# 18 Moise Kean
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak go rozwinął, że zaraz chłopak może grać w reprze i ma więcej goli niż VlahoPoprostu pisze: ↑10 listopada 2024, 16:41No pięknie go kał rozwinął w zeszłym sezonie.Oldfan pisze: ↑10 listopada 2024, 16:29To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwójPrincipino pisze: ↑10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
Pisałem Wam wielokrotnie o nim, to się śmialiście. Pol;ecam na piłkarzy i ich grę patrzeć szerzej niżeli tylko na gole i asysty
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
O, patrzcie państwo, kto wrócił...Oldfan pisze: ↑10 listopada 2024, 16:29To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwójPrincipino pisze: ↑10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Kean mówił, że za pierwszym razem nie odchodziłby z Juve, gdyby wtedy został u sterów Allegri, a podczas swojego drugiego pobytu w Turynie powiedział coś takiego, że "Allegri jest dla niego jak ojciec" (czy coś w tym stylu). Tyle pamiętam. Więc możesz podrzucić ten wywiad, w którym wychwala Maksa pod niebiosa, bo chętnie to przeczytam.
Abstrahując od tego, co mówił w wywiadach, to fakty są takie, że u Allegriego zazwyczaj wyglądał jak pokraka, nie trafiał w bramkę i z rzadka miewał jakieś przebłyski, więc w sumie, jakie to ma znaczenie, że "dziękował Maksowi za rozwój", skoro to nie dawało efektów na boisku?
A tak poza tym to bardzo mnie cieszą gole Keana, bo mimo tej bryndzy, którą grał u Allegriego, jakoś tam zawsze go lubiłem, widać było u niego zaangażowanie przynajmniej. To nadal stosunkowo młody zawodnik, więc jest jeszcze szansa na to, będzie takim "Immobile 2.0" - nie podbije żadnej większej ligi, ale za to będzie regularnie strzelał we Włoszech.
- Oldfan
- Juventino
Może nie strzelał, ale w okresie przed sezonowym pamiętam, że obok Cambiaso wyglądał najlepiej. Co do rozwoju i gry jak pokraka .. Może wielu z Was meczów nie oglądało (bo Allegri na łąwce), ale miał genialne momenty i przyjęcia, przejścia jak nie on .vitoo pisze: ↑10 listopada 2024, 18:34O, patrzcie państwo, kto wrócił...Oldfan pisze: ↑10 listopada 2024, 16:29To może poszukaj sobie wywiadu, gdzie Moise Maxa pod niebiosa wychwalał i dziękował za rozwójPrincipino pisze: ↑10 listopada 2024, 16:26 Po raz kolejny zmarowany potencjał przez Al-legriego w innym klubie odżywa i gra jak top napastnik europy ale to chyba nikogo nie powinno dziwić bo Juventus staje się włoską wersją United jeżeli chodzi o napastników i tu każdy napastnik który przychodzi to jedyne czego sie uczy to kopania po czole.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Kean mówił, że za pierwszym razem nie odchodziłby z Juve, gdyby wtedy został u sterów Allegri, a podczas swojego drugiego pobytu w Turynie powiedział coś takiego, że "Allegri jest dla niego jak ojciec" (czy coś w tym stylu). Tyle pamiętam. Więc możesz podrzucić ten wywiad, w którym wychwala Maksa pod niebiosa, bo chętnie to przeczytam.
Abstrahując od tego, co mówił w wywiadach, to fakty są takie, że u Allegriego zazwyczaj wyglądał jak pokraka, nie trafiał w bramkę i z rzadka miewał jakieś przebłyski, więc w sumie, jakie to ma znaczenie, że "dziękował Maksowi za rozwój", skoro to nie dawało efektów na boisku?
A tak poza tym to bardzo mnie cieszą gole Keana, bo mimo tej bryndzy, którą grał u Allegriego, jakoś tam zawsze go lubiłem, widać było u niego zaangażowanie przynajmniej. To nadal stosunkowo młody zawodnik, więc jest jeszcze szansa na to, będzie takim "Immobile 2.0" - nie podbije żadnej większej ligi, ale za to będzie regularnie strzelał we Włoszech.
Tak czy siak super, że mu idzie, a że miałem rację to przy okazji. Nawet pisałem, że taka Fiorentina byłaby idealna
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najbardziej to się z Keana śmieją chyba na twitterze Juvepoland, bo pisanie o Keanie ciągle "bomber" brzmi jednak mocno ironicznie, a obecnie taka szydera jest już chyba niezbyt uzasadniona - tym bardziej że Włoch wygląda lepiej niż nasza dziewiątka. Więc możesz też interweniować na X.
Zostawię to tutaj, bo bramki Keana takie całkiem fajne, wymagające siły i szybkości. A poza tym na skrócie jest też jego efektowne pudło, które w obliczy hat-tricka zeszło na dalszy plan.
- Oldfan
- Juventino
Wszyscy prawie się śmiali pamiętam, a jak go broniłem. Ja się bardzo cieszę, bo to nadal młody napad i może kadra na tym skorzysta, a kto wie - może wróci do Nas kiedyś. Pewne atuty ma szybkość, siłę i zobaczymy, czy nadal tak będzie się rozwijał. Technikę też mocno poprawił .vitoo pisze: ↑10 listopada 2024, 18:45Najbardziej to się z Keana śmieją chyba na twitterze Juvepoland, bo pisanie o Keanie ciągle "bomber" brzmi jednak mocno ironicznie, a obecnie taka szydera jest już chyba niezbyt uzasadniona - tym bardziej że Włoch wygląda lepiej niż nasza dziewiątka. Więc możesz też interweniować na X.
Zostawię to tutaj, bo bramki Keana takie całkiem fajne, wymagające siły i szybkości. A poza tym na skrócie jest też jego efektowne pudło, które w obliczy hat-tricka zeszło na dalszy plan.
Co do tych goli to świetne, ale i te 1 pudło "niezłe"
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Decycja o sprzedaży napastnika, który zanotował 0 goli w lidze przez cały sezon była słuszna. Teraz trzeba się cieszyć, że zmiana klubu wyszła mu na dobre i coś strzela więc jakieś bonusy wpadną. Na te chwilę wszyscy wydają się zadowoleni. Generalnie grać w Juve a grać we Fiorentinie to jest różnica. Inne wymagania większa presja itd
- Oldfan
- Juventino
A zdajesz sobie sprawę, że Fiorentina jest 3 ,a my 6?Marcin890124 pisze: ↑10 listopada 2024, 19:58 Decycja o sprzedaży napastnika, który zanotował 0 goli w lidze przez cały sezon była słuszna. Teraz trzeba się cieszyć, że zmiana klubu wyszła mu na dobre i coś strzela więc jakieś bonusy wpadną. Na te chwilę wszyscy wydają się zadowoleni. Generalnie grać w Juve a grać we Fiorentinie to jest różnica. Inne wymagania większa presja itd
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Szkoda że zwolnili Maksa, specjalnie oszczędzał i budował Keana przez trzy lata, żeby w czwartym sezonie wypuścić wygłodniałą bestie. Zabrakło cierpliwości zarządowi, bo z Allegrim można by się było pokusić teraz o potrójną koronę, a Kean pobiłby wszystkie rekordy, zdobywając przyszłoroczną złotą piłkę, pokonując przy tym o włos Adriana Rabiota.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Znowu to robicie. Znowu podniecacie się kilkoma dobrymi meczami. To samo tu było jak grał w PSG - kilka dobrych meczów, kilka bramek i wracaj do nas Moise. No i wrócił.
Więc kiedy Oldfan mówi Wam, że on wiedział, że on miał rację to wspomnijcie moje słowa:
Więc kiedy Oldfan mówi Wam, że on wiedział, że on miał rację to wspomnijcie moje słowa:
Co się zmieniło? Nic.szczypek w 10.2020, https://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?p=990339#p990339 pisze: Ja wiem, że młody i "nasz", ale miejcie litość, to na razie jest wafel, który miałby stanowić o sile ofensywy Mistrza Włoch... On powinien obecnie grać w klubie pokroju max. Romy czy Milanu, ale w nim GRAĆ, żeby regularnością pokazać czy może być w ogóle wartością dodaną.
- Oldfan
- Juventino
Kolego ... Może zamiast patrzeć na puste cyfry, to zobacz jakie gole strzelał w Psg i komu, a jakie strzela obecnie. Spróbuj spojrzeć na to szerzej, a może zaczniesz dostrzegać pewne rzeczy.szczypek pisze: ↑11 listopada 2024, 16:33 Znowu to robicie. Znowu podniecacie się kilkoma dobrymi meczami. To samo tu było jak grał w PSG - kilka dobrych meczów, kilka bramek i wracaj do nas Moise. No i wrócił.
Więc kiedy Oldfan mówi Wam, że on wiedział, że on miał rację to wspomnijcie moje słowa:Co się zmieniło? Nic.szczypek w 10.2020, https://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?p=990339#p990339 pisze: Ja wiem, że młody i "nasz", ale miejcie litość, to na razie jest wafel, który miałby stanowić o sile ofensywy Mistrza Włoch... On powinien obecnie grać w klubie pokroju max. Romy czy Milanu, ale w nim GRAĆ, żeby regularnością pokazać czy może być w ogóle wartością dodaną.
Moise zamienia się w dobrego napastnika i już piłka nie plącze mu się pod nogami, albo nie odbija jak od drewna. Do tego nabył cechy 9-ek i warto to zauważać.
Ja wszystkim byłym piłkarzom Juve życzę jak najlepiej i mam nadzieję, że stanie się klasowym napadziorem
( aaaa może prawie wszystkim Crisowi życzę połamania się, bo to egoista bez szacunku do innych)
- zoff
- Qualità Juventino
Ja podobnie jak wskazuje Szczypek byłbym ostrożny z oceną Keana. Generalnie latem byłem zadowolony, że udało się sprzedać napastnika, który przez ponad rok nie strzelił gola za całkiem konkretną sumkę. Dziś wolałbym mieć zdrowego Keana jako vice-Valho niż Milika. Niech się chłopowi wiedzie. Być może Fiorentina to właśnie środowisko dla niego. Turyn to być może pewna presja, która nie dla każdego jest do dźwignięcia. Do dalszej obserwacji, ale hattrick to już coś.