# 18 Moise Kean

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 17:12

dimebag11 pisze: 10 listopada 2024, 17:05
Poprostu pisze: 10 listopada 2024, 16:52 A za 2 lata go kupimy za 80🤣
Nie będziemy czekać aż tyle, a ponadto to mamy tradycję kupowania za gigantyczną kasę zawodników po jednym dobrym sezonie :D
Przyjdzie z Palladino jak Motta zaliczy flopa.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 56 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 18:34

Poprostu pisze: 10 listopada 2024, 16:41
Oldfan pisze: 10 listopada 2024, 16:29
Principino pisze: 10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwój ;)
No pięknie go kał rozwinął w zeszłym sezonie.
Tak go rozwinął, że zaraz chłopak może grać w reprze i ma więcej goli niż Vlaho

Pisałem Wam wielokrotnie o nim, to się śmialiście. Pol;ecam na piłkarzy i ich grę patrzeć szerzej niżeli tylko na gole i asysty :hi:

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 18:34

Principino pisze: 10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwój ;)
O, patrzcie państwo, kto wrócił...

Jeśli mnie pamięć nie myli, to Kean mówił, że za pierwszym razem nie odchodziłby z Juve, gdyby wtedy został u sterów Allegri, a podczas swojego drugiego pobytu w Turynie powiedział coś takiego, że "Allegri jest dla niego jak ojciec" (czy coś w tym stylu). Tyle pamiętam. Więc możesz podrzucić ten wywiad, w którym wychwala Maksa pod niebiosa, bo chętnie to przeczytam.

Abstrahując od tego, co mówił w wywiadach, to fakty są takie, że u Allegriego zazwyczaj wyglądał jak pokraka, nie trafiał w bramkę i z rzadka miewał jakieś przebłyski, więc w sumie, jakie to ma znaczenie, że "dziękował Maksowi za rozwój", skoro to nie dawało efektów na boisku?

A tak poza tym to bardzo mnie cieszą gole Keana, bo mimo tej bryndzy, którą grał u Allegriego, jakoś tam zawsze go lubiłem, widać było u niego zaangażowanie przynajmniej. To nadal stosunkowo młody zawodnik, więc jest jeszcze szansa na to, będzie takim "Immobile 2.0" - nie podbije żadnej większej ligi, ale za to będzie regularnie strzelał we Włoszech.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 18:37

vitoo pisze: 10 listopada 2024, 18:34
O, patrzcie państwo, kto wrócił...

Jeśli mnie pamięć nie myli, to Kean mówił, że za pierwszym razem nie odchodziłby z Juve, gdyby wtedy został u sterów Allegri, a podczas swojego drugiego pobytu w Turynie powiedział coś takiego, że "Allegri jest dla niego jak ojciec" (czy coś w tym stylu). Tyle pamiętam. Więc możesz podrzucić ten wywiad, w którym wychwala Maksa pod niebiosa, bo chętnie to przeczytam.

Abstrahując od tego, co mówił w wywiadach, to fakty są takie, że u Allegriego zazwyczaj wyglądał jak pokraka, nie trafiał w bramkę i z rzadka miewał jakieś przebłyski, więc w sumie, jakie to ma znaczenie, że "dziękował Maksowi za rozwój", skoro to nie dawało efektów na boisku?

A tak poza tym to bardzo mnie cieszą gole Keana, bo mimo tej bryndzy, którą grał u Allegriego, jakoś tam zawsze go lubiłem, widać było u niego zaangażowanie przynajmniej. To nadal stosunkowo młody zawodnik, więc jest jeszcze szansa na to, będzie takim "Immobile 2.0" - nie podbije żadnej większej ligi, ale za to będzie regularnie strzelał we Włoszech.
Może nie strzelał, ale w okresie przed sezonowym pamiętam, że obok Cambiaso wyglądał najlepiej. Co do rozwoju i gry jak pokraka .. Może wielu z Was meczów nie oglądało (bo Allegri na łąwce), ale miał genialne momenty i przyjęcia, przejścia jak nie on .

Tak czy siak super, że mu idzie, a że miałem rację to przy okazji. Nawet pisałem, że taka Fiorentina byłaby idealna :dodger:

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 18:45

Oldfan pisze: 10 listopada 2024, 18:34Pisałem Wam wielokrotnie o nim, to się śmialiście.
Najbardziej to się z Keana śmieją chyba na twitterze Juvepoland, bo pisanie o Keanie ciągle "bomber" brzmi jednak mocno ironicznie, a obecnie taka szydera jest już chyba niezbyt uzasadniona - tym bardziej że Włoch wygląda lepiej niż nasza dziewiątka. Więc możesz też interweniować na X. ;)

Zostawię to tutaj, bo bramki Keana takie całkiem fajne, wymagające siły i szybkości. A poza tym na skrócie jest też jego efektowne pudło, które w obliczy hat-tricka zeszło na dalszy plan. :)

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 18:56

vitoo pisze: 10 listopada 2024, 18:45
Oldfan pisze: 10 listopada 2024, 18:34Pisałem Wam wielokrotnie o nim, to się śmialiście.
Najbardziej to się z Keana śmieją chyba na twitterze Juvepoland, bo pisanie o Keanie ciągle "bomber" brzmi jednak mocno ironicznie, a obecnie taka szydera jest już chyba niezbyt uzasadniona - tym bardziej że Włoch wygląda lepiej niż nasza dziewiątka. Więc możesz też interweniować na X. ;)

Zostawię to tutaj, bo bramki Keana takie całkiem fajne, wymagające siły i szybkości. A poza tym na skrócie jest też jego efektowne pudło, które w obliczy hat-tricka zeszło na dalszy plan. :)
Wszyscy prawie się śmiali pamiętam, a jak go broniłem. Ja się bardzo cieszę, bo to nadal młody napad i może kadra na tym skorzysta, a kto wie - może wróci do Nas kiedyś. Pewne atuty ma szybkość, siłę i zobaczymy, czy nadal tak będzie się rozwijał. Technikę też mocno poprawił .

Co do tych goli to świetne, ale i te 1 pudło "niezłe" :D

Marcin890124

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 19:58

Decycja o sprzedaży napastnika, który zanotował 0 goli w lidze przez cały sezon była słuszna. Teraz trzeba się cieszyć, że zmiana klubu wyszła mu na dobre i coś strzela więc jakieś bonusy wpadną. Na te chwilę wszyscy wydają się zadowoleni. Generalnie grać w Juve a grać we Fiorentinie to jest różnica. Inne wymagania większa presja itd

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 21:57

Marcin890124 pisze: 10 listopada 2024, 19:58 Decycja o sprzedaży napastnika, który zanotował 0 goli w lidze przez cały sezon była słuszna. Teraz trzeba się cieszyć, że zmiana klubu wyszła mu na dobre i coś strzela więc jakieś bonusy wpadną. Na te chwilę wszyscy wydają się zadowoleni. Generalnie grać w Juve a grać we Fiorentinie to jest różnica. Inne wymagania większa presja itd
A zdajesz sobie sprawę, że Fiorentina jest 3 ,a my 6? :D

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 22:32

Szkoda że zwolnili Maksa, specjalnie oszczędzał i budował Keana przez trzy lata, żeby w czwartym sezonie wypuścić wygłodniałą bestie. Zabrakło cierpliwości zarządowi, bo z Allegrim można by się było pokusić teraz o potrójną koronę, a Kean pobiłby wszystkie rekordy, zdobywając przyszłoroczną złotą piłkę, pokonując przy tym o włos Adriana Rabiota.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 16:33

Znowu to robicie. Znowu podniecacie się kilkoma dobrymi meczami. To samo tu było jak grał w PSG - kilka dobrych meczów, kilka bramek i wracaj do nas Moise. No i wrócił.

Więc kiedy Oldfan mówi Wam, że on wiedział, że on miał rację to wspomnijcie moje słowa:
szczypek w 10.2020, https://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?p=990339#p990339 pisze: Ja wiem, że młody i "nasz", ale miejcie litość, to na razie jest wafel, który miałby stanowić o sile ofensywy Mistrza Włoch... On powinien obecnie grać w klubie pokroju max. Romy czy Milanu, ale w nim GRAĆ, żeby regularnością pokazać czy może być w ogóle wartością dodaną.
Co się zmieniło? Nic.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 16:42

szczypek pisze: 11 listopada 2024, 16:33 Znowu to robicie. Znowu podniecacie się kilkoma dobrymi meczami. To samo tu było jak grał w PSG - kilka dobrych meczów, kilka bramek i wracaj do nas Moise. No i wrócił.

Więc kiedy Oldfan mówi Wam, że on wiedział, że on miał rację to wspomnijcie moje słowa:
szczypek w 10.2020, https://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?p=990339#p990339 pisze: Ja wiem, że młody i "nasz", ale miejcie litość, to na razie jest wafel, który miałby stanowić o sile ofensywy Mistrza Włoch... On powinien obecnie grać w klubie pokroju max. Romy czy Milanu, ale w nim GRAĆ, żeby regularnością pokazać czy może być w ogóle wartością dodaną.
Co się zmieniło? Nic.
Kolego ... Może zamiast patrzeć na puste cyfry, to zobacz jakie gole strzelał w Psg i komu, a jakie strzela obecnie. Spróbuj spojrzeć na to szerzej, a może zaczniesz dostrzegać pewne rzeczy.

Moise zamienia się w dobrego napastnika i już piłka nie plącze mu się pod nogami, albo nie odbija jak od drewna. Do tego nabył cechy 9-ek i warto to zauważać.

Ja wszystkim byłym piłkarzom Juve życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że stanie się klasowym napadziorem

( aaaa może prawie wszystkim Crisowi życzę połamania się, bo to egoista bez szacunku do innych)

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 19:12

Oldfan pisze: 11 listopada 2024, 16:42 Kolego ... Może zamiast patrzeć na puste cyfry, to zobacz jakie gole strzelał w Psg i komu, a jakie strzela obecnie. Spróbuj spojrzeć na to szerzej, a może zaczniesz dostrzegać pewne rzeczy.
Nie da się spojrzeć szerzej na kilka dobrych spotkań. Jak rozegra sezon na równym poziomie, to co innego.
Oldfan pisze: 11 listopada 2024, 16:42mam nadzieję, że stanie się klasowym napadziorem
O tym mówię. Nadal jest to tylko piłkarz z nadziejami.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 21:04

Ja podobnie jak wskazuje Szczypek byłbym ostrożny z oceną Keana. Generalnie latem byłem zadowolony, że udało się sprzedać napastnika, który przez ponad rok nie strzelił gola za całkiem konkretną sumkę. Dziś wolałbym mieć zdrowego Keana jako vice-Valho niż Milika. Niech się chłopowi wiedzie. Być może Fiorentina to właśnie środowisko dla niego. Turyn to być może pewna presja, która nie dla każdego jest do dźwignięcia. Do dalszej obserwacji, ale hattrick to już coś.

Obrazek
ODPOWIEDZ