Mercato (LATO 2024) DYSKUSJA
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pozbycie sie Czarnej Perły Turynu za 13mln Euro + ewentualne bonusy to świetny Deal. Chłop nie potrafił strzelić bramki, palił się praktycznie w każdej sytuacji bramkowej...
Kolejny + dla Giuntoliego. Sandro Out, Kean out, niech pozbędzie się jeszcze Rabiota i będę ukontentowany.
Kolejny + dla Giuntoliego. Sandro Out, Kean out, niech pozbędzie się jeszcze Rabiota i będę ukontentowany.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Bo im wyżej gra tym jest bardziej daremny. Jest czarny, ma kondycje, nauczyć go trochę bronić i niech lata jak Lichtsteiner.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Pewnie będą chcieli tam wystawić Gattiego.AdiJuve pisze: ↑27 czerwca 2024, 21:41 Nie jest xd
Nie wiem czy po ściągnięciu Luiza i Thurama jest sens dalej pchać się w Koopa, zostaniemy z Luiz, Fagio, Thuram, Loca, Kennie to przydałby się ktoś jeszcze ale do rotacji a lepiej podziałać coś na boki obrony, bo jak wypadnie Cambiaso to przecież tam tragedia totalna będzie.
Ale McKennie prawdopodobnie nie będzie w klubie w przyszłym sezonie.AdiJuve pisze: ↑27 czerwca 2024, 21:41 Nie jest xd
Nie wiem czy po ściągnięciu Luiza i Thurama jest sens dalej pchać się w Koopa, zostaniemy z Luiz, Fagio, Thuram, Loca, Kennie to przydałby się ktoś jeszcze ale do rotacji a lepiej podziałać coś na boki obrony, bo jak wypadnie Cambiaso to przecież tam tragedia totalna będzie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Myślę, że Luiz może być naszym nowym Vidalem. Co do Calafioriego, to jeśli rzeczywiście bardzo chce do nas i do Motty to jedynie Real mógłby to zmienić, lub baaardzo duże pieniądze z Anglii.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Taki trochę offtop, ale tak zastanawiałem się dziś, jak pasowałby nasz Kacper Urbański. Motta go zna, wiek taki, że możnaby rzeźbić jak w kupce mokrej gliny, a sami przyznacie, że potencjał na nowoczesnego piłkarza jak znalazł.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
- ArlitoV
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
No ciekawie by było zobaczyć Urbańskiego albo choćby Zalewskiego w Juve. Potencjał widać i piłka im przy nodze nie przeszkadza, a to już duży plus - przecież kiedyś grał Bernardeschi.
Urbańskiego jak ktoś dobrze pokieruje to może być kawał piłkarza. Na pewno nad przygotowaniem fizycznym i siłowym popracować, bo w tych czasach niektórych młodych szybko zajeżdżają. 2 lata intensywnej gry w wieku jeszcze nastoletnim, a potem zaczynają się problemy z kontuzjami bo organizm nie był gotowy na taką eksploatację.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie zdziwiłbym się, jeśli to właśnie Urbański był kolejnym Polakiem w Juve. Motta go zna, profil ciekawy, jeśli piłkarz będzie się dalej tak rozwijał kto wie, czy się po niego nie zgłosimy za jakiś czas.
Skład u góry na papierze naprawdę przednia paka. Zobaczymy jak kwestia skrzydeł (ponoć Chiesa ma się jednak zgodzić na przedłużenie na warunkach zarządu, a Soule rzekomo miałby zostać do obserwacji Motty, chyba że pojawiłaby się oferta rzędu 40 mln - trzeba czekać na decyzje klubu). Yildiz na skrzydle to raczej chyba średni pomysł z uwagi na dynamikę (prędzej typ technicznego Del Piero niż sprintera), ale jako grający blisko Vlaho dlaczego nie. Fascynuje mnie wizja tak silnej pomocy.
Skład u góry na papierze naprawdę przednia paka. Zobaczymy jak kwestia skrzydeł (ponoć Chiesa ma się jednak zgodzić na przedłużenie na warunkach zarządu, a Soule rzekomo miałby zostać do obserwacji Motty, chyba że pojawiłaby się oferta rzędu 40 mln - trzeba czekać na decyzje klubu). Yildiz na skrzydle to raczej chyba średni pomysł z uwagi na dynamikę (prędzej typ technicznego Del Piero niż sprintera), ale jako grający blisko Vlaho dlaczego nie. Fascynuje mnie wizja tak silnej pomocy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
Taki skład byłby mega. Do tego Soule na ławce, bi w wypadku kontuzji Chiesy, czy Yldiza robi się bida na skrzydłach z takim Weah, czy Kosticem. Z Danilo na PO byśmy się przemęczyli jeden rok i później ruszyli po kogoś konkretnego, bo Di Lorenzo to średni pomysł, chyba, że za jakieś grosze i krótki kontrakt. Yldiz musi się nauczyć grać na boku, bo do 352 to już chyba nie wrócimy

Ah człowiek znów zaczyna się cieszyć Juventusem, ekscytować transferami i czekać na kolejne mecze. Wybitny wyprał mnie z tego całkowicie.