ME 2024
- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Chociaż nie mam sentymentu do Hisztanów to cieszę się, że wygrali i będę im kibicował w finale. Są najlepiej grającą drużyną na turnieju. I chyba najmniej ubogaconą kulturalnie z czterech zespołów, które doszły do półfinału.
Ten Yamal może zostać graczem turnieju. Podobno Barcelona chce mu dać zaszczytny numer 10, co znaczy, że za maksymalnie 5 lat będzie tam, gdzie obecnie jest ich poprzedni "wielki talent", "następca Messiego" - Ansu Fati.
Ten Yamal może zostać graczem turnieju. Podobno Barcelona chce mu dać zaszczytny numer 10, co znaczy, że za maksymalnie 5 lat będzie tam, gdzie obecnie jest ich poprzedni "wielki talent", "następca Messiego" - Ansu Fati.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 137 razy
Też mam nadzieję, że Hiszpania wygra bo to jedyna drużyna, która chce grać w piłkę. Uważam jednak, że mecze są fatalne na tym turnieju, turniej jest bardzo nudny i wczoraj znowu usnąłem w drugiej połowie co jest nie do pomyślenia kiedy oglądam MŚ. Niech to się już kończy.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 56 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jak będzie tyle grywał, szarpał w wieku 16 lat, to może być drugim FatimBart985 pisze: ↑09 lipca 2024, 23:03 Szkoda, że o kolejnym meczu decyduje samobój. Ale Francuzi dotarli do 1/2 dzięki nie, więc... karma. Żal, że symulanci hiszpańscy są w finale, ale bardziej ciekawi mnie czy Jamal jak dociągnie powiedzmy do 21 roku życia to będzie nadal cały, czy już wrak po jednej-dwóch operacjach?
Talent talentem, ale anatomia i fizjologia człowieka sobie.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Rabiot przed meczem o Yamalu :
"To play in a Euro final he will have to do much more than what he has done"
Pięknie się to zemściło na miękkiej bagiecie, dodatkowo wczoraj rabiot jeden z najgorszych jeśli nie najgorszy .
Piękne euro dla żabiota, ciekawe gdzie ta kolejka klubów do niego jak to ktoś pisał........
"To play in a Euro final he will have to do much more than what he has done"
Pięknie się to zemściło na miękkiej bagiecie, dodatkowo wczoraj rabiot jeden z najgorszych jeśli nie najgorszy .
Piękne euro dla żabiota, ciekawe gdzie ta kolejka klubów do niego jak to ktoś pisał........
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Beka to będzie jak trafi do nas... dopóki nie podpisze z kimś to ja jeszcze szampana nie otwieram.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 56 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Niech trafi, ae dać umowę na 3-4 lata aby wczuł się w rolę lidera i nie myślał o odejściu
Jak tam mały podoba się Morata? Lubiłeś z niego bekę cisnąć, a tu z opaska kapitana gra w potężneJ Espani Jak ja lubię jak czas Cię weryfikuje.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Odejdź trollu, gin, przepadnij
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Czemu żal?Bart985 pisze: ↑09 lipca 2024, 23:03 Szkoda, że o kolejnym meczu decyduje samobój. Ale Francuzi dotarli do 1/2 dzięki nie, więc... karma. Żal, że symulanci hiszpańscy są w finale, ale bardziej ciekawi mnie czy Jamal jak dociągnie powiedzmy do 21 roku życia to będzie nadal cały, czy już wrak po jednej-dwóch operacjach?
Talent talentem, ale anatomia i fizjologia człowieka sobie.
Hiszpania chyba jako jedyna od początku do końca grała w piłkę (zamiast betonować) na równym poziomie w przeciwieństwie do większości reprezentacji.
A odnośnie do symulowania to mnie też to denerwuje, ale bądźmy szczerzy w każdym zespole i w każdej nacji jest plaga nurków i nie ma kogoś, kogo by to nie dotyczyło, więc nie rozumiem, czemu uczepiłeś się tylko tych hiszpanów, jakby tylko oni padali przy każdym kontakcie.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Ojesu, jaki ty daremny jesteś, masz tak z przyrodzenia, czy to jakiś efekt środowiskowy?
Jak ja lubię jak czas Cię weryfikuje.
Za każdym razem.
Każde kolejne żenujące konto.
Tak, po 5 latach kopania się po czole daj mu jeszcze 4, bo teraz wczuje się rolę lidera
Jak tam trollu-multikonciarzu podoba się Allegri? Takie pierdoły o nim sadziłeś, że drużyna jest za nim (tylko na boisku jakoś nie było tego widać), że wszyscy go kochają, zaraz przedłużą z nim kontrakt na 150 lat, chociaż chcieli go wywalić od dawna, taki fachowiec i nadal bez pracy, bliżej pewnie arabskiej pustyni niż angielskiego raju.
Jak ja lubię jak czas Cię weryfikuje.
Za każdym razem.
Każde kolejne żenujące konto.
- Bart985
- Juventino
Z jednego z tłitów - asysta: Palmer, gol: Watkins, geniusz: Southgate
Chociaż w Anglii robią o nim całe programy stand-upowe. Jaja to będą jak oni to wepchną. Co za turniej. Dobrze, że się kończy.
Chociaż w Anglii robią o nim całe programy stand-upowe. Jaja to będą jak oni to wepchną. Co za turniej. Dobrze, że się kończy.
- CzeczenCZN
- Juventino
Wreszcie koniec tego najbardziej irytującego mnie Euro jakie widziałem...
Kibice sukcesu się cieszą. Kiedyś w życiu nie słyszałem żeby ktokolwiek był za Hiszpanią , - póki WIADOMO nie zaczęli wygrywać 2008, 2010. Wtedy to każdy od zawsze za nimi był... Ja tam się nie dziwię dzieciom, ale ludzie w wieku 10-110 nagle od "Od zawsze wierni fani."
Po Euro 2012 mnóstwo ludzi którzy się w ogóle piłką nie interesują, stało się nagle wielkimi fanami i ogromnymi znawcami La Roja .
To samo jak z Reprezentacją Francji po France 98 - PO FINALEOCZYWIŚCIE - Każdy szczerze od początku za nimi był... Wysyp Jako dziecko już tym gardziłem...
No i tragedia występ
Oczywiście postawa dramat..
Kibice sukcesu się cieszą. Kiedyś w życiu nie słyszałem żeby ktokolwiek był za Hiszpanią , - póki WIADOMO nie zaczęli wygrywać 2008, 2010. Wtedy to każdy od zawsze za nimi był... Ja tam się nie dziwię dzieciom, ale ludzie w wieku 10-110 nagle od "Od zawsze wierni fani."
Po Euro 2012 mnóstwo ludzi którzy się w ogóle piłką nie interesują, stało się nagle wielkimi fanami i ogromnymi znawcami La Roja .
To samo jak z Reprezentacją Francji po France 98 - PO FINALEOCZYWIŚCIE - Każdy szczerze od początku za nimi był... Wysyp Jako dziecko już tym gardziłem...
No i tragedia występ
Oczywiście postawa dramat..
- Bart985
- Juventino
Taaaa, te zachwyty nad symulantami jak to wszyscy wiedzieli, że wygrają. A z grafiki Opty na początku stoi, że mieli 9.6% szans...
Euro, Euro i po Euro. Na szczęście.
Gospodarze pokazali się momentami kapitalnie, ale to było za mało, chociaż Niemcy są chyba zadowoleni jak na obecny stan ich piłki. Co innego podobno z organizacją...
Francuzi i Portugalczycy męczyli niemiłosiernie, żabojady całokształtem (chociaż pewnie wygrali tymi wyborami), a Portosi stawianiem na CR totalnie bez formy i pomysłu.
Anglia męczyła jeszcze bardziej, ale dowlokła się do finału. Dyskusje na ten temat zostawiam prasie angielskiej, jest tego aż przesyt.
No i zwycięzcy - nie ma co oszukiwać, symulanci i prowokatorzy symulantami i prowokacją, ale najlepszy futbol na turnieju zagrali. Mnie urzekło piękne wykorzystanie skrzydeł, 6 goli 2 asysty obydwu gagatków. Uwielbiam takie granie tymi zawodnikami.
Tymczasem MVP turnieju został... Rodri. Poważnie? Poważnie? Uwielbiam defensywnych pomocników, żałuję że chyba żaden z nich w historii nie dostał ZP, ale... Rodri? Kiedy na Copa America MVP zgarnia 33-letni James Rodriguez za 6 asyst i gola...
Aaaa, o CA chwilkę. Nie wiem czy nie oglądałem ze 2-3 meczów na początku, w każdym razie chciałem obejrzeć finał. Dla ADM, wspaniałego zawodnika, który powinien być w Juve dłużej i wcześniej. Czekałem, czekałem, poszedłem spać.
1.5h opóźnienia, między połowami jakiś koncert Szakiry podobno.
Co się porobiło z piłeczką, tym pięknym i prostym sportem od ludzi dla ludzi?
PS. Jeszcze dodatek, bo zapomniałem. Wyjutubujcie sobie Marcelo Bielska rant frazę, czy to po hiszpańsku, czy z napisami - warto. Brakuje takiego twardego powiedzenia w co zmienia się piłka, zwłaszcza w tle tych chorych MŚ czy KMŚ...
Euro, Euro i po Euro. Na szczęście.
Jestem zaskoczony, chociaż kolejny kompromitujący turniej mnie nie zaskoczył.Bart985 pisze: ↑07 czerwca 2024, 19:50 Będę zaskoczony jak Polska zdobędzie chociaż 1 punkt. Jestem ciekaw co pokażą gospodarze. Najlepsze paki mają chyba Francuzi i Portugalczycy, ale tak naprawdę najbardziej interesuje mnie Anglia - patrząc na tą kadrę Rice, TAA i Dżód w pomocy, Kane, Foden, Saka, Palmer w ataku, a w obronie
Gospodarze pokazali się momentami kapitalnie, ale to było za mało, chociaż Niemcy są chyba zadowoleni jak na obecny stan ich piłki. Co innego podobno z organizacją...
Francuzi i Portugalczycy męczyli niemiłosiernie, żabojady całokształtem (chociaż pewnie wygrali tymi wyborami), a Portosi stawianiem na CR totalnie bez formy i pomysłu.
Anglia męczyła jeszcze bardziej, ale dowlokła się do finału. Dyskusje na ten temat zostawiam prasie angielskiej, jest tego aż przesyt.
No i zwycięzcy - nie ma co oszukiwać, symulanci i prowokatorzy symulantami i prowokacją, ale najlepszy futbol na turnieju zagrali. Mnie urzekło piękne wykorzystanie skrzydeł, 6 goli 2 asysty obydwu gagatków. Uwielbiam takie granie tymi zawodnikami.
Tymczasem MVP turnieju został... Rodri. Poważnie? Poważnie? Uwielbiam defensywnych pomocników, żałuję że chyba żaden z nich w historii nie dostał ZP, ale... Rodri? Kiedy na Copa America MVP zgarnia 33-letni James Rodriguez za 6 asyst i gola...
Aaaa, o CA chwilkę. Nie wiem czy nie oglądałem ze 2-3 meczów na początku, w każdym razie chciałem obejrzeć finał. Dla ADM, wspaniałego zawodnika, który powinien być w Juve dłużej i wcześniej. Czekałem, czekałem, poszedłem spać.
1.5h opóźnienia, między połowami jakiś koncert Szakiry podobno.
Co się porobiło z piłeczką, tym pięknym i prostym sportem od ludzi dla ludzi?
PS. Jeszcze dodatek, bo zapomniałem. Wyjutubujcie sobie Marcelo Bielska rant frazę, czy to po hiszpańsku, czy z napisami - warto. Brakuje takiego twardego powiedzenia w co zmienia się piłka, zwłaszcza w tle tych chorych MŚ czy KMŚ...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2024, 23:03 przez Bart985, łącznie zmieniany 1 raz.