Dobra wiadomość!:)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 19:48

Eurosport wko0ńcu wkracza na dobrą droge. Nareście będzie można obejrzec w Eurogolu brameczki z Serie A, a przy bardziej szlagierowych spotkaniach np. z Milanem, Interem czy Roma liczyc na pokaźny skrót meczu.
Co prawda mam RaiUno i bramki z Serie A ogladałem w programie 90minuto. Teraz jednak bede mógł je oglądać z polskim komentarzem. Mam bowiem takie szcęście, że posiadam Eurosport w wersji polskiej.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 20:06

darel pisze:Eurosport wko0ńcu wkracza na dobrą droge. Nareście będzie można obejrzec w Eurogolu brameczki z Serie A, a przy bardziej szlagierowych spotkaniach np. z Milanem, Interem czy Roma liczyc na pokaźny skrót meczu.
Co prawda mam RaiUno i bramki z Serie A ogladałem w programie 90minuto. Teraz jednak bede mógł je oglądać z polskim komentarzem. Mam bowiem takie szcęście, że posiadam Eurosport w wersji polskiej.
No ja nie mam takiego szczęścia jak ty ale jak jest EuroGol to będe sobie jeździł na rowerku do babci 9 kilometrów i tam sobie pooglądam bo przecież pokolegach nie bede żebrał żeby mnie do domu wpuścili i dali pooglądać brameczki z Serie A :):):)

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2004, 00:44

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Teraz będę sobie nagrywal brameczki na VHS, ahh :D
Dla mnie bomba :P

ODPOWIEDZ