Nadzieje??
- adi130
- Juventino
Z kim wiązecie najwieksze nadzieje w nadchodzącym sezonie ?? ja wiąze je z Alexem który ejsli neizlapie kontuzji to zlapie forme
mysle również ze Treze bedzie chciał udowodnic cos władzom klubu, i władze bedą bardzo zadowolone z tego ze zatrzymali Davida.czyli podsumowując licze że nasz atak sie bardzo ożywi

- Bad_Magick
- Juventino
Na Alex moglby wkoncu pokazac na co go stac. Rowniez na niego licze, zreszta zgadzam sie takze w opinii dotyczacej Trezeguet'a. Mysle ze jednak najwieksze nadzieje nalezy wiazac z nowa(o ile transfery sie udadza) linia obrony Juve, bo na ofensywe w tym sezonie nie mozna bylo bardzo narzekac.
- bociu
- Juventino
Ja tez najwieksze oczekiwania łączę z Del Piero. W meczu ze Szwecja chwilami przypowminał tego Del Piero z '97 roku. Mmmm... Miodzik patrzec na taka gre. Mam nadzieje, ze wreszcie odzyska wspaniałą forme i pokaze wszystkim, ze nie warto go przekreslac. Gdyby nie ta kontuzja z Udine...
Nie miał szczescie. Zreszta piłkarze grajacy techniczny, ładny futbol czesto sa 'koszeni'.
- RuTeK
- Juventino
Mam nadzieje ze w tym sezonie nie zawiedzie Lagratoglie!! czy jakos tak sie pisało jego nazwisko
Szczerze tez bede licz na PAvla Nededa bo nie uwazam aby miniony sezon mogl zapisac do najlepszych!! Mam andzieje ze jak c zawodnicy sie sprawdza to nie bendzie wiekszych klopotow aby grac na wysokim poziomi! Na Poziomie JUVENTUSU TURYN!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- nookie
- Juventino
Bad_Magick pisze:Na Alex moglby wkoncu pokazac na co go stac. Rowniez na niego licze, zreszta zgadzam sie takze w opinii dotyczacej Trezeguet'a. Mysle ze jednak najwieksze nadzieje nalezy wiazac z nowa(o ile transfery sie udadza) linia obrony Juve, bo na ofensywe w tym sezonie nie mozna bylo bardzo narzekac.
No nie wiem..w tym sezonie można było każdej formacji cos zarzucic
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Jaro
- Juventino
Z kim nadzieje...chmm..trudno powiedzieć.
Ja nie wiąże nadziei z jednym konkretnym zawodnikiem ale z całą drużyną-mam nadzieje że Juventus pod wodza nowego trenera będzie grał tak że wszyscy bedziemy piać z zachwytu
Powiem Buffon,Alex i Nedved-na tych zawodników liczę najbardziej i jeśli ich forma będzie wysoka w nadchodzącym sezonie to będe bardzo happy :-D
Ja nie wiąże nadziei z jednym konkretnym zawodnikiem ale z całą drużyną-mam nadzieje że Juventus pod wodza nowego trenera będzie grał tak że wszyscy bedziemy piać z zachwytu

Powiem Buffon,Alex i Nedved-na tych zawodników liczę najbardziej i jeśli ich forma będzie wysoka w nadchodzącym sezonie to będe bardzo happy :-D
- Mosiu
- Juventino
Ja mam nadzieje że w Juve odnajdzie się i pozostanie Kapo , że Alex w końcu pokaże pełnię swoich mozliwości , a zespół wzmocni jakiś wspaniały zawodnik - np. Van der Vaart lub Rosicki. :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- Wojtom
- Juventino
Del Piero, Nedved, Zambrotta i Buffon ! Jeśli nie oni to kto ??
Od nich bedzie zależała gra całego zespołu, bo wlasnie wszystki formacje muszą wypadać jak najlepiej.
Jezeli wszyscy bedą grac dobrze, a nawali np. obrona to całe starania druzymy pojdą na marne !!
Muszą wziąść się w garść i grać na pełnych obrotach do samego konca !!
Cała druzyna, a nie poszczegolne osoby !!
Od nich bedzie zależała gra całego zespołu, bo wlasnie wszystki formacje muszą wypadać jak najlepiej.
Jezeli wszyscy bedą grac dobrze, a nawali np. obrona to całe starania druzymy pojdą na marne !!
Muszą wziąść się w garść i grać na pełnych obrotach do samego konca !!
Cała druzyna, a nie poszczegolne osoby !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Mrówcia-kibicka
- Juventino
Ja licze na Treze...może znowu wejdzie do swojej słynnej foremki.Nie mam zastrzeżeń co do "Wariata" Niedzwiedzia:).On w formie jest cały rok...wiec licze i trzymam kciuki za Treze...bedzie na pewno dobrze:D
PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
zgadzam sie z toba :!: :!: :!: musimy liczyc na cala druzyne. w nastepnym roku bedzie nowy juventus, ktory musi sie zgrac i mam nadzieje te nowe "gwiazdki" beda blyszczaly w juveJaro pisze:Z kim nadzieje...chmm..trudno powiedzieć.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- vojtek
- Juventino
Kazdy stawia na Alexa,ja rowniez!Kazy wie na co go stac,ale problemem sa czeste kontuzje.Wypada sie tylko modlic o to,zeby Alex byl zdrowy,a wtedy wszystko bedzie o.k.!
Poza Del Piero najbardziej licze na Maresce(jesli zostanie i dostanie szanse).Ma on wielki potencjal co udowodnil w minionym sezonie i mam nadzieje ze jego gwiazda w koncu rozblysnie!
Poza Del Piero najbardziej licze na Maresce(jesli zostanie i dostanie szanse).Ma on wielki potencjal co udowodnil w minionym sezonie i mam nadzieje ze jego gwiazda w koncu rozblysnie!
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- DamKam
- Juventino
mysle ze wiekszosc zawodnikow powinna pokazac sie z lepszej strony niz w ubieglym sezonie. chocby nawet dlatego ze zmienil sie trener i kazdy bedzie chcial sie pokazac z jak najlepszej strony.
napewno nie zawiedzie Buffon, mysle ze Nedved sie przebudzi (w Euro gral coraz lepiej) w obronie wkoncu musi cos pokazac Leglotagliere, Maresca napewno bedzie dawal czadu (o ile go Moggi nie dorzuci do jakiegos transferu bo to by bylo fatalne posuniecie) no a co do Del Piero...... hmm ciezko powiedziec. miejmy nadzieje ze nie nabawi sie szybko kontuzji tak jak w poprzednim sezonie i ze wreszcie wroci do formy z przed kilku lat !!!
ogolnie zobaczymy "nowy Juventus" i mysle ze to bedzie "lepszy Juventus" ktory bedzie walczyl o Scudetto i o final Ligi Mistrzow.
napewno nie zawiedzie Buffon, mysle ze Nedved sie przebudzi (w Euro gral coraz lepiej) w obronie wkoncu musi cos pokazac Leglotagliere, Maresca napewno bedzie dawal czadu (o ile go Moggi nie dorzuci do jakiegos transferu bo to by bylo fatalne posuniecie) no a co do Del Piero...... hmm ciezko powiedziec. miejmy nadzieje ze nie nabawi sie szybko kontuzji tak jak w poprzednim sezonie i ze wreszcie wroci do formy z przed kilku lat !!!
ogolnie zobaczymy "nowy Juventus" i mysle ze to bedzie "lepszy Juventus" ktory bedzie walczyl o Scudetto i o final Ligi Mistrzow.
- Pawciosss
- Juventino
Ja wiąże nadzieje co do LM i Serie A oraz PW
żeby cała drużyna grała świetnie i nie przegrywała finałów 8)
co do poszczególnych piłkarzy to Del Piero mógłby odbić od siebie wreszcie tą krytykę , zagrać tak jak za dawnych lat
No i szczególnie liczę na powrót do fantastycznej formy Nedveda ;]
gdy on jest rozpędzony to chyba całe Juve gra dobrze

co do poszczególnych piłkarzy to Del Piero mógłby odbić od siebie wreszcie tą krytykę , zagrać tak jak za dawnych lat

No i szczególnie liczę na powrót do fantastycznej formy Nedveda ;]
gdy on jest rozpędzony to chyba całe Juve gra dobrze