MŚ 2026 w USA, Kanadzie i Meksyku

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 46 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2026, 08:26

To się nam David rozstrzelał. Może Jednak uda się go szybko sprzedać :D
Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2026, 00:41

(W) Ghana - Panama - ok

(W) Uzbekistan - Kolumbia - ok

(W) Czechy - RPA - kurde, znowu taktyka Dżoł nie zadziałała, gość jest jakiś przeklęty czy co? :P

(W) Szwajcaria - B&H - ok, wychodzi że to był pierwszy Matchday, który odpuściłem całkowicie

(W) Kanada - Katar - no, rozkręcili się... chłopcy. Ale Katar? Dwa czerwa? Jakaś bijatyka na koniec? Złamane nogi? Co tam się odwalało? xD

(O) Meksyk - Korea - ale mnie te Sony rozczarowały. Masakra. Wynik 1:0 to i tak za mało jak na taki mecz.

(W) USA - Australia - ok, podobno dominacja i Makeni znowu jako centralny AMF xD
Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 50 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2026, 15:22

Jaki centralny AMF McKenniego :?:
Turcy totalna wtopa na turnieju, po 2 meczach teoretycznie powinien być pewny awans a tu taki klops. Amerykanie druga połowa już bardzo słaba. Turniej zacznie się na dobrą sprawę od 1/8, na razie tylko można się wyłożyć, szczególnie ta 1/16 może być dał niektórych "pułapką".
Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2026, 19:57

AdiJuve pisze: 20 czerwca 2026, 15:22 Jaki centralny AMF McKenniego :?:
Makeni jest ustawiany na grafice meczowej w 4-2-3-1 jako centralny AMF. Czy oni tak rzeczywiście grają to nie zwracam bardzo uwagi, chociaż w większości podają 3-5-2. Ogólnie bawi mnie, że ktoś taki może być AMF. Wydaję mi się, że on jest raczej środkowym pomocnikiem i to raczej bardziej defensywnym :think:

To ogólnie nieważne. Ciekawszy jest ten nowy przepis o wywalaniu z boiska za zasłanianie ust. Ktoś to ogarnia? Normalnie jeden gość pociśnie drugiego brzydkim słowem, poszkodowany poleci do sędziego a ten co? Chyba nic, bo jak nie słyszał to mu VAR czytania z ruchu warg nie zrobi?
ALE
Jak gość zasłoni usta to można to sobie zobaczyć na powtórce i dać czerwo. Chociaż nadal nie wiadomo co powiedział.

Ktoś gdzieś napisał, że jest to jakieś "prawo Viniciusa", wzięło się z chorej hiszpańskiej piłki i tamtejszego trash talku. Czy raczej hablando basura. Mega dziwne.

(W) Szkocja - Maroko - ok

(O) Brazylia - Haiti - niby wszystko fajnie, ale dla mnie to jest mega-słaba Brazylia, zupełnie nie przekonuje. Z Haiti.

(O) Turcja - Paragwaj - łał, czy oni byli kolejny raz "czarnym koniem" wielu typowań? I grając drugą połowę w przewadze ch# zagrali? Livescore podaje, że w dwóch meczach mieli 13 celnych strzałów i 6 "byk czanses". Czyli sześć szans na gola, z Australią i osłabionym Paragwajem i jadą do domu. Łał :think:
Obrazek
ODPOWIEDZ