Maccabi tel Aviv 1:1 Juventus Turyn
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Leniup ja się juz podpisuję!!! :twisted:leniup pisze:A ja zaczne zbierać podpisy pod petycją żeby ciebie z forum wywalili. Czepiasz sie najlepszego piłkarza świata. Alex był po kontuzji i to jeszcze wyszedł w pierwszym składzioe i prezentuje dobrą formę strzelając bramkę i ratując remis. Twoja babka to by napewnio tego nie strzeliła jak napisałeś. Wypisujesz tu takie bzdury że śmiać się chce. Możesz sobie wywalić Alexa ze składu ale w Fifie 2005 a nie tu wypisywać takie rzeczy.grzenio pisze:organizuje akcje zbierania podpisow pod petycja o pozbycie sie ze skladu del piero... to juz nie jest pilkarz tylko amator i nie obchodzi mnie ta strzelona bramka bo moja babka strzelila by to zawiazanymi oczami... to co on robi na boisku to wola o pomste do nieba... nie dziwota ze nie moze nigdy dostac noty wiekszej niz 5
Ktoś tu z byka spadł :evil: :evil:
A co do tematu jak patrzałam na telegazecie na ten wynik 1-0 dla Macabi to chyba mi za źle nie było bo w sumie awans mamy ale. . no właśnie grużyna bez porażki . . . to teraz było ważne i Macabi

FORZA JUVE!!!! poażcie co patraficie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....