Nowy Trener

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2025, 23:28

Poprostu pisze: 19 października 2025, 19:45
Principino pisze: 19 października 2025, 19:15 A ja bym już ten sezon dociągnął do końca z tym parodystom na ławce bo nikogo wartościowego na ten moment tu nie ściągniemy (jedynie ten Palladino byłby troche sensowny). Po sezonie brać Fariolego z Porto bo on z De Zerbim zapowiadają się na najlepszych włoskich trenerów z tego nowego pokolenia. Zagraniczniaków nawet nie biore pod uwage bo Juventus jest zabetonowany na trenerów z własnego podwórka.
Ten faraoli co przepierd..olil mistrzostwo w Holandii na 4 kolejki przed końcem mając 9 pkt przewagi ?
Przegrał czy nie, prawda jest taka że osiągnął z Ajaxem wynik grubo ponad stan ich kadry co zresztą widać w sezonach przed czy też w obecnym w jakich miejscach kręci sie Ajax, miał skład kompletnych kasztanów i zrobił z nich klub walczący o mistrza do ostatniej kolejki, kibice Ajaxu zbudowaliby mu pomnik gdyby to zrobił, to samo robi teraz z Porto gdzie z zbudował obrone z Bednarkiem która straciła tylko 1 bramke w 8 meczach tego sezonu, a mają już za sobą mecze ze Sportingiem i Benfica. Chłop ewidentnie wie co robi i jeśli wygra lige z najgorszym Porto od lat to nie widze żadnych przeciwskazań dlaczego miałby nie przychodzić do Juventusu.

Marcin890124

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 56 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 06:15

Według mediów Spaletti faworytem

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 12:26

Lgds podaje, ze Juve rozważa powrot Motty na lawke trenerską, mecz z Lazio ma okazac sie kluczowy dla przyszłości trenera.

🤯
Jestem z klubem od 2004 roku kiedy na chleb przestałem mówić beb, przeżywało sie wzloty i upadki, przezylem calciopoli, przezylem trudne czasy ery Del Neriego i Ferrarow i Zacceronich. Conte rozpalil na nowo milosc do klubu, ale do jasnej cholery więcej razy bylem rozczarowany stanem klubu niz zadowolony .. ile jeszcze?

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 147 razy
Otrzymał podziękowanie: 15 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 12:34

Wiem ze to niepopularna opinia i sam go u merdaczy nienawidziłem (jak każdego u merdaczy) ale co byście powiedzieli na takiego Simone Inzaghiego? Podobno pod uwagę brani sa również Mario Rose i Terzic.

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 11 razy
Otrzymał podziękowanie: 28 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 12:40

Po co nam jeszcze gorszy Allegri? Rose miał 2 podejścia do dobrych klubów, 2x oblał. Terzić pokazał gen frajerstwa przegrywając w ostatniej kolejce mistrzostwo Niemiec.
Potrzeba kogoś do ustabilizowania, uporządkowania defensywy, jakiegokolwiek prostego schematycznego grania w ofensywie. A latem iść po takiego Fabregasa. Ale najpierw ktoś doświadczony, kto zrobi trochę porządku w tym burdelu.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 14:09

Marcin890124 pisze: 20 października 2025, 06:15 Według mediów Spaletti faworytem
Na już to byłby chyba najlepszy wybór. Młodszym trenerom trzeba dać więcej czasu, a tu już trzeba pomału ratować sezon.

Ja cały czas sie zastanawiam dlaczego nie brali Gaspa, tym bardziej jak Tudor mógł odejść bez rekompensaty.

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 23 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 14:17

Z tego co jest na rynku, to tylko Zidane i nie zapraszam do dyskusji :prochno:

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 14:30

Alexinhio-10 pisze: 20 października 2025, 14:09
Marcin890124 pisze: 20 października 2025, 06:15 Według mediów Spaletti faworytem
Na już to byłby chyba najlepszy wybór. Młodszym trenerom trzeba dać więcej czasu, a tu już trzeba pomału ratować sezon.

Ja cały czas sie zastanawiam dlaczego nie brali Gaspa, tym bardziej jak Tudor mógł odejść bez rekompensaty.
Czyli chlop z dziarą Napletow na przedramieniu? Tutto bene .

⚪️⚫️
Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 35 razy
Otrzymał podziękowanie: 117 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 18:46

Maplu90 pisze: 20 października 2025, 14:30

Ale co to ma do rzeczy?
W szczególności że wcześniej sam pytałeś o byłego trenera Interu, zresztą Conte trenował Inter a teraz Napoli i jakby mógł przyjść to bym go powitał z radością mimo jego wad.

Ogólnie w piłce takie wartości umarły już dawno i trzeba się z tym pogodzić

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 19:02

Distant Dreamer pisze: 20 października 2025, 18:46
Maplu90 pisze: 20 października 2025, 14:30

Ale co to ma do rzeczy?
W szczególności że wcześniej sam pytałeś o byłego trenera Interu, zresztą Conte trenował Inter a teraz Napoli i jakby mógł przyjść to bym go powitał z radością mimo jego wad.

Ogólnie w piłce takie wartości umarły już dawno i trzeba się z tym pogodzić
Dlatego napisalem że nienawidziłem Inzaghiego jak wszystkiego co związane jest z merdami. Conte tez bym przywitał z radością bo ma jaja i potrafi ogarniać grupę poyebow.
A co do rzeczy ma dziara napletow? To ze mam dosyc napletowych kretów po Głupolim. To ze Spaletti nie przekonuje mnie jako trener. To ze jego preferowana formacją jest ta z 3 obrońcami...

⚪️⚫️
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 19:05

Spaletti grał trójka z tyłu tylko w reprezentacji. Mistrzowskie Napoli to 433, a w Interze to było 4231

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2025, 19:24

19 pisze: 20 października 2025, 19:05 Spaletti grał trójka z tyłu tylko w reprezentacji. Mistrzowskie Napoli to 433, a w Interze to było 4231
Tylko ze mial graczy do tego zeby grac takim ustawieniem. Mial Di Lorenzo, Zielińskiego, Osimhena i Kvare w formie życiowej. U nas? Tartak

⚪️⚫️
B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2025, 11:00

Dla mnie ogólnie cała sytuacja jest dosyć kuriozalna. Jeśli teraz faktycznie zwolnimy Tudora, to będzie to full kompromitacja Comolliego. Miał na widelcu zwolnienie Chorwata latem, to przedłużył z nim kontrakt po to tylko, żeby pogonić go przy pierwszych problemach w trakcie sezonu i zastąpić nazwiskiem, które latem też już były dostępne.
Meczem z Lazio zamykamy okres bardzo trudnych meczów, z którego ogólnie wyjdziemy nieźle poobijani, bo nie oszukujmy się, z Realem będzie w ucho, z Lazio to niewiadoma. Ale potem będą mecze z Udinese, Cremonese, Torino i cieniującą Fiorentiną, po drodze jeszcze domówka ze Sportingiem w LM. Gdyby w klubie kiedykolwiek była jakakolwiek wiara w Tudora, to niezależnie od wyników z Realem i Lazio, dostałby te mecze, żeby przekonać się, czy wyprowadzi drużynę z dołka. Jeśli ich nie dostanie, to będzie - przynajmniej dla mnie - sygnał, że tej wiary nigdy nie było. A skoro tak - patrz akapit pierwszy.

Mateys

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2025, 20:41

B@rt pisze: 21 października 2025, 11:00 Meczem z Lazio zamykamy okres bardzo trudnych meczów
Przecież Tudor to kolejny z serii trenerów, dla których każdy mecz jest trudny.

Można mieć gorszy okres, można mieć jakiś kryzys, ale we wszystkim musi być widać światełko w tunelu. Nie wiem... brak wykończenia? Jakiś pech? Kuriozalne błędy w obronie? Chwilowe zmęczenie? W Juventusie masz wszystkie problemy i żadnych perspektyw na naprawę.

ODPOWIEDZ