LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 18:02

ale juve dobrze zrobiło sprzedając zidana ja z nim płakałem a teraz sie z tego ciesze zidan jak przeszed do realu to jescze przez ponad jeden sezon grał na wysokim poziomi a potem to juz przecietnie a tyle kasy frajery z realu zapłacili

LG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 18:07

I dobrze bo może więcej zacznie grać Micoud z Werderu, bo jak ogladałem go w zeszłym sezonie i nie było go na ME to sie az wkur....

Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 18:32

Rybeq pisze:me i ms kolejno w 2002
chyba Zidane nie grał na 2002 z tego co pamiętam z powodu kontuzji ale może sie myle

co do tematu to nie wiem co wy mowicie Zidane przeciętnie po tym jak odszedł z juve :shock: :?: dla mnie nonsens Zidane jest tak dobry ze koniec i będzie raczej zawsze na 2004 zawiódł no ale kto nie zawiódl z Francuzów ? świetny zawodnik który konczy kariere w Realu będzie jeszcze grał na wysokim poziomie

Dawniej Virus[Mauro].
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 23:11

Rybeq pisze:zreszta zidane odszedl juz po euro, bo to co prezentowal ma me i ms kolejno w 2002 i 2004 roku to juz inny zawodnik. nie te lata. jego odejscie moze wywrzec pozytywny skutek na gre reprezentacji. poprzedni dwaj trenerzy opierali na nim cala gre, mimo iz byl kompletnie bez formy
Zidane nie grał na MŚ w 2002 roku i głównie z tego powodu ten turniej skończył się dla Francuzów klapą. To pokazuje, jak wiele dla tej reprezentacji znaczy Zizou. Na tegorocznym Euro jako jedyny Francuz pokazał dobrą gre, dzięki której ''trójkolorowym'' udało się wogóle wyjść z grupy. Mało tego, był mimo tego, że jest pomocnikiem, najlepszym strzelcem swojej drużyny na Euro. Sam Zidane nie mógł wygrać mistrzostw dla Francuzów skoro reszta piłkarzy grała poniżej oczekiwań...

Od początku do końca...
<<RaFaŁ_15>>

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 09:06

Ja sie ciesze ze on zakończył kariere. Niech lepiej zacznie sobie fryzure układać :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 10:47

:rotfl:
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2009, 16:24 przez Wessal, łącznie zmieniany 2 razy.

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 13:22

Era Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou możemy mowić o końcu kariery w reprezentacji ale i tak przejdzie on do historii :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 13:43

O CZYM WY W OGOLE MOWICIE??? :?: PRZECIEZ ZIDANE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH JAK NIE NAJLEPSZY PILKARZ JAKIEGO KIEDY KOLWIEK PRZYSZLO MI OGLADAC :evil: NIENAWIDZE REALU :evil: ALE TRZEBA SZANOWAC TEGO PILKARZA INDYWIDUALNIE NIE PRZEZ ZESPOL W JAKIM GRA. PRZECIEZ TO JEST GENIUSZ :!: :!: :!:

Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 14:06

Szkoda ze Zidane konczy gre w reprezentacji ale ma juz godnego nastepce jakim jest wedlug mnie Johan MIcoud :-D Uwazam ze Zidane to jeden z najlepszych pilkarzy ostatnich lat.

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 02:11

Ja tez mam nadzieje ze Johan Micoud godnie zastapi Zidane'a ale to bedzie bardzo trudne. Zizou mial niewiarygodny wplyw na druzyne.

FORZA ZIZOU!!!

FORZA JUVE!!!

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 09:21

dla mnie nonsens Zidane jest tak dobry
zawodzil w kolejnych meczach reprezentacji.
w realu dostawal glupuie kartki.
to jest ten sam zidane ?
Zidane nie grał na MŚ w 2002 roku i głównie z tego powodu ten turniej skończył się dla Francuzów klapą.
zagral w ostatnim meczu ale niewiele pomogl.
reprezentacja budowana i opierana na nim, jednak on nie potrafil nia pokierowac.
Na tegorocznym Euro jako jedyny Francuz pokazał dobrą gre,
to chyba inne euro widzialem :P
Era Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou
rotfl
RZECIEZ ZIDANE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH JAK NIE NAJLEPSZY PILKARZ JAKIEGO KIEDY KOLWIEK PRZYSZLO MI OGLADAC
to niewielu tych graczy przyszlo ci ogladac.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 10:57

przestańcie płakać po Zizou...jego czas już dawno minął. Może i podczas meczu pokazuje kilka trików, ale okupuje to wielkim wysiłkiem i potem... :-D rep. Francji dojrzała do tego, by zaczęto stawiać na młodych. Następcą Zidana powinien być Micoud albo Kapo :-D Już niedługo stary skład Tricolores zostanie zastąpiony młodymi wilkami - Mexes, Rothen, Pedretti i kilku innych. Ale jak znam życie w eliminacjach na środku pomocy będzie Makelele-Vieira.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 13:50

Rybeq pisze:
Chyba tak...
Rybeq pisze:
Era Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou
rotfl
Doprawdy nie wiem co w tym takiego śmiesznego... :roll:

Od początku do końca...
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 14:47

Bielik pisze:
Rybeq pisze:
Chyba tak...
Polefka :D Facet...jakie Euro? :lol:

Ps.Nie zebym sie znow czepial :wink:

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 20:09

O czym ty wogole Rybeq gadasz. Chyba poprostu nie lubisz Zidane'a. Nie oceniasz go obiektywnie. To on na Euro 2004 byl najlepszym pilkarzem Francji. A na MS 2002 zagral ostatni mecz ale jeszcze z niewyleczona do konca kontuzja wiec ciezko zeby zaczwycal. I to prawda ze Zidane jest jednym z najlepszych pilkarzy aktualnie grajacych i byc moze w calej historii pilki noznej!!

FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!

ODPOWIEDZ