# 7 Francisco Conceição
- Mateys
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 63 razy
Z serii: "biedny Conceicao nie ma dobrych statsów w kanadyjce, bo koledzy nie wykorzystują jego podań".
Co powinien zrobić w takiej sytuacji klasowy zawodnik i co zrobił Conceicao?

Co powinien zrobić w takiej sytuacji klasowy zawodnik i co zrobił Conceicao?

- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Prawa noga służy mu tylko do wstawania z łóżka więc przewiduje że w tej sytuacji tracił czas na przełożenie na lewą i albo oddał bezproduktywny strzał albo bezproduktywna kiwka z 3 obrońcami którzy do niego dobiegli.
O ile powyższej sytuacji nie pamiętałem to pamiętam bodajże ostatnią akcję meczu gdzie zhegrova zszedł dobrze do środka i gdy trzeba było podjąć najważniejszą decyzję czyli podać do przodu to zamiast podawać na lewą stronę do wybiegających Davida i Bogi to ten podawał na prawo pomiędzy dwóch obrońców Lecce.
Taki poziom naszego prawego skrzydła
O ile powyższej sytuacji nie pamiętałem to pamiętam bodajże ostatnią akcję meczu gdzie zhegrova zszedł dobrze do środka i gdy trzeba było podjąć najważniejszą decyzję czyli podać do przodu to zamiast podawać na lewą stronę do wybiegających Davida i Bogi to ten podawał na prawo pomiędzy dwóch obrońców Lecce.
Taki poziom naszego prawego skrzydła

- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie w ogóle zastanawia czy na tym naszym prawym skrzydełku by się uzbierało 70 punktów IQ do kupy.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Mateys
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 63 razy
Prawie. Przełożył sobie na lewą, żeby samemu z kąta uderzać na bramkę (w poprzeczkę).Distant Dreamer pisze: ↑10 maja 2026, 17:49 Prawa noga służy mu tylko do wstawania z łóżka więc przewiduje że w tej sytuacji tracił czas na przełożenie na lewą i albo oddał bezproduktywny strzał albo bezproduktywna kiwka z 3 obrońcami którzy do niego dobiegli.
Tu niestety odbija się czkawką idiotyczna decyzja (w którą ciągle brnie) Spallettiego o "odwróconych" skrzydłowych. Czyli ludkach, którzy nigdy nie będą w stanie na pełnym gazie zrobić dośrodkowania, bo MUSZĄ ściąć do środka, żeby stworzyć jakiekolwiek zagrożenie.