Serie A 25/26 (25): Inter - JUVENTUS FC
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja tylko mam nadzieję, że nasz management + trenejro w końcu pokażą jaja i zaczną o tym głośno gadać.
Trzymam kciuki za Maxa aby jednak wygrał w tym roku majstra. Jako prawdziwy Juventino ma obowiązek aby merdacze się jednak zesrali
Trzymam kciuki za Maxa aby jednak wygrał w tym roku majstra. Jako prawdziwy Juventino ma obowiązek aby merdacze się jednak zesrali
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Tony Montana
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Abstrahując od wyniku, sędziowania i gry - było to prawdziwe meczycho. Dawno nie czułem takich emocji podczas meczu Juventusu.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 236 razy
VVujek 14.02.2026 22:50
Na jyveloland piszą, że spisek xd
Tak śmieciu, spisek ale wiem, że to przez kuzynkę Del Piero.
Na jyveloland piszą, że spisek xd
Tak śmieciu, spisek ale wiem, że to przez kuzynkę Del Piero.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2026, 22:57 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 240 razy

- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 61 razy
A robiąc padolino mając żółtą kartkę to nie jest druga żółta ? Jeszcze to jego żenujace zachowanie po symulacji kiedy cieszył się jakby gola strzelił.
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nawet ekspert sędziowski mówi, że powinno być czerwona kartka dla Bastoniego
- Rottweill
- Juventino

- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Robić presję w mediach na tych frustratach z gwizdkami, zwiększać zawieszenia za takie drukarstwo, VAR na żądanie. Tego już naprawdę za wiele. A zapowiadał się naprawdę dobry mecz i nasi walczyli mimo kotwicy w plecach.

- Elohi
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sam sobie chłopaku zaprzeczasz. To pomógł Wam Kalulu czy padolino? Był faul czy go nie było? Czy sędzia podjął słuszną decyzję czy dał się nabrać?Zdecyduj się.
A jeśli w tej sytuacji był faul to tym bardziej powinien być na Bogu w końcówce (pomijam czy to było na linii pola karnego czy poza). Pierwsza kartka dla Kalulu też kontrowersyjna, bo zawodnicy raczej na siebie wpadli. I szybko sprawdzili sytuację z McKennim w polu karnym. Nie było dużo powtórek, ale sytuacja kontrowersyjna.
Najsłabszy Miretti i David, poniżej oczekiwań McKennie który mógł dać nam prowadzenie. DiGre zawalił pierwsza bramkę, później wyciągał co powinien wyciągnąć, ale nie było czegoś extra przy bramce na 2-1 i 3-2.
No cóż, chłopaki oddali serducho na boisku. Ciężko jest jednak grać 10 na 12.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Taka człowieka chwyta bezsilność jak widzi to jawne oszustwo na oczach milionów.
Niesamowita jest władza w piłce nożnej, już każdy sport praktycznie sobie to tak wypracował, że nie ma wałków na skalę decydującą o wyniku, a my dwa mecze z rzędu jesteśmy ordynarnie oszukiwani.
Niesamowita jest władza w piłce nożnej, już każdy sport praktycznie sobie to tak wypracował, że nie ma wałków na skalę decydującą o wyniku, a my dwa mecze z rzędu jesteśmy ordynarnie oszukiwani.
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Dawno się tak nie zagotowałem. Tam, prócz bujdy na resorach z bastonim, był karny na Bodze i wtf z ręką dredowca z interu w innej sytuacji? W ogóle ani razu ten lamus w ekran nie zerknął. Wal aż miło.