LaLiga
- Lypsky
- Juventino
Widze ze bardzo interesujesz sie swiatowa pilkanookie pisze:A Baros to ne poszedł gdzieś przypadkiem?

a moze do Szczakowianki Jaworzno??nookie pisze:do BArcelony czy gdzieś?

Tak taknookie pisze:bo cos mi się tak wydaje![]()

To sie smiej :lol:nookie pisze:a co do Realu to mi sie chce smiac jak juz dawno nie.
To chce ci sie smiac czy zal ci ich??nookie pisze:żal mi ich trochę...

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Junakson
- Madridista
Real dostanie i może baty ale bedzie grac troche lepiej niz w poprzednim sezonie.Jakby kupili kogoś na obrone albo defensywnego pomocnika to by mieli potrójną korone a tak co najwyzej bedą mieli puchar króla.
- pan Zambrotta
- Juventino
Chyba Real będzie zmuszony grać tak:
---------------------------OWEN-----------RONALDO-----------------------
-------------------------------------RAUL-----------------------------------
-----FIGO-------------------------ZIDANE---------------------------BECKHAM
---------------------------------------------------------------------------------
CARLSO------------SAMUEL-----------------PAVON :lol: ---------SALGADO
----------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------CASSILLAS----------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
- M.
- Juventino
Po raz kolejny wychodzi zła polityka transferowa Realu. Zamiast zainwestować w porządnego obrońcę badź defensywnego pomocnika kupili kolejnego napastnika. I jak w jednej drużynie mają zagrać Morientes, Ronaldo, Owen i Raul to ja nie rozumiem. Raul będzie pewnie grać w pomocy (to znaczy będzie próbować), Morientes (prawdę mówiąć w tej chwili zdecydownie najlepszy gracz z tej czwórki) będzie grzał ławę, a kompletnie bez formy Ronaldo i Owen będą grać w ataku. Brawo za pomysł. A na obronie zagrają tacy piłkarze jak Pavon czy Micheal Salgado (brakuje tylko Fernando Hierro), którzy nie raz pokazali, że są słabiutkimi obrońcami (ach, wspaniały mecz rewanżowy połfinału między Realem i Juventusem
)
:roll:
- Bob
- Juventino
no masz racje ale zamiast Ronaldo wziołbym do pierwszej 11 Morientesa.pan Zambrotta pisze:Chyba Real będzie zmuszony grać tak:
O a tytaj macie zdiecja z prezentacji wena :
Dzisiaj o godzinie 13.00 Michael Owen został zaprezentowany na Santiago Bernabeu jako nowy piłkarz "Królewskich".
Anglik został pozyskany z Liverpoolu za 12 mln euro i Antonio Nuneza. Napastnik podpisał z hiszpańskim klubem 5-letni kontrakt i będzie występował z numerem 11 na koszulce.
"Muszę podziękować Florentino Perezowi, dzięki któremu będę mógł zagrać w najlepszej drużynie świata." - powiedział nowy ''madridista''.
Powodzenia Owen'owi życzył także Alfredo di Stefano, prezydent honorowy klubu, wielka legenda Realu Madryt.
O a tytaj macie zdiecja z prezentacji Owena : http://www.pilka.pl/?mid=1&show=8998
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Umpa
- Juventino
Huraa, Huraa! Jeden przeciwnik mniej w LM. Nie kupią Vieiry, a zamiast tego kolejny napastnik - znaczy w tym sezonie liczć się nie będą. To zwiększa nasze szanse pod warunkiem, że przejdziemy Szwedów
No i oczywiście jak Capello jakoś mądrze drużyne poukłada.

No i oczywiście jak Capello jakoś mądrze drużyne poukłada.
- hania
- Juventino
Owen troche mnie zawiodl musze powiedziec. Chociaz trudno mu sie nie dziwic. Z Realem ma wieksze szanse cos osiagnac w Europie. Wiecej zarobi. Natomiast dziwie sie troche Realowi. Po co mu kolejny napastnik? Wrocil Morientes, jest Owen. Wszystko po to zeby przez wiekszosc czasau siedzieli na ławce? No coz. Zobaczymy jak kto ile pogra.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Dionizos
- Juventino
Czym Cie zawiodl? Czyzbys kiedykolwiek czula szacunek, do ktoregos z graczy L. ??hania pisze:Owen troche mnie zawiodl musze powiedziec.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2004, 19:56 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Machnes
- Juventino
A ja bym Ci radził nerwusie, nie klikać 3 razy na "wyślij" :lol:chraco pisze:Real przynajmniej wygrał mecz eliminacyjny. a nie 2:2 z Djurgarden, 1:1 z Livorno. Owen jest dobry. a Real zagra Juve na nosie i kupi MAscherano i Collocciniego .HALA MADRID
Co do tematu to wiedziałem już dawno, że ten sezon dla Realu nie będzie zbyt udany. Beckham i Zidane w beznadziejnej formie! Figo w nie dużo lepszej. A o Raulu już nie wspomne. Ronaldo to piłkarz nieobliczalny więc o nim się nie wypowiem. Doszedł Owen co oznacza że Moro nawet nie będzie wchodził z ławki! Ale wydaje mi się, że on zostanie sprzedany! Fajnie by było ujrzeć atak Treze-Moro

- pan Zambrotta
- Juventino
ja tez bym lepiej wział Morientesa, ale zorum, Ronaldo jest bardziej MarketingowyBob Sapp pisze:no masz racje ale zamiast Ronaldo wziołbym do pierwszej 11 Morientesa.pan Zambrotta pisze:Chyba Real będzie zmuszony grać tak:
O a tytaj macie zdiecja z prezentacji wena :
Dzisiaj o godzinie 13.00 Michael Owen został zaprezentowany na Santiago Bernabeu jako nowy piłkarz "Królewskich".
Anglik został pozyskany z Liverpoolu za 12 mln euro i Antonio Nuneza. Napastnik podpisał z hiszpańskim klubem 5-letni kontrakt i będzie występował z numerem 11 na koszulce.
"Muszę podziękować Florentino Perezowi, dzięki któremu będę mógł zagrać w najlepszej drużynie świata." - powiedział nowy ''madridista''.
Powodzenia Owen'owi życzył także Alfredo di Stefano, prezydent honorowy klubu, wielka legenda Realu Madryt.
O a tytaj macie zdiecja z prezentacji Owena : http://www.pilka.pl/?mid=1&show=8998
- bblackk
- Juventino
Zapomniałeś jeszcz o Raulu z Atletico Madryt ... Choć i tak nie ma się czym chwalić ... Co do Realu to ja nie wiem jak oni teraz beda grać. Ktoś to miejsce w pierwszej 11 musi stracić. Na kogo padnie? Stawiam na gwiazde zamieszania Owena ...pan Zambrotta pisze:
ja tez bym lepiej wział Morientesa, ale zorum, Ronaldo jest bardziej MarketingowyReal to napedzana reklama, a szczerze mówiąc to Owen mnie zawiódł. Nie wiem, jak mógł zdradzić Liverpool i przejść do klubu zdrajców (Figo zdradził Barcę, Zidane-Juve, Owen-Liverpool)

- Alessandro
- Juventino
Real to poprostu wstyd dla pilki noznej. Glownie chodzi mi o bezmyslne transfery! Kupuja ofensywnych zawodnikow zapominajac o obroncach (w tym roku wyjatek: Samuel). Ale bedzie raban jak te gwiazdy beda siedziec na lawie
Ciekaw jestem jak ta druzyna pouklada trener bo ja sobie nie wyobrazam zeby Real gral w pierwszym skladzie wszyskimi swoimi napastnikami. Ciekawe czyim kosztem sie to stanie: Grubaldo, Raula (bez formy ostatnio), Morientesa (od teraz bedzie chyba dopiero drugim rezerwowym napadziorem po Owenie) czy moze Owena (ktory majac chyba 24 lata czy cos kolo tego, zmarnuje sie na lawie "galaktycznych"). Jak mozna okreslic w kilku slowach Real Madryt? Poprostu czysta (nawet krystalicznie) glupota i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wtorny :!:

- Rybeq
- Juventino
no i mamy nowego galaktycznego :d
woodgate drewniany obronca kosztujacy 20 mln euro :lol:
perez mi az imponuje glupota :d
owen, teraz ten :d
tutaj wiecej informacji
tutaj wiecej informacji
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- KwiAtek
- Juventino
Poprosze wiecej takich informacjiRybeq pisze:no i mamy nowego galaktycznego :d
tutaj wiecej informacji
Moze Moggi opchnie im duet Legro & Iuliano? 35 baniek jak nic powinien za nich wziac :lol: W koncu co to dla takiego krezusa jak Perez, ktory lekka reka wydaje 20 milionow na kogos tak klasowego jak Woodgate

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"