LaLiga
- Bakuś
- Juventino
ale juve dobrze zrobiło sprzedając zidana ja z nim płakałem a teraz sie z tego ciesze zidan jak przeszed do realu to jescze przez ponad jeden sezon grał na wysokim poziomi a potem to juz przecietnie a tyle kasy frajery z realu zapłacili
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
chyba Zidane nie grał na 2002 z tego co pamiętam z powodu kontuzji ale może sie myleRybeq pisze:me i ms kolejno w 2002
co do tematu to nie wiem co wy mowicie Zidane przeciętnie po tym jak odszedł z juve :shock:

Dawniej Virus[Mauro].
- Manitou
- Juventino
Zidane nie grał na MŚ w 2002 roku i głównie z tego powodu ten turniej skończył się dla Francuzów klapą. To pokazuje, jak wiele dla tej reprezentacji znaczy Zizou. Na tegorocznym Euro jako jedyny Francuz pokazał dobrą gre, dzięki której ''trójkolorowym'' udało się wogóle wyjść z grupy. Mało tego, był mimo tego, że jest pomocnikiem, najlepszym strzelcem swojej drużyny na Euro. Sam Zidane nie mógł wygrać mistrzostw dla Francuzów skoro reszta piłkarzy grała poniżej oczekiwań...Rybeq pisze:zreszta zidane odszedl juz po euro, bo to co prezentowal ma me i ms kolejno w 2002 i 2004 roku to juz inny zawodnik. nie te lata. jego odejscie moze wywrzec pozytywny skutek na gre reprezentacji. poprzedni dwaj trenerzy opierali na nim cala gre, mimo iz byl kompletnie bez formy
Od początku do końca...
- <<RaFaŁ_15>>
- Juventino
Ja sie ciesze ze on zakończył kariere. Niech lepiej zacznie sobie fryzure układać
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

- Bob
- Juventino
Era Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou możemy mowić o końcu kariery w reprezentacji ale i tak przejdzie on do historii 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
O CZYM WY W OGOLE MOWICIE???
PRZECIEZ ZIDANE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH JAK NIE NAJLEPSZY PILKARZ JAKIEGO KIEDY KOLWIEK PRZYSZLO MI OGLADAC :evil: NIENAWIDZE REALU :evil: ALE TRZEBA SZANOWAC TEGO PILKARZA INDYWIDUALNIE NIE PRZEZ ZESPOL W JAKIM GRA. PRZECIEZ TO JEST GENIUSZ :!: :!: :!:

- Alessandro
- Juventino
Szkoda ze Zidane konczy gre w reprezentacji ale ma juz godnego nastepce jakim jest wedlug mnie Johan MIcoud :-D Uwazam ze Zidane to jeden z najlepszych pilkarzy ostatnich lat.
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Ja tez mam nadzieje ze Johan Micoud godnie zastapi Zidane'a ale to bedzie bardzo trudne. Zizou mial niewiarygodny wplyw na druzyne.
FORZA ZIZOU!!!
FORZA JUVE!!!
FORZA ZIZOU!!!
FORZA JUVE!!!
- Rybeq
- Juventino
zawodzil w kolejnych meczach reprezentacji.dla mnie nonsens Zidane jest tak dobry
w realu dostawal glupuie kartki.
to jest ten sam zidane ?
zagral w ostatnim meczu ale niewiele pomogl.Zidane nie grał na MŚ w 2002 roku i głównie z tego powodu ten turniej skończył się dla Francuzów klapą.
reprezentacja budowana i opierana na nim, jednak on nie potrafil nia pokierowac.
to chyba inne euro widzialemNa tegorocznym Euro jako jedyny Francuz pokazał dobrą gre,

rotflEra Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou
to niewielu tych graczy przyszlo ci ogladac.RZECIEZ ZIDANE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH JAK NIE NAJLEPSZY PILKARZ JAKIEGO KIEDY KOLWIEK PRZYSZLO MI OGLADAC
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- pan Zambrotta
- Juventino
przestańcie płakać po Zizou...jego czas już dawno minął. Może i podczas meczu pokazuje kilka trików, ale okupuje to wielkim wysiłkiem i potem... :-D rep. Francji dojrzała do tego, by zaczęto stawiać na młodych. Następcą Zidana powinien być Micoud albo Kapo :-D Już niedługo stary skład Tricolores zostanie zastąpiony młodymi wilkami - Mexes, Rothen, Pedretti i kilku innych. Ale jak znam życie w eliminacjach na środku pomocy będzie Makelele-Vieira.
- Manitou
- Juventino
Chyba tak...Rybeq pisze:to chyba inne euro widzialemNa tegorocznym Euro jako jedyny Francuz pokazał dobrą gre,
Doprawdy nie wiem co w tym takiego śmiesznego... :roll:Rybeq pisze:rotflEra Zidana będzie trwac długo(zawsze) i wszyscy będą kojarzyć sukcesy Francji z ZIzou
Od początku do końca...
- Rafal Tarnacki
- Juventino
O czym ty wogole Rybeq gadasz. Chyba poprostu nie lubisz Zidane'a. Nie oceniasz go obiektywnie. To on na Euro 2004 byl najlepszym pilkarzem Francji. A na MS 2002 zagral ostatni mecz ale jeszcze z niewyleczona do konca kontuzja wiec ciezko zeby zaczwycal. I to prawda ze Zidane jest jednym z najlepszych pilkarzy aktualnie grajacych i byc moze w calej historii pilki noznej!!
FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!
FORZA JUVE!!! FORZA ZIZOU!!!