Polityka
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Ten wywiad/dokument robi duże wyświetlenia na youtube
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Polacy zaczęli pisać komentarze pod filmami tego typu żeby przestać reklamować nasz kraj jako wspaniały i bezpieczny, bo przypłynie ich jeszcze więcej
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
U nas mieszkania i tak w uj drogie, także oby nikt więcej tutaj nie zjeżdżał
Ogólnie widzę po Xiku, że pisiory w końcu ogarnęły jak działać w necie, trochę czasu im to zajęło, ale od czasów #myrchania to biorą praktycznie wszystko
Swoją drogą wybitnie "uzdolniona" dwójka młodych ludzi Nic nie robią pewnie po 2 dniach byłoby po temacie a tak media już drugi tydzień to grzeją
Ogólnie widzę po Xiku, że pisiory w końcu ogarnęły jak działać w necie, trochę czasu im to zajęło, ale od czasów #myrchania to biorą praktycznie wszystko
Swoją drogą wybitnie "uzdolniona" dwójka młodych ludzi Nic nie robią pewnie po 2 dniach byłoby po temacie a tak media już drugi tydzień to grzeją
- jackop
- Juventino
Nr1 wyświetleń w historii kanału. Wojewódzki przerzuty i wypluty oraz zaorany pod każdym skrótem i shortem tego podcastu.
- Distant Dreamer
- Juventino
Jest już oczywiste że Trump wygrał, Republikanie wzięli Senat i prawdopodobnie też Izbę więc Trump ma wolną rękę.
- jackop
- Juventino
W lewackich mediach już zaczęło się polowanie na czarownicę. Widły zaostrzone jakby przygotowali się zawczasu na tę porażkę. Kamala wyrzucona na śmietnik historii przez własnych zwolenników
Odwieczna walka dobra ze złem: normalność 1:0 oszołomstwo.
Odwieczna walka dobra ze złem: normalność 1:0 oszołomstwo.
- Distant Dreamer
- Juventino
Lepiej żałośnie płakać i publikować to w necie (btw idiotyzm naszych czasów, że wszystko trzeba publikować i pokazywać, żeby atencję zdobyć) niż szturmować Kapitol i zabijać ludzi
Odnośnie AFD to na pewno uzyskają historyczny dla siebie wynik, tylko pytanie czy znajdą koalicjantów do próby stworzenia rządu.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mamy już praktycznie wszystkich kandydatów na prezydenta:
Trzaskowski
Nawrocki
Mentzen
Hołownia
Stanowski
Jakubiak
I coś mi się wydaje, ze kolejność w pierwszej turze może być taka jak powyżej, ew. jeżeli lewica kogoś wystawi to wskoczy gdzieś przed Stanowskiego.
Komorowski miał przegrać tylko "jeśli pijany przejedzie na pasach zakonnice w ciąży" a wiemy jak się skończyło. Ale Trzaskowski nie jest drugim Komorowskim a Nawrocki nie jest drugim Dudą. Pis myślał długo, ale raczej nowego prezydenta nie wymyślił. Naprawdę wiele musiałoby się wydarzyć, żeby Trzaskowski to przegrał.
Trzaskowski
Nawrocki
Mentzen
Hołownia
Stanowski
Jakubiak
I coś mi się wydaje, ze kolejność w pierwszej turze może być taka jak powyżej, ew. jeżeli lewica kogoś wystawi to wskoczy gdzieś przed Stanowskiego.
Komorowski miał przegrać tylko "jeśli pijany przejedzie na pasach zakonnice w ciąży" a wiemy jak się skończyło. Ale Trzaskowski nie jest drugim Komorowskim a Nawrocki nie jest drugim Dudą. Pis myślał długo, ale raczej nowego prezydenta nie wymyślił. Naprawdę wiele musiałoby się wydarzyć, żeby Trzaskowski to przegrał.
- Distant Dreamer
- Juventino
Ja tam się już dawno zżyłem z myślą, że to niestety będzie następny nowy prezydent. Jak zwykle brak dobrych kandydatów (dla mnie).AdiJuve pisze: ↑24 listopada 2024, 23:59 Mamy już praktycznie wszystkich kandydatów na prezydenta:
Trzaskowski
Nawrocki
Mentzen
Hołownia
Stanowski
Jakubiak
Konfa mogła dać Boska ale oczywiście siła wewnątrz partyjna Mentzena wygrała, a szkoda.
No ale przynajmniej w Wawie będzie nowy prezydent
- jackop
- Juventino
Za to w JuKeju zaczynają zamykać ludzi za posty w internecie - do 15 lat A że więzienia przeludnione ze względu na napływ "lekarzy" i "inżynierów", to zaczęli robić miejsce wypuszczając przedterminowo pedofilów i morderców.
#LewactwoSięBawi
#LewactwoSięBawi