12:28

dokladnie. po prostu takie przypuszczenia wysuwaja aktualnie dziennikarze. Ale sa to tylko spekulacje.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 14:10

BIGGI pisze:Na pilka.pl (wiem wiem,no ale musieli gdzies znalezc to info) napisali ze Nedved wroci dopiero w kwietniu na mecz z Fiorentiną :!:

:shock: :shock:
Pewnie to ta zakompleksiona Agnieszka jest autorka tych nonsensow...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 15:04

Bzdury, że szkoda gadać.
W sezonie 2002/03 w meczu LM z Newcastle, Di Vaio doznał niemalże identycznego urazu. Został natychmiast odwieziony do szpitala. Nie grał 2 tygodnie. Przerwa Nedveda napewno nie będzie dłuższa. Niemniej jednak już napewno nie zobaczymy go na murawie, przeciwko realowi. To ogromna strata dla nas i dramat Pavla. Jednakże Nedved to nie cały JUVENTUS, nasza siła tkwi w zgranej drużynie i optymistycznie patrząc, jestem pewien, iż poradzimy sobie bez Nedveda, sprawiając mu tym samym miło niespodzankę, jaką niewątpliwie będzie awans do 1/4 LM.

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 15:30

juveluck pisze: Pewnie to ta zakompleksiona Agnieszka jest autorka tych nonsensow...
Fachowa Ocena Sytuacji :wink:

Wracajac Do tematu! To co musi przezywac Pavel... To az szkoda Slow.. Zal mi chlopaka... 2 Lata temu stracil Mozliwosc Gry w Finale LM wlasnie w Meczu z Realem a Teraz nie ebndzie mogl zagarac decydujacego Meczu z Nimi.. Bendzie bardzo ciezko jak nie bardziej :wink: Ale mam andzieje ze Kappo dostanie szanse Gry i zagra wysmienice czym przekona Do Siebie Trenera.. :wink:

P.s Oczywiscie ja jestem optymistycznie nastawiony i Mam nadzieje Ze Nedved Zagra mimo wszystko w Meczu z Realem :wink:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ