Serie A 24/25 (12): JUVENTUS FC 2-0 Torino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 10:45

Cambiaso (mamy nowego Zambrotte), Konsejsjo, Yldiz :bravo:

Koop znów słabo. Gość jest większość czasu ustawiony bardzo wysoko, jak drugi napastnik. Bez sensu. Na tej pozycji potrzeba kogoś, kto bierze ciężar gry na siebie, obsłuży napastnika. 120mln na Koopa I Luiza można było lepiej spożytkować.

Ogółem pierwsza połowa słaba.

Gatti jak na początku zrobił na mnie mega wrażenie, tak teraz zachowuje się kolejny raz jak pajac typu Pepe, czy Ramos. Ostatnio złapał gościa za szyję, a teraz chamsko odepchnął Savica. Nie lubię takich typów.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 55 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 listopada 2024, 12:54

Cambiaso mój ulubieniec- wyborny mecz :shirt:

19

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 11:15

Dwa punkty straty do lidera, całkiem dobrze. Jednak może martwić, że między pierwszą a szóstą ekipa jest 2pkt różnicy. Musimy zacząć regularnie zdobywać 3pkt

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 11:58

19 pisze: 11 listopada 2024, 11:15 Dwa punkty straty do lidera, całkiem dobrze. Jednak może martwić, że między pierwszą a szóstą ekipa jest 2pkt różnicy. Musimy zacząć regularnie zdobywać 3pkt
Zobaczymy jak inne drużyny z obecnej czołówki będą punktować w następnych kolejkach (ciekawe jak długo takie Lazio i Viola utrzymają średnio ponad 2 pkt/mecz, bo póki co taka Fiorentina jest sporym pozytywnym zaskoczeniem). Niby w Serie A jest ścisk w tabeli, ale co mają powiedzieć fani Premier League, gdzie pomiędzy 3 a 13 miejscem są zaledwie 4 oczka różnicy. Zdobywając średnio 2 pkt/spotkanie mamy projekcję na 76 punktów na koniec sezonu (więc trochę mało), a liderujące obecnie Napoli mając średnio 2,17 pkt/mecz teoretycznie zakończy rozgrywki z 82 oczkami na koncie.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 55 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 13:40

dimebag11 pisze: 11 listopada 2024, 11:58
19 pisze: 11 listopada 2024, 11:15 Dwa punkty straty do lidera, całkiem dobrze. Jednak może martwić, że między pierwszą a szóstą ekipa jest 2pkt różnicy. Musimy zacząć regularnie zdobywać 3pkt
Zobaczymy jak inne drużyny z obecnej czołówki będą punktować w następnych kolejkach (ciekawe jak długo takie Lazio i Viola utrzymają średnio ponad 2 pkt/mecz, bo póki co taka Fiorentina jest sporym pozytywnym zaskoczeniem). Niby w Serie A jest ścisk w tabeli, ale co mają powiedzieć fani Premier League, gdzie pomiędzy 3 a 13 miejscem są zaledwie 4 oczka różnicy. Zdobywając średnio 2 pkt/spotkanie mamy projekcję na 76 punktów na koniec sezonu (więc trochę mało), a liderujące obecnie Napoli mając średnio 2,17 pkt/mecz teoretycznie zakończy rozgrywki z 82 oczkami na koncie.
Viola ma bardzo fajny skład, a do tego młody całkiem i rozwojowy.

Lazio robi wyniki ponad stan i ciekawo jak długo dziakdi typu Pedro dadzą radę, to ciągnąć. Kadra ich wygląda raczej na miejsce 6-10

Michael_M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 15:44

Nie wiem czy jest się czym przejmować. Przecież nasza ławka w porównaniu do pozostałych ekip w czubie to luksus. Patrząc na Fiorentinę, Lazio i Atalanta to już w ogóle nie ma co mówić.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2024, 20:38

Mecz w którym kontrolujemy przebieg spotkania. To nie jest coś absolutnie oczywistego w tym sezonie - szczególnie po tym jak wypadł Bremer. Bez Brazylijczyka wyglądamy gorzej, nie tylko w obronie. Magiczny Cambiaso. Chyba na ten moment mój ulubieniec. Boczny obrońca, który wypisz wymaluj pasuje do grania Guardioli w City. Bardzo nowoczesny zawodnik. Trudno znaleźć jego słabe strony. Przytomnie Loca, kolejny raz. Podobnie jak reszta zawodników z pomocy. Kto najsłabszy? Chyba Vlahović.

Obrazek
ODPOWIEDZ