Napoli bankrutem!
- PABLO
- Juventino
Sąd handlowy w Neapolu ogłosił w poniedziałek upadłość klubu piłkarskiego Napoli. Przed tygodniem Napoli, w którym niegdyś grał słynny Diego Maradona, zostało zdegradowane do trzeciej ligi włoskiej, ponieważ nie było w stanie spełnić wymogów finansowych obowiązujących w Serie B.
Mistrz Włoch z 1987 i 1990 roku borykał się od wielu lat z kłopotami finansowymi, a ostatnio jego długi sięgnęły 30 mln euro.
W nowym sezonie klub z Neapolu będzie grać w trzeciej lidze pod inną nazwą. Jego przejęciem są zainteresowane cztery konsorcja.
Jeden z potencjalnych nowych właścicieli, Luciano Gaucci powiedział: "Bardzo mi żal Salvatore Naldiego (były prezydent klubu). Włożył tyle pieniędzy w swoją pasję, i zrobił naprawdę wszystko by uratować Napoli."
szkoda !!!! neapol to byla historia wloskiej pilki !!!
to chyba tam gral Maradona !:]
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=28070
Mistrz Włoch z 1987 i 1990 roku borykał się od wielu lat z kłopotami finansowymi, a ostatnio jego długi sięgnęły 30 mln euro.
W nowym sezonie klub z Neapolu będzie grać w trzeciej lidze pod inną nazwą. Jego przejęciem są zainteresowane cztery konsorcja.
Jeden z potencjalnych nowych właścicieli, Luciano Gaucci powiedział: "Bardzo mi żal Salvatore Naldiego (były prezydent klubu). Włożył tyle pieniędzy w swoją pasję, i zrobił naprawdę wszystko by uratować Napoli."
szkoda !!!! neapol to byla historia wloskiej pilki !!!
to chyba tam gral Maradona !:]
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=28070
- wErOn
- Juventino
Ehh co za lipa
(( Historia Serie A upada po bankructwie. Wielka, wielka szkoda !

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Mikołajek
- Juventino
Wielka szkoda!!!!!Czytam tak co mówicie o Romie i nie zgadzam sie z Wami moi drodzy.Chyba lepiej mieć mecze z Romą (czy choćby Napoli), klubem z tradycją, drużyną z którą pojedynki zawsze były, są i miejmy nadzieje będą ekscytujące niż mecze z zesołami bez tradycji.Moge coś o tym powiedzieć.Mimo iż (denikatnie rzecz ujmując) nie przepadam za Legią to byłem bardzo,barzdzo zły kiedy dowiedziałem się, że mają do Poznania nie przyjechać jej kibice. Takimi pojedynkami się żyje już kilka tygodni przed meczem w przeciwieństwie do spotkań ''bez historii''.Chyba trudno się ze mną nie zgodzić???
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- 10 Szymon
- Juventino
owszem, masz racje, ale Roma gra nie fair! jeśli nie potrafi wybrnąć z długów (jeśli wogole nie może wychodzić co rok na co najmniej 0) to znaczy że nie powinna grać dalej! a jej długi wynoszące około 120 milionów w porównaniu z 30 bańkami "neapolitańskimi" robią różnicę prawda?Mikołajek pisze:nie zgadzam sie z Wami moi drodzy.Chyba lepiej mieć mecze z Romą (czy choćby Napoli), klubem z tradycją
PS Anocna także nie dostała licencji do Serie B i zagra w Serie C1
- J1897
- Juventino
stary, tu nie chodzi o mecze... czy będą bardziej widowiskowe, czy mniej... dla mnie najważniejsza jest tu zwykła uczciwość i równe traktowanie wszystkich klubów... nie ważne, czy jest to "wielka" Roma, czy "mniejsze" Napoli... i to mnie najbardziej :evil: :evil: :evil:Mikołajek pisze:Wielka szkoda!!!!!Czytam tak co mówicie o Romie i nie zgadzam sie z Wami moi drodzy.Chyba lepiej mieć mecze z Romą (czy choćby Napoli), klubem z tradycją, drużyną z którą pojedynki zawsze były, są i miejmy nadzieje będą ekscytujące niż mecze z zesołami bez tradycji.Moge coś o tym powiedzieć.Mimo iż (denikatnie rzecz ujmując) nie przepadam za Legią to byłem bardzo,barzdzo zły kiedy dowiedziałem się, że mają do Poznania nie przyjechać jej kibice. Takimi pojedynkami się żyje już kilka tygodni przed meczem w przeciwieństwie do spotkań ''bez historii''.Chyba trudno się ze mną nie zgodzić???
- wErOn
- Juventino
Hm racja - powninno się równo traktować wszystkie kluby, jednak jak widać tak nie jest. Sensi tu zagada tam wyłoży łapóweczke i roma gra dalej :evil:Bebik pisze:stary, tu nie chodzi o mecze... czy będą bardziej widowiskowe, czy mniej... dla mnie najważniejsza jest tu zwykła uczciwość i równe traktowanie wszystkich klubów... nie ważne, czy jest to "wielka" Roma, czy "mniejsze" Napoli... i to mnie najbardziej :evil: :evil: :evil:Mikołajek pisze:Wielka szkoda!!!!!Czytam tak co mówicie o Romie i nie zgadzam sie z Wami moi drodzy.Chyba lepiej mieć mecze z Romą (czy choćby Napoli), klubem z tradycją, drużyną z którą pojedynki zawsze były, są i miejmy nadzieje będą ekscytujące niż mecze z zesołami bez tradycji.Moge coś o tym powiedzieć.Mimo iż (denikatnie rzecz ujmując) nie przepadam za Legią to byłem bardzo,barzdzo zły kiedy dowiedziałem się, że mają do Poznania nie przyjechać jej kibice. Takimi pojedynkami się żyje już kilka tygodni przed meczem w przeciwieństwie do spotkań ''bez historii''.Chyba trudno się ze mną nie zgodzić???
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Mikołajek
- Juventino
Spoko panowie.Zgadzam się w 100% z tym, że wszyscy powinni być traktowani równo.Chodziłó mi o to, że nie ktorzy cieszyli by się gdyby zdegradowali Romę.Zostałem trochę zle zrozumiany :-D .
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- Ulisses
- Qualità Juventino
PABLO pisze:Przed tygodniem Napoli, w którym niegdyś grał słynny Diego Maradona, zostało zdegradowane do trzeciej ligi włoskiej.
Sam sobie zaprzeczasz... Podajesz newsa, nawet go nie przeczytasz dokładnie i zadajesz pod nim dziwne pytanie. Nalezy być bardziej rozgarniętym.PABLO pisze:to chyba tam gral Maradona !:]
Co do Napoli... wielka strata. Tak chciałem, aby się utrzymali, a po jakimś czasie awansowali do Serie A. Niestety... Kasa zrobiła swoje... Oto mój dalszy komentarz =>
- J1897
- Juventino
myślę, że dobrze Cię zrozumiałem...Mikołajek pisze:Spoko panowie.Zgadzam się w 100% z tym, że wszyscy powinni być traktowani równo.Chodziłó mi o to, że nie ktorzy cieszyli by się gdyby zdegradowali Romę.Zostałem trochę zle zrozumiany :-D .
oczywiście, że cieszyłbym się gdyby Romę zdegradowali... a wiesz czemu

- matej
- Juventino
jeżeli to prawda co mówisz to to już jest w ogóle szczyt chamstwa ponieważ chyba na większe długi można zezwolić w serie B niż w serie A. Więc te 30 mln długu Napoli w serie B to jest śmieszna sumka przy 120 mln długu Romy w serie A. Nie no to jakaś parodia jest :evil: :evil:10 Szymon pisze:owszem, masz racje, ale Roma gra nie fair! jeśli nie potrafi wybrnąć z długów (jeśli wogole nie może wychodzić co rok na co najmniej 0) to znaczy że nie powinna grać dalej! a jej długi wynoszące około 120 milionów w porównaniu z 30 bańkami "neapolitańskimi" robią różnicę prawda?Mikołajek pisze:nie zgadzam sie z Wami moi drodzy.Chyba lepiej mieć mecze z Romą (czy choćby Napoli), klubem z tradycją
PS Anocna także nie dostała licencji do Serie B i zagra w Serie C1

- Bob
- Juventino
szkoda tego zespołu przecież w nim występował słynny MARADONNA mam nadzieje ze jeszcze nieraz wystąpią w serieA
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/