Thiago Motta

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2025, 12:09

Maly pisze: 13 marca 2025, 11:06
AdiJuve pisze: 13 marca 2025, 10:45w razie czego sobie kogoś splusvalenzuje, a koszty porobi na 3/4 lata wprzód gdzie jego pewnie już w Juve nie będzie.
Nie wiem czy jest na świecie jeden dyrektor sportowy, który wychodzi z takiego założenia, a już na pewno nie robi tego taki, który zarabia 2 razy więcej niż inni w lidze bo wie, że taka fucha mu się drugi raz nie trafi i trzeba się jej trzymać nogami i rękami.
Po to pracuje, żeby mu przedłużyli kontrakt a nie by się wybić bo wybić się już nie ma gdzie.
Ale ja nigdzie nie napisałem, że Giuntoli tak myśli, to, że go pewnie w Juve nie będzie pisałem w kontekście ew. zwolnienia, po tym, że jest po prostu słabym DS.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2025, 12:28

To po co ma sobie robić takie koszty?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2025, 12:31

Maly pisze: 13 marca 2025, 12:28 To po co ma sobie robić takie koszty?
Nie wiem, idź go zapytaj, może zdradzi tajemnice.

Marcin890124

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 40 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2025, 13:18

W 2006 pluł na nas razem z wszystkimi z Interu a teraz chciałby pracę u nas ? Nie ma nowy.

woe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2025, 16:20

Jeśli Juventus zdecyduje się [Mottę] zwolnić, musi również rozważyć konsekwencje finansowe. Jak podaje Calciomercato, zwolnienie Motty na tym etapie kosztowałoby Bianconerich prawie 15 milionów euro, biorąc pod uwagę, że otrzymał trzyletni kontrakt na początku obecnej kampanii. To znaczące zobowiązanie finansowe może odegrać rolę w procesie decyzyjnym klubu, potencjalnie skłaniając ich do zatrzymania go na kolejny sezon, aby uniknąć tak kosztownej wypłaty.

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 50 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2025, 16:29

Sezonowiec Motta trafił po prostu drużynę z potencjałem.

Bologna w tej chwili jedzie Lazio 3:0 i na chwilę obecną zajmuje 4 miejsce w tabeli.

Widać, że to nie ręka trenera Motty, a po prostu dość sensowny potencjał piłkarski.

Obrazek

Obrazek
nawimundo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 00:07

Wybitny treneiro. Myślicie że rywale czują respekt, kiedy widzą taki blok obronny: Kalulu - Veiga - Kelly - Weah?

:dodger:

jack1610

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 08:31

Każdy wie, że jest dołek. Zostawienie trenera tylko to pogłebia. Każdy, tylko nie w zarządzie. Tu się nic nie klei, nie ma żadnego porozumienia na linii trener - drużyny. A wyniki, obecne tylko głębiej zakopują trumnę. Przede wszystkim powinno się odstawić Motte, nie widać chemii ani chęci wstawienia się za trenerem. Tu nie ma drużyny, zlepek piłkarzy, którzy nie wiedzą co mają grać. Praktycznie każdy, kto dołącza do drużyny popada w marazm a nie rozwija się na plus. Nie wiem tylko ile zależy od Motty a ile od Giuntoliego. Czy te czystki w drużynie (Danilo, Fagioli itd.) to pomysł trenera czy głównego.

"dumny po zwycięstwie, wierny po porażce"
Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 108 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 09:22

jack1610 pisze: 17 marca 2025, 08:31 Każdy wie, że jest dołek. Zostawienie trenera tylko to pogłebia. Każdy, tylko nie w zarządzie. Tu się nic nie klei, nie ma żadnego porozumienia na linii trener - drużyny. A wyniki, obecne tylko głębiej zakopują trumnę. Przede wszystkim powinno się odstawić Motte, nie widać chemii ani chęci wstawienia się za trenerem. Tu nie ma drużyny, zlepek piłkarzy, którzy nie wiedzą co mają grać. Praktycznie każdy, kto dołącza do drużyny popada w marazm a nie rozwija się na plus. Nie wiem tylko ile zależy od Motty a ile od Giuntoliego. Czy te czystki w drużynie (Danilo, Fagioli itd.) to pomysł trenera czy głównego.
Najlepszym przykładem na to jest nasz Khaby Lame czyli Kolo Muani. Przyszedł do nas na bombie, jeszcze z Enrique w łbie. Ale popadł w mottowy marazm i ile to już minut bez bramki? Chyba coś okolo 560? Brawka dla treneiroooo. Nic tylko wykupować. Pod takim błaznem nawet Yamal i Raphinia za miesiąc byliby outsiderami.

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
piterjuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 11:14

Czekam na jego out w dniu dzisiejszym. Gorzej już nie będzie.
Jest przerwa reprezentacyjna, jeśli nie teraz, to.... życzę powodzenia.

Tomek29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 12:24

bawi mnie jego stwierdzenie, że rezygnacja to wyjście łatwe. W takim razie wszyscy oczekują od niego czegoś łatwego, a on i tak tego nie umie zrobić ...

pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 12:54

Koniecznie pozbyć się tego amatora interowca razem z tym merdaczem z neapolu w trybie natychmiastowym inaczej o LM możemy zapomnieć.

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
nawimundo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 17:59

Tomek29 pisze: 17 marca 2025, 12:24 bawi mnie jego stwierdzenie, że rezygnacja to wyjście łatwe. W takim razie wszyscy oczekują od niego czegoś łatwego, a on i tak tego nie umie zrobić ...
Nie odejdzie sam, bo kiedy go zwolnią dostanie sowitą odprawę. Jest zwykłym kiepem bez honoru. Allegri po pierwszym zwolnieniu też dostawał spory hajs i nic nie robił przez sporo czasu, bo po co. Inna sprawa, że te odprawy to chora rzecz w piłce, ale to akurat temat rzeka 😎

Jestem ciekaw czy taki Koop, Luiz, Kolo czy Nico też wyglądaliby jak ogórki pod wodzą kogoś, który ma naprawdę pomysł na zespół.

Gontar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 18:40

Nie ma co się łudzić. Zarząd to takie same klauny jak motta, skoro jeszcze go nie wywalili. Tutaj nie ma żadnych ambicji, zarówno ze strony trenera jak i zarządu.

Fino alla Fine
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 32 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2025, 19:51

Kolejny po Al****im co nie ma honoru podać się dymisji bo pensyjki nie będzie. Mówiono o Sarrim, że nie ma stylu, a on sporych pieniędzy się zrzekł i sam odszedł z Lazio jak widział, że nic z tego nie będzie. Nasi niby dżentelmeni, ten błazen i poprzedni, a honoru tyle co nic. Co za menażerie my na ławkę bierzemy to brak słów, oczywiście z minimum kontraktem na 3 lata. Sprzeda się w końcu Yildiza i kasa będzie.

Nie tylko marny trener, ale i marny człowiek.

ODPOWIEDZ