# 8 Teun Koopmeiners
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
# 8 TEUN KOOPMEINERS

Data urodzenia: 28.02.1998
Miejsce urodzenia: Castricum, Holandia
Debiut w Juve: 01.09.2024
Kwota transferu do Juventusu: 54,7 mln €
Obecne zarobki: 4,5 mln €
Szczegóły

Data urodzenia: 28.02.1998
Miejsce urodzenia: Castricum, Holandia
Debiut w Juve: 01.09.2024
Kwota transferu do Juventusu: 54,7 mln €
Obecne zarobki: 4,5 mln €
Szczegóły

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Teun Koopmeiners i jego heatmapa sezonu oraz 10 ostatnich spotkań, które pokazują jasno że nie jest to żadna 10 tylko półskrzydłowy i będzie tak grał nieważne gdzie się go ustawi.
Sezon:
Ostatnie 10 spotkań :
Źródło : Sofascore
Sezon:
Ostatnie 10 spotkań :
Źródło : Sofascore
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ok chlop nie dojeżdża, zgadzam się w 100% . Powiedz mi wiec jakim cudem w Atalancie strzelił on 12 bramek i zanotował 5 asyst w zeszlym sezonie SerieA? O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tu chodzi? Przygniotła go presja klubu? Oczekiwań?
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
To nie jest gość do drużyny, która się broni 2/3 meczu. Nie jest też do takiej gdzie zawodnicy ofensywni nie wiedzą gdzie mają się poruszać. Nie będę go bronił bo nie da się tego robić ale do naszej obecnej gry pasuje tak samo jak Vlahovic. Krzywdę robi mu też Motta ciągle dając go do pierwszego składu czy nominując na kapitana zamiast posadzić go na 2-3 mecze. Gość widać, że potrzebuje resetu i odpoczynku a nie głaskania po główce bo widać od pół roku, że to nie działa.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Gontar
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Nie no jak na razie koop ma zadatki na jednego z największych flopów transferowych w historii. Wiadomo, że nie bez winy jest tu motta, ale koop po prostu wygląda jak gracz z serie c.
Fino alla Fine
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Gasperini ma dar do wyciągania z piłkarzy cech nadprzyrodzonych, pod jego wodzą przeciętniacy chodzą po wodzie i zamieniają wodę w wino.
Zarówno przed przygodą w Bergamo jak i po, żaden z zawodników nie nawiązywał poziomem do swoich występów w Atalancie.
Jedynym zawodnikiem który odszedł z Atalanty i wypalił w nowym klubie jest chyba tylko Romero, Kessiemu starczyło pary na dwa sezony w Milanie, Spinazzoli na udane Euro 2020, a Bastoni i Diallo zagrali w barwach Atalanty odpowiednio 87 i 13 minut, więc ciężko ich liczyć jako podopiecznych Siwego.
A lista niewypałów jest długa: Hojlund, Gosens, Gagliardini, Cristante, Caldara, Castagne, Kulusevski, Conti, Ibanez, Malinowski, Gomez etc.
Powinniśmy mieć nauczkę, żeby z Fiorentiny i Atalanty już nikogo nie kupować, obydwa kluby opanowały do perfekcji umiejętność wciskania nam gówna owiniętego w złote sreberko.

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Moja największa pomyłka od lat. Widziałem w nim nowego Nedveda a on nie spełnia pokładanych w nim nadziei.
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Baczu pisze: ↑08 lutego 2025, 00:43Gasperini ma dar do wyciągania z piłkarzy cech nadprzyrodzonych, pod jego wodzą przeciętniacy chodzą po wodzie i zamieniają wodę w wino.
Zarówno przed przygodą w Bergamo jak i po, żaden z zawodników nie nawiązywał poziomem do swoich występów w Atalancie.
Jedynym zawodnikiem który odszedł z Atalanty i wypalił w nowym klubie jest chyba tylko Romero, Kessiemu starczyło pary na dwa sezony w Milanie, Spinazzoli na udane Euro 2020, a Bastoni i Diallo zagrali w barwach Atalanty odpowiednio 87 i 13 minut, więc ciężko ich liczyć jako podopiecznych Siwego.
A lista niewypałów jest długa: Hojlund, Gosens, Gagliardini, Cristante, Caldara, Castagne, Kulusevski, Conti, Ibanez, Malinowski, Gomez etc.
Powinniśmy mieć nauczkę, żeby z Fiorentiny i Atalanty już nikogo nie kupować, obydwa kluby opanowały do perfekcji umiejętność wciskania nam gówna owiniętego w złote sreberko.

- Maly
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Nie wiem po co podawać tak durne przykłady, czemu to ma służyć?
Najwięcej wykreowanych szans w trwającym sezonie Premier League:
Cole Palmer - 66
Dejan Kulusevski - 59
Mohamed Salah - 49
To że u Allegriego ktoś nie wypalił nie oznacza, że nie warto kupować od danego zespołu. Zespół nie ma znaczenia, trzeba po prostu wynegocjować dobrą cenę i dobrze ocenić czy dany zawodnik pasuje do nowej drużyny. Tylko i aż tyle...
To że u Allegriego ktoś nie wypalił nie oznacza, że nie warto kupować od danego zespołu. Zespół nie ma znaczenia, trzeba po prostu wynegocjować dobrą cenę i dobrze ocenić czy dany zawodnik pasuje do nowej drużyny. Tylko i aż tyle...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 138 razy
Dokładnie. Trochę bez sensu jest gadanie że nie warto kupować zawodników z jakiegoś klubu. I zaloze się o litr Jacka D. że kiedy Dusan odejdzie do innego klubu będzie topowym napastnikiem. W prime Chiesa po przyjściu z Fiorentiny też nas zachwycał, to że był jak szklanka to już niestety nie jego winaMaly pisze: ↑08 lutego 2025, 16:13 Nie wiem po co podawać tak durne przykłady, czemu to ma służyć?
Cole Palmer - 66
Dejan Kulusevski - 59
Mohamed Salah - 49
"Sono un ultrà bianconero,

- Hołek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mógłby mi ktoś powiedzieć o atutach tego zawodnika z gry w Atalancie? Nie śledziłem go w ogóle, był tu jednak duży hype jak przychodził, dlatego zastanawiam się co wyróżniało go na tle innych. Próbuję co mecz się mu przyglądać i ciężko znaleźć mi cokolwiek za co mógłbym go pochwalić.
Pytam bez złośliwości, zastanawia mnie po prostu casus tego człowieka. Widzę, że liczby miał niezłe, ale czy był to po prostu sezon życia niczym Almiron? Za coś w reprezentacji też chyba grał, no to co miał czego teraz nie widać?
Pytam bez złośliwości, zastanawia mnie po prostu casus tego człowieka. Widzę, że liczby miał niezłe, ale czy był to po prostu sezon życia niczym Almiron? Za coś w reprezentacji też chyba grał, no to co miał czego teraz nie widać?
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Wybiegany, bardzo dobry strzał i potężnie korzystał na grze np ze Scamacca, który grał jak wieża i nie raz odgrywał mu, albo robił zasłony niczym w NBA. Gra kombinacyjna jest mu obca i najlepiej zagrywać mu na dobiegnięcie, bo jak jest w ruchu potrafi wykorzystać pewne swoje atuty.Hołek pisze: ↑28 lutego 2025, 16:23 Mógłby mi ktoś powiedzieć o atutach tego zawodnika z gry w Atalancie? Nie śledziłem go w ogóle, był tu jednak duży hype jak przychodził, dlatego zastanawiam się co wyróżniało go na tle innych. Próbuję co mecz się mu przyglądać i ciężko znaleźć mi cokolwiek za co mógłbym go pochwalić.
Ważniejszym graczem tam był Ederson, ale tak to jest jak się nie ogląda i ściąga na bazie cyferek.