# 9 Dušan Vlahović

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 33 razy
Otrzymał podziękowanie: 243 razy

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2026, 21:42

Wątpię aby to było jeszcze aktualne ale gdyby wrócił za sensowną pensję, nie przekraczającą 4 mln to dlaczego nie. Mam tylko nadzieję, że jak wróci to nie będzie nasz podstawowy napastnik choć szczerze powiedziawszy to myślę, że jak odejdzie z końcem czerwca to na dobre.
Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2026, 22:50

Odświeżyłem sobie pierwsze strony tematu i największy zarzut do chłopa jaki można mieć to całkowity brak rozwoju. Gość nie poprawił się w żadnym elemencie przez te 4 i pół roku. Ani wizja gry i szukanie kolegów, ani gra na ścianę, ani gra prawą nogą, ani wykańczanie akcji, ani drybling, nic... Do tego jak ludzie porównywali go do Moraty, że Hiszpan często palił akcje to Vlaho mu co najmniej dorównał w tym elemencie bo aż ciężko zliczyć ile goli zabrał kolegom albo swoich mu anulowali.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2026, 00:49

Kosmiczna kwota transferu, kosmiczny kontakt, odejście za free, znikoma wartość dodana pod względem sportowym - pytanie czy Juventus kiedykolwiek wykonał gorszą transakcję?

Vlaho był jaki był, ale patrząc na to kto ma go zastąpić, cóż staczamy się coraz bardziej
ODPOWIEDZ