# 9 Dušan Vlahović
- Paya
- Juventino
Chyba najlepszą obecnie stroną zapewniającą ogromny wybór wszelkiego rodzaju statystyk i za darmo jest fbref.comTony Montana pisze: ↑19 listopada 2024, 17:33 Znacie może jakieś dobre strony ze statystykami? Interesuje mnie konkretnie to ile Vlaho na przestrzeni lat strzela bramek jeśli odliczy się od tego rzuty karne.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 29 razy
Obaj to piłkarskie drewna.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do wszystkich tych co cieszą się, że Dusan pewnie odejdzie do Arsenalu, albo innej mocarnej ekipy ( a nie mówiłem hehe)
Kto w jego miejsce i za taką kwotę? Czekam, bo byle jaki placek kosztuje 30 baniek. Moise pewnie by teraz z 40-50 kosztował. Czekam wrzucajcie te realne nazwiska, które Nas mogą wybrać i które zgodzą się na pensję koło 5 mln i może brak LM.
Kto w jego miejsce i za taką kwotę? Czekam, bo byle jaki placek kosztuje 30 baniek. Moise pewnie by teraz z 40-50 kosztował. Czekam wrzucajcie te realne nazwiska, które Nas mogą wybrać i które zgodzą się na pensję koło 5 mln i może brak LM.
- Anelson
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
1/1 to David i nikt inny. Ale to też może być wtopa gorsza od Vlaho - inna liga, inny styl. Nie zawsze z francuzami nam po drodze (może będzie drugi Trezeguet, a może Henry). Vlahović zaczął grać najlepiej w swojej historii w Juve i akurat teraz chcą nam go zabrać. Szanujący się klub dałby się napastnikowi wystrzelać i pokazać ile jest wart, a nie oddawać. Pytanie czy my jesteśmy szanującym się klubem, czy tylko pokracznym gówno-tworem który zasady sprzed dosłownie kilku lat ma już w poważaniu i trzeba jakoś spiąć budżet, a rozgrywki i drużyna może być byle jaka - byleby tabelki się zgadzały w excelu. Miejmy nadzieję, że tak nie będzie. Wreszcie Vlaho pokazał wartość dodaną na miarę klasowego napastnika - mecz z Lipskiem szczególnie zapadł mi w pamięci gdzie chłop wziął na swoje barki odpowiedzialność i ją uniósł. Musi zostać. Oddać to można Milika dziadom z Londynu
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Dawno nie widziałem takiego cieniasa w naszym napadzie. Transfery z Fiorentiny powinny być zakazane.
Na każdym piłkarzu zrobili nas bez mydła.
![Obrazek](https://i.imgur.com/PzI9n5B.gif)
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 50 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Z Chiesą raczej nie zrobili, bo Federico do momentu tej fatalnej kontuzji prezentował się u nas bardzo dobrze, oddawał serducho na boisko i był płucami Juve tak jak niegdyś Nedved. Niemniej ponoć nie mieliśmy obowiązku jego wykupu i po zerwaniu więzadeł mogliśmy go odesłać do Florencji i zaoszczędzić 45 mln €, więc w tym wypadku to nasi ówcześni włodarze zrobili nas bez mydła.Sila Spokoju pisze: ↑05 stycznia 2025, 21:01 Dawno nie widziałem takiego cieniasa w naszym napadzie. Transfery z Fiorentiny powinny być zakazane.
Odnośnie Vlaho, to @Poprostu wrzucał dziś pozytywną kompilację zagrań Dusana i nie wiem jak gość mógł zaliczyć taki zjazd oraz zatracić waleczność:
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Marcin890124
- Juventino
Za sprzedażą
Zarabia za dużo
Umowa mu się kończy w połowie 2026 i nie ma chęci przedłużenia z obniżeniem zarobków
Słaba skuteczność
Fatalna technika
Słaba mentalność
Za pozostaniem
- Juventino
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Grubo. Flakovic jest beznadziejny i nic z niego nie będzie, to pewne. W Holendrze jakakolwiek szansa jest, że u Motty zatrybi.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 50 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Vlahović jest beznadziejny albo i nie jest, bo mimo wszystko zdobył najwięcej bramek w 2024 roku we wszystkich rozgrywkach spośród zawodników Serie A, a chyba z tego w głównej mierze rozlicza się napastników. Serb z pewnością ma problemy z psychiką, a dodatkowo wielkie zarobki chyba też mu nie pomagają, bo chłop zamiast na futbolu i dalszym rozwoju kariery zaprząta sobie łeb jakimiś dziwkami, itd. Niemniej zmiana trenera mu nie pomogła choć wielu tutaj przewidywało, że bez Maxa Dusan zacznie strzelać jak na zawołanie.Alexinhio-10 pisze: ↑07 stycznia 2025, 10:39Grubo. Flakovic jest beznadziejny i nic z niego nie będzie, to pewne. W Holendrze jakakolwiek szansa jest, że u Motty zatrybi.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli