Ekstraklasa: 3. kolejka

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 13:50

Polonia 0:0 Łęczna
GKS 0:2 Wisła
Wisła Płock 1:1 Groclin
Amica 2:2 Górnik
Legia 3:1 Zagłębie
Cracovia 1:0 Odra

:D :D :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 23:55

Jest już po meczach więc zamiast typów pozwole sobie na komentarz.. Juve The Best chyba się ze mną w nich zgodzi..(ciekawe dlaczego co nie? ;) )
Juve The Best pisze:
kouba pisze:Polonia Warszawa - Górnik Łęczna

Amica Wronki - Górnik Zabrze
Gornik jest slaby. Amica wygra 3-0.
Błądzisz synu błądzisz :D
Górnik w tej chwili gra coraz lepiej widać to chociaż by po sparingach z czeskimi drużynami. wydaje mi sie że będom mieli ciężko lecz wygrają
bleblok pisze:
Amica Wronki : Górnik Zabrze
Amika wygra. Gornik walczy o utrzymanie Amika o puchary.
Chyba Kouba i Bleblok nieszczególnie interesowali się okresem przygotowawczym do sezonu... Już wolę jak ktoś napisał że w tym meczu bedzie tam powiedzmy 2 czy 3 do 0 dla Amiki niż żeby pisał takie rzeczy że niby walczymy o utrzymanie...
Tak dla przypomnienia...kto nalał 4:0 Pogoni Szczecin ostatnio? Albo kto nie stracił do tej kolejki bramki?
Poczytajcie sobie opisy do tego meczu gdziekolwiek na necie - dowiecie się że Amica która ma "walczyć o puchary" niczym kompletnie nie zachwyciła a bliżej zwyciestwa był Górnik. Zresztą sądzę że Wronczanie się sporo napocą z Węgrami, a może nawet ich nie przejdą w pUEFA...

Kouba, Kouba.....drużyna z takimi problemami jak GKS nie będzie silna nigdy...sorki ale to GKS będzie walczył o utrzymanie...a ich dotychczasowa postawa..no cóż...zostawię bez komentarza...

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 12:46

Mikołajek pisze:
Sarsik pisze: Milar z koleji wyrósł na największą gwiazdę zespołu. Takiego dryblingu jak on, to nie ma chyba żaden inny zawodnik w Ekstraklasie. .
Chyba ktoś ma i to nawet lepszy. Widziałeś kiedyś Nawrocika??? Uwierz mi, że nie mówię tego złośliwie, ale nasz ,,Maradona z Bułgarskiej'' ma lepszą kiwkę. Choć to był pierwszy mecz tego piłkarza w Pogoni, więc zobaczymy.
Szczerze przyznam, że za często to nie widywałem Nawrocika w akcji, ale w meczu z Pogonią już tak i nic nie pokazał. Wiem, że jest po kontuzji, ale jednak można by się po nim spodziewać czegoś lepszego. Milar tak się zachwycam, bo przede wszystkim to on jest sprawcą naszego zwycięstwa. Gdyby nie jego cudowne dryblingi prawą stroną, to Pogoń by co najwyżej zremisowała ten mecz. Nigdy też nie widziałem, żeby ktoś na polskich boiskch tak ładnie przedarł się przez dwóch obrońców. Do tego później dokładnie dograł do Tomka Parzego i mieliśmy bramkę. Taki szał jaki miał miejsce na trybunach po tej jego akcji, to nie miał miejsca nawet gdy wywalczylismy awans do pierwszej ligi, ani nawet po bramce Krzynówka dla Polski w meczu z Grecją, który też był przy udziale szczecińskiej publiczności. Zobaczymy jak się rozwinie kariera Milara w Pogonii. Myślę, że z nim utrzymanie mamy w 100% pewne, a przy wzmocnieniach na wiosnę powalczymy o miejsca gwarantujące udział w europejskich pucharach.

I need a girl that I can train.
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2004, 12:54

Spójżmy teraz na tabele po trzech kolejkach
1. Wisła Kraków 3 3 0 0 12:1 9
2. Lech Poznań 3 2 0 1 8:5 6
3. Groclin Grodzisk 2 2 0 0 4:2 6
4. Górnik Zabrze 3 1 2 0 5:1 5 5. Amica Wronki 3 1 2 0 4:3 5
6. Legia Warszawa 3 1 2 0 3:2 5
7. Zagłębie Lubin 3 1 1 1 4:6 4
8. Cracovia Kraków 3 1 0 2 8:8 3
9. Odra Wodzisław 3 1 0 2 5:6 3
10. Górnik Łęczna 3 1 0 2 4:7 3
10. Pogoń Szczecin 3 1 0 2 4:7 3
12. Polonia Warszawa 2 1 0 1 1:4 3
13. Wisła Płock 3 0 1 2 2:5 1
14. GKS Katowice 3 0 0 3 2:9 0 :D
I kto tu walczy o utrzymanie ?????

Obrazek
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2004, 18:09

Juve The Best pisze:Spójżmy teraz na tabele po trzech kolejkach

4. Górnik Zabrze 3 1 2 0 5:1 5 14. GKS Katowice 3 0 0 3 2:9 0 :D
I kto tu walczy o utrzymanie ?????
To dopiero 3 kolejki .. a GKS przeważnie zawsze jest na dole...

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2004, 21:38

Sarsik pisze:
Mikołajek pisze:
Sarsik pisze: Milar z koleji wyrósł na największą gwiazdę zespołu. Takiego dryblingu jak on, to nie ma chyba żaden inny zawodnik w Ekstraklasie. .
Chyba ktoś ma i to nawet lepszy. Widziałeś kiedyś Nawrocika??? Uwierz mi, że nie mówię tego złośliwie, ale nasz ,,Maradona z Bułgarskiej'' ma lepszą kiwkę. Choć to był pierwszy mecz tego piłkarza w Pogoni, więc zobaczymy.
Szczerze przyznam, że za często to nie widywałem Nawrocika w akcji, ale w meczu z Pogonią już tak i nic nie pokazał. Wiem, że jest po kontuzji, ale jednak można by się po nim spodziewać czegoś lepszego. Milar tak się zachwycam, bo przede wszystkim to on jest sprawcą naszego zwycięstwa. Gdyby nie jego cudowne dryblingi prawą stroną, to Pogoń by co najwyżej zremisowała ten mecz. Nigdy też nie widziałem, żeby ktoś na polskich boiskch tak ładnie przedarł się przez dwóch obrońców. Do tego później dokładnie dograł do Tomka Parzego i mieliśmy bramkę. Taki szał jaki miał miejsce na trybunach po tej jego akcji, to nie miał miejsca nawet gdy wywalczylismy awans do pierwszej ligi, ani nawet po bramce Krzynówka dla Polski w meczu z Grecją, który też był przy udziale szczecińskiej publiczności. Zobaczymy jak się rozwinie kariera Milara w Pogonii. Myślę, że z nim utrzymanie mamy w 100% pewne, a przy wzmocnieniach na wiosnę powalczymy o miejsca gwarantujące udział w europejskich pucharach.
Faktycznie muszę przyznać, że Nawrocik to geniusz jeśli chodzi o technikę. W końcu miałem okazję zobaczyć go na żywo. Z drużyną pojechałem na turniej juniorów do Poznania i Damian przyglądał się temuż turniejowi. W pewnym momenice zaczął się rozgrzewać i popisywać się przy tym różnorakimi trikami. Byłem pod wielkim wrażeniem jego umiejętności. Touzani się przy nim chowa! Problem polega na tym, że na treningu ja też potrafię zrobić wiele sztuczek, ale w meczu o stawkę już te sztuczki nie wychodzą za często, a przede wszystkim boję się ich zastosować. Taki problem ma zresztą chyba każdy piłkarz, czy to junior, czy gracz ekstraklasy, bynajmniej w Polsce. Tak więc Nawrocik ma super drybling, nienaganną technikę, ale potrzeba mu jakiegoś ogrania, pewności siebie i troszkę więcej umiejętnosci taktyczno-motorycznych, by podbić pierwszą ligę.

I need a girl that I can train.
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2004, 18:21

to troche zle typujesz bo grocklin i amica wygraja swoje mecze. tak mnie sie wydaje :wink: . :wink: wiadomo ze wisla bedzie mistrzem, jest tylko jedno pytanie kto ich ogra?? bo teraz po zmianie trenera <na gorsze moim zdaniem :evil: > to nie wiadomo jak drozyna bedzie grala :|

ODPOWIEDZ