# 9 Dušan Vlahović
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 33 razy
- Otrzymał podziękowanie: 243 razy
Wątpię aby to było jeszcze aktualne ale gdyby wrócił za sensowną pensję, nie przekraczającą 4 mln to dlaczego nie. Mam tylko nadzieję, że jak wróci to nie będzie nasz podstawowy napastnik choć szczerze powiedziawszy to myślę, że jak odejdzie z końcem czerwca to na dobre.

- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Odświeżyłem sobie pierwsze strony tematu i największy zarzut do chłopa jaki można mieć to całkowity brak rozwoju. Gość nie poprawił się w żadnym elemencie przez te 4 i pół roku. Ani wizja gry i szukanie kolegów, ani gra na ścianę, ani gra prawą nogą, ani wykańczanie akcji, ani drybling, nic... Do tego jak ludzie porównywali go do Moraty, że Hiszpan często palił akcje to Vlaho mu co najmniej dorównał w tym elemencie bo aż ciężko zliczyć ile goli zabrał kolegom albo swoich mu anulowali.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Kosmiczna kwota transferu, kosmiczny kontakt, odejście za free, znikoma wartość dodana pod względem sportowym - pytanie czy Juventus kiedykolwiek wykonał gorszą transakcję?
Vlaho był jaki był, ale patrząc na to kto ma go zastąpić, cóż staczamy się coraz bardziej
Vlaho był jaki był, ale patrząc na to kto ma go zastąpić, cóż staczamy się coraz bardziej