Maccabi tel Aviv 1:1 Juventus Turyn

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2004, 13:33

leniup pisze:
grzenio pisze:organizuje akcje zbierania podpisow pod petycja o pozbycie sie ze skladu del piero... to juz nie jest pilkarz tylko amator i nie obchodzi mnie ta strzelona bramka bo moja babka strzelila by to zawiazanymi oczami... to co on robi na boisku to wola o pomste do nieba... nie dziwota ze nie moze nigdy dostac noty wiekszej niz 5
A ja zaczne zbierać podpisy pod petycją żeby ciebie z forum wywalili. Czepiasz sie najlepszego piłkarza świata. Alex był po kontuzji i to jeszcze wyszedł w pierwszym składzioe i prezentuje dobrą formę strzelając bramkę i ratując remis. Twoja babka to by napewnio tego nie strzeliła jak napisałeś. Wypisujesz tu takie bzdury że śmiać się chce. Możesz sobie wywalić Alexa ze składu ale w Fifie 2005 a nie tu wypisywać takie rzeczy.
Leniup ja się juz podpisuję!!! :twisted:
Ktoś tu z byka spadł :evil: :evil:

A co do tematu jak patrzałam na telegazecie na ten wynik 1-0 dla Macabi to chyba mi za źle nie było bo w sumie awans mamy ale. . no właśnie grużyna bez porażki . . . to teraz było ważne i Macabi :( :( kurcze gdyby to był Bayern to jeszzce jakoś by szło przełknąć gorzką pigułkę porażki ale tak . . . choć w ciągu rozgrywek drużyna z Tel Aviv pokazała że łatwo skóry nie odda. 1-1 no vwynik jak wynik porażki nie było ale troszeczkę niedosytu choć bez czarnej rozpaczy. Oby Juve teraz pokazywało nadal wysoką klasę i odrobinę więcej strzelonych bramek i o jedną TYLKO mniej niż teraz bramek straconych :)
FORZA JUVE!!!! poażcie co patraficie :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Zablokowany