# 25 Adrien Rabiot
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Jeszcze tylko 8 dni i oby ten temat można było zamknąć na wieki i najlepiej nigdy do niego nie wracać.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jednak w takim razie, skoro to niby taki top, to jakim cudem zarówno teraz jak i rok temu nikt jeszcze się po niego nie zgłosił, skoro facet jest dostępny za darmo, bo kontrakt mu się kończy?Nicram_93 pisze: ↑22 czerwca 2024, 19:48 Wytłumacz mi tylko jedną rzecz, Ty doceniasz jego umiejętności, spoko. Jednak w takim razie, skoro to niby taki top, to jakim cudem zarówno teraz jak i rok temu nikt jeszcze się po niego nie zgłosił, skoro facet jest dostępny za darmo, bo kontrakt mu się kończy? Mówiąc o jednym dobrym sezonie, miałem na myśli te dla Juve, PSG nie oglądałem, więc się nie wypowiadam. Dla mnie Rabiot miał u nas kapitalny sezon poprzedni (nie ten który właśnie dobiegł końca), a zwłaszcza jego pierwszą część, bo końcówka już była słabsza, a poza tym dość nijaka, niczym nie wyróżniającą się specjalnie gra. Na tle naszej fatalnej pomocy, może i był jednym z lepszych, ale na pewno to nie poziom topa, żeby rządać takich pensji. Odwlekanie non stop, przedłużanie o rok, też świadczy o tym jak traktuje Juve, że jak tylko nadarzy się okazja, to zwieje na szybkiego. Taki to jest przywiązany do Juve. Sorki ale sam to pokazuje swoim postępowaniem. Dla mnie za samo takie zachowanie z tym kontraktem się dyskwalifikuje. Trzeba się trochę szanować.
Widzisz rozmowa z tobą nie sprawia przyjemności. Wmawiasz, że ktoś ma go za topa, manipulujesz, zmyślasz. Jakie tezy sobie stawiasz, że nikt się nie zgłosił, to znaczy, że słaby. Ty nie miałeś na stronie nicku Olek? Taki sam sposób myślenia .....
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
W odróżnieniu od Twojego, to moje pierwsze i jedyne konto na stronie. Ktoś Ci wmawia topa? Przecież sam to piszesz kilka postów wyżej sugerując, że to jeden z najlepszych na swojej pozycji, a potem udajesz co innego. Jeszcze niedawno sugerowałeś jaki z niego Juventino, a gość patrzy tylko i wyłącznie na kasę i wiecznie mu mało, a umowę najlepiej przedłużyć o rok, bo może ktoś się inny jeszcze trafi. Może Ciebie taki zawodnik zadowala, ja za takiego dziękuję, bo budowanie drużyny na takim nie ma sensu. Naprawdę jakakolwiek dyskusja z Tobą jak się zafiksujesz na punkcie jakiegokolwiek zawodnika/trenera nie ma sensu. Może inne mecze oglądamy z ich udziałem, nie wiem. Ja odpuszczam, bo szkoda mojego czasu. Pozdro.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
Tak zawsze robisz, Ty Dimibaq i jeszcze inne konta ... Jak brakuje argumentów, to jakieś przytyki itpNicram_93 pisze: ↑23 czerwca 2024, 08:03 W odróżnieniu od Twojego, to moje pierwsze i jedyne konto na stronie. Ktoś Ci wmawia topa? Przecież sam to piszesz kilka postów wyżej sugerując, że to jeden z najlepszych na swojej pozycji, a potem udajesz co innego. Jeszcze niedawno sugerowałeś jaki z niego Juventino, a gość patrzy tylko i wyłącznie na kasę i wiecznie mu mało, a umowę najlepiej przedłużyć o rok, bo może ktoś się inny jeszcze trafi. Może Ciebie taki zawodnik zadowala, ja za takiego dziękuję, bo budowanie drużyny na takim nie ma sensu. Naprawdę jakakolwiek dyskusja z Tobą jak się zafiksujesz na punkcie jakiegokolwiek zawodnika/trenera nie ma sensu. Może inne mecze oglądamy z ich udziałem, nie wiem. Ja odpuszczam, bo szkoda mojego czasu. Pozdro.
Rozumiem jakbym ja go tylko cenił, ale nawet był wybrany drugim najbardziej wartościowym pomocnikiem całej Serie A, gra od 10 lat na bardzo wysokim poziomie, praktycznie od niego zestawia 11 Dechamp. Motta go chwalił i wielu wielu innych. Nawet ten transfermarkt go bardzo ceni mimo, że już nie jest młodzieniaszkiem.
Coś tu jest na stronce/forum, że pewna liczba osób, kont żyje w jakiejś bańce i jak kogoś nie lubi, to fakty nie mają znaczenia.
'Byłą beka z Moraty, a to obecnie kapitan kadry Hiszpanii i po bardzo dobrym sezonie w Atletico, nabijacie się z Rabiota, wcześniej było wypisywanie, że tak na prawdę Dybala to wiecznie połamany i nic nam nie dawał. Jakby historia, liczby nie miały znaczenia, jakby fakty nie miały ..
Na koniec ci tylko coś napiszę. To, że nie dostrzegasz zalet piłkarza, nie widzisz co daje, to nie sprawia, że tego nie ma. Pisałem wyżej by wskazać kilku z ligi na jego poziomie, robiących to samo i co? Jakoś cisza. Miłej niedzieli.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
- ArlitoV
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Żółta kartka, zerowe statystyki jak leci, bezjajeczna gra i wędka po przerwie. Nie ma co, LVP (least valuable player) meczu!
I gdzie tu do z ludźmi z jakimś przedłużeniem... Może jeszcze do tego ten charakterny filar pomocy repry Francji miałby opaskę, jako pierwszy kapitan?
I gdzie tu do z ludźmi z jakimś przedłużeniem... Może jeszcze do tego ten charakterny filar pomocy repry Francji miałby opaskę, jako pierwszy kapitan?

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
A to ty nie wiesz, że Żabiot jest naszym najlepszym pomocnikiem, który jest tak wybitny, że dostaje milion ofert od najlepszych klubów, ale z miłości do Juve odrzuca każdą?ArlitoV pisze: ↑25 czerwca 2024, 22:50 Żółta kartka, zerowe statystyki jak leci, bezjajeczna gra i wędka po przerwie. Nie ma co, LVP (least valuable player) meczu!
I gdzie tu do z ludźmi z jakimś przedłużeniem... Może jeszcze do tego ten charakterny filar pomocy repry Francji miałby opaskę, jako pierwszy kapitan?![]()
A ten brak podpisu na nowej umowie to jest tylko robota tego złego Giuntoliego, który nie szanuje legend

Nie dość, że wyrzucił niesprawiedliwie najlepszego trenera piłki kopanej JE Betoniarza z allegro to jeszcze utrudnia życie naszemu kapitanowi i najlepszemu pomocnikowi od X lat.
- Marcin890124
- Juventino
Rabiot : „Nie chcę teraz rozmawiać o mojej przyszłości, skupiam się na Francji. Ważne jest, aby nie być pięknym, ale zwycięskim, jak mówi #Allegri .”
Mam nadzieję,że już normalnie nie dostanie od nas żadnej propozycji umowy.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To daje do myślenia czemu tego geniusza środka pola bronią te same osoby co Toskańskiego FergusonaMarcin890124 pisze: ↑01 lipca 2024, 22:53 Rabiot : „Nie chcę teraz rozmawiać o mojej przyszłości, skupiam się na Francji. Ważne jest, aby nie być pięknym, ale zwycięskim, jak mówi #Allegri .”

- Marcin890124
- Juventino
Doczekałem się.
Proszę o przeniesienie tematu do Grali w Juve