POZNAŃ || wspólne wypady na mecz
- BeeV
- Juventino
Co do rezerwacji to najprawdopodobniej będę dzwonić jutro lub w środę do 9 stóp. Jak ktoś jest zainteresowany to może się "podpiąć" Sam dokładnie nie wiem ile uda się zebrać ludzi, jestem na etapie poszukiwań 

Serce w bieli krew w czerni na zawsze wielkiemu JUVENTUSOWI wierni
- BeeV
- Juventino
Jednak kiepsko z rezerwacją ponieważ nie mam pewnej grupy która by była chętna żeby tam oglądać. Tak czy siak ja jadę do 9 stóp bez rezerwacji, miejsce i tak gdzieś będzie
- BeeV
- Juventino
Cześć! Trochę zakurzony ten Poznań tutaj
Chciałem wyjść do Was z propozycją obejrzenia wspólnie inauguracji sezonu 23/24 Nie rozpisując się znalazłem fajną miejscówkę na starym rynku gdzie na poziomie 0 mamy 13 telewizorów, miła atmosfera, dobre jedzenie i napoje.
Wpis wrzucę na innych forach/grupach może znajdą się chętni aby wrócić do wspólnego kibicowania w stolicy Wielkopolski?
Dajcie znać czy ktoś z obecnych byłby chętny. Pozdrawiam

Chciałem wyjść do Was z propozycją obejrzenia wspólnie inauguracji sezonu 23/24 Nie rozpisując się znalazłem fajną miejscówkę na starym rynku gdzie na poziomie 0 mamy 13 telewizorów, miła atmosfera, dobre jedzenie i napoje.
Wpis wrzucę na innych forach/grupach może znajdą się chętni aby wrócić do wspólnego kibicowania w stolicy Wielkopolski?

Dajcie znać czy ktoś z obecnych byłby chętny. Pozdrawiam

- BeeV
- Juventino
Świetnie, jeśli masz możliwość to puść dalej wiadomość w eter, niestety zauważyłem, że większość "dróg" jest już zamknięta lub nie odwiedzana. mamy trochę osób już chętnych, trzeba teraz tylko rozesłać informację
- BeeV
- Juventino
To prawda w Poznaniu ostatnio się dzieje.
Ok trochę informacji: Mecz inaugurujący rozgrywki odbędzie się 20.08 o godzinie 20:45 jest to niedziela dlatego też moje pytanie czy znają się osoby chętne aby niedzielny wieczór spędzić właśnie na starym rynku? Wiem, że pewnie większość z Was ma obowiązki (poniedziałkowa praca, może ktoś jeszcze będzie na wakacjach) dlatego możemy przedyskutować czy chcemy się wybrać na 1 kolejkę czy ewentualnie jak będzie bardziej dogodny termin taki jak na przykład w mecz z Lazio, który odbędzie się 16.09 (sobota) o godzinie 15. Oczywiście możemy też się wybrać na oba spotkania
Zero wpisowego, zero rezerwacji, na chwilę obecną chcę sprawdzić jaki będzie odzew.
Ok trochę informacji: Mecz inaugurujący rozgrywki odbędzie się 20.08 o godzinie 20:45 jest to niedziela dlatego też moje pytanie czy znają się osoby chętne aby niedzielny wieczór spędzić właśnie na starym rynku? Wiem, że pewnie większość z Was ma obowiązki (poniedziałkowa praca, może ktoś jeszcze będzie na wakacjach) dlatego możemy przedyskutować czy chcemy się wybrać na 1 kolejkę czy ewentualnie jak będzie bardziej dogodny termin taki jak na przykład w mecz z Lazio, który odbędzie się 16.09 (sobota) o godzinie 15. Oczywiście możemy też się wybrać na oba spotkania

Zero wpisowego, zero rezerwacji, na chwilę obecną chcę sprawdzić jaki będzie odzew.