Quiz 1 (Juventus)
- 3d_man
- Juventino
poniewaz Rasi jakos sie nie pali do zadania pytanka, wiec ja to zalatwie
jest to pytanie ktore zadalem juz kilka stron wczesniej, ale jakos nikt mi wtedy nie odpowiedzial :x
ps
jak ktos wie rowniez dlaczego to niech napisze

jest to pytanie ktore zadalem juz kilka stron wczesniej, ale jakos nikt mi wtedy nie odpowiedzial :x
sprecyzuje tylko ze chodzi o lige wloska (bo w Anglii np nastapilo to wczesniej)3d_man pisze:czy wie ktos od kiedy kluby przestaly nadawac zawodnikom numery koszulek od 1-11 (12,13... dla rezerw itd) zaleznie od pozycji ??
ps
jak ktos wie rowniez dlaczego to niech napisze
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- 3d_man
- Juventino
hehe nie chcialem az takiej dokladnej daty tylko od ktorego sezonu zostalo wprowadzone, a poniewaz koniec sierpnia to juz sezon 95/96 wiec teraz Twoja kolej na zadawanie pytanka 
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
- Reggie
- Juventino
Trochę się naszukałem, ale znalazłem.Bart pisze:Atak pewnej drużyny z Serie C1 tworzy dwóch byłych piłkarzy Interu. Chodzi o ich nazwiska.
Ta drużyna to A.C. Lumezzane
a zawodnicy o których chodzi to:
1. Davide Sinigaglia - w Interze był przez trzy sezony: od 97/98 do 99/00, jednak zaliczył tylko jeden występ nie zdobywając żadnego gola.
2. Nello Russo - zagrał w Interze w sezonie 99/00 jeden mecz i strzelił 1 gola
Odpowiedz PRAWIDŁOWA
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino
Czas na moje pytanie, a właściwie dwa, ale są one do siebie tak zbliżone tematyką, że uważam, iż można to zaliczyć jako jedno
.
Ile zarabiał Alex (Del Piero oczywiście) na mocy jego pierwszego kontraktu z Juve i ile ten kontrakt miał trwać?
Ile zarabiał Alex (Del Piero oczywiście) na mocy jego pierwszego kontraktu z Juve i ile ten kontrakt miał trwać?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Rybeq
- Juventino
znaczy sie teraz ja :]
nie potrafilem wymyslic nic trudniejszego
odpowiedz powinni znac wszyscy :]
otoz po jednym z meczow juve z grecka druzyna kibice strasznie wkurzyli sie na jednego z dzialaczy. na kogo i co on wlasciwie powiedzial ?
nie potrafilem wymyslic nic trudniejszego

otoz po jednym z meczow juve z grecka druzyna kibice strasznie wkurzyli sie na jednego z dzialaczy. na kogo i co on wlasciwie powiedzial ?
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Reggie
- Juventino
Jeśli się nie myle to chodzi o Giraudo, który chce zmniejszyć liczbę miejsc na stadionie Alpejskim do zaledwie 41 tys. Po meczu z Olimpiakosem powidział coś w stylu: W Pireusie było tylko kilku kibiców Juve, a i tak wygraliśmy. (nie cytuję bo nie wiem dokładnie)
Rybeq pisze:glowny sesns zachowany :]
twoja kolej
- Reggie
- Juventino
Nic trudnego mi do głowy nie przychodzi więc znowu pytanie o Del Piero
Jak nazywa się książka o Alexie i ile € kosztuje (dokładnie)?
- Sarsik
- Juventino
"Semplicemente Del Piero" - kosztuje 25 Euro.Rysiek pisze:Nic trudnego mi do głowy nie przychodzi więc znowu pytanie o Del Piero![]()
I need a girl that I can train.
- Reggie
- Juventino
Odpowiedź dobra, co prawda e sklepi na stronie www.alessanrodelpiero.com jest ona dostępna za 24.90 €, ale zaliczam odpowiedź
Sarsik- teraz ty
plus koszt wysylki
rybeq
Eh Rybeq ty to się wszystkiego uczepisz
Sarsik- teraz ty
plus koszt wysylki
rybeq
Eh Rybeq ty to się wszystkiego uczepisz
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2004, 22:52 przez Reggie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sarsik
- Juventino
Jeśli takie pytanie było, to przepraszam. Nie mam po prostu czasu na bieżąco śledzić wszystkich pytań.
Pytanie: Biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki ( Serie A, PW, LM ) w historii Juve jeden piłkarz ma na koncie więcej goli, jak występów. O kogo chodzi?
Pytanie: Biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki ( Serie A, PW, LM ) w historii Juve jeden piłkarz ma na koncie więcej goli, jak występów. O kogo chodzi?
- Sarsik
- Juventino
Moje źródła donoszą, że wystąpił w 42 spotkaniach, ale oczywiscie uznaję, bo pytałem tylko o nazwisko. 8)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Nie jest to żadna wielka sława, wiec pytanie trochę podchwytliwe 8)
Jest to Węgier Ferenc Hirzer, który przez 2 sezony w 43 meczach zdobył 50 bramek.