# 25 Adrien Rabiot

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 103 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2024, 23:47

[b]Nie ma to jak się naśmiewać z miłości matKi do syna [/b]... Tym bardziej po tym wszystkim co spotkało ojca ...

Ale czego ja się dziwię :dontknow:

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 68 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2024, 21:48

Kompromitacja maminsynka :snack:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2024, 22:02

Syndrom Edypa.

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2024, 23:48

Adrian TOP

Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 00:44

Nie oglądałem meczu. Co odwaliła ta parówa?

Obrazek
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 15:19

Pierwszy od którego selekcjoner zaczyna ustalać skład, ale znów jakieś zakrzywianie i naśmiewanie się przez mordeczki.

Oby został z Nami ! :hope:

BianconeroKSG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 15:41

On jest nijaki. Tak jak nijaki i żenujący był obraz Juventusu przez kilka ostatnich sezonów. Rabiot pasował do takiego obrazka idealnie, szczególnie jako przyszły domyślny kapitan. Na mało co czekam tak bardzo jak informację o zakończeniu starań o jego przedłużenie. Dla mnie pozycja w jakiej ustawił się Juventus już przy poprzednim przedłużaniu była jako dla kibica uwłaczająca. Niech odejdzie by być zbawieniem dla innych wielkich światowych potęg, jest jeszcze kilka takich poza Juve.

Yoda666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 15:47

Oldfan pisze: 22 czerwca 2024, 15:19 Pierwszy od którego selekcjoner zaczyna ustalać skład, ale znów jakieś zakrzywianie i naśmiewanie się przez mordeczki.

Oby został z Nami ! :hope:
Dokładnie tak, Griezmann z Mbappe podobno co mecz błagają Rabiota żeby mogli zaczynać od początku razem z nim.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 15:56

Lata mijają, Rabiot gra na najważszym poziomie, a ludzie i tak ujadają jak psy. Tylu mógłby innych pomocników za niego wystawiać trener Francji, kiwających się, wartych nawet i 100 milionów, a tego nie robi.

Marcin890124

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 45 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 16:28

Jak widzę Rabiota to mi się kojarzy Allegri, a jak mi się kojarzy Allegri to mi się wymiotować chce.

W tym wątku nasuwa się pytanie- co ma takiego Rabiot że trzeba mu płacić pensje 7mln za sezon ? Czy w samej Serie A nie znajdziemy żadnego pomocnika który będzie robił to samo a zarabiał mniej ?

Michael_M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 17:16

Marcin890124 pisze: 22 czerwca 2024, 16:28 Jak widzę Rabiota to mi się kojarzy Allegri, a jak mi się kojarzy Allegri to mi się wymiotować chce.

W tym wątku nasuwa się pytanie- co ma takiego Rabiot że trzeba mu płacić pensje 7mln za sezon ? Czy w samej Serie A nie znajdziemy żadnego pomocnika który będzie robił to samo a zarabiał mniej ?
Barella chyba zarabia nieco mniej a jest na poziomie jakim Rabiot nigdy nie będzie.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 18:14

Marcin890124 pisze: 22 czerwca 2024, 16:28 Jak widzę Rabiota to mi się kojarzy Allegri, a jak mi się kojarzy Allegri to mi się wymiotować chce.

Skoro zadajesz takie pytania, to poszukaj takich graczy i podaj ich kilku. Nie 1 nie 2, a kilku skoro Rabiot jest taki nijaki i taki łatwy do zastąpienia. Sam ciekaw jestem- kogo wynajdziesz.

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 19:04

Gra w reprze, bo jest jednym z ulubieńców Deshampa, ale żeby nie było. Odbiegając od tego czy jest na topie czy nie, kwestia subiektywna. Co osoba, to inne zdanie. Moim zdaniem daleko mu do topu na jego pozycji. Jednak trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie, tniemy pensje, to tniemy i nie ma wyjątków. Facet podobno tak kocha Juve, a do tej pory nie umie się określić i oczekuje nie wiadomo jakiego siana. A to już drugi rok cyrku z rzędu. Sorki, ale takich zawodników nam tu nie potrzeba. Jak dla mnie zagrał jeden świetny sezon dopiero, a gdzie reszta? W pozostałych nie wart tych pieniędzy, ale to moje zdanie. Zawodnik spokojnie do zastąpienia i to za mniejsze pieniądze w utrzymaniu.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 19:22

Nicram_93 pisze: 22 czerwca 2024, 19:04 Gra w reprze, bo jest jednym z ulubieńców Deshampa, ale żeby nie było. Odbiegając od tego czy jest na topie czy nie, kwestia subiektywna. Co osoba, to inne zdanie. Moim zdaniem daleko mu do topu na jego pozycji. Jednak trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie, tniemy pensje, to tniemy i nie ma wyjątków. Facet podobno tak kocha Juve, a do tej pory nie umie się określić i oczekuje nie wiadomo jakiego siana. A to już drugi rok cyrku z rzędu. Sorki, ale takich zawodników nam tu nie potrzeba. Jak dla mnie zagrał jeden świetny sezon dopiero, a gdzie reszta? W pozostałych nie wart tych pieniędzy, ale to moje zdanie. Zawodnik spokojnie do zastąpienia i to za mniejsze pieniądze w utrzymaniu.
Tak zagrał 1 dobry sezon .... A chłopak w wieku 18 czy 19 zaczął do podstawy Psg pukać, a w pomocy grały tam niezłe tuzy,

Serio rozumiem jeden ceni bardziej kiwki, a inny walkę, bieganie itp, ale nie zakłamujmy rzeczywistości. Rabiot jest piłkarzem niezbędnym niemal w każdej 11, bo biega jak szalony,walczy,asekuruje, potrafi utrzymać się przy piłce, daje bardzo wiele przy stałych fragmentach.

Nie wiem serio chyba bez sensu wdawać się w dyskusje, bo pewni ludzie nie widzą jego zalet, nie chcą widzieć, ale to nei znaczy, że ich nie ma . Zauważcie że gość od 10 lat jest na bardzo wysokim poziomie i szanse, że wszyscy się wobec niego mylą są raczej równe 0. To, że ktoś czegoś nie rozumie, nie dostrzega, nie docenia, to nie znaczy, że tego nie ma ....

Nawet ten Motta którego tak uwielbiacie, robicie z niego specjalistę go mega chwalił. To co nie zna się??

A na koniec napiszę, pisałem kilka lat temu, że od niego Desachamp wystawia 11 i miałem rację. Tym wszystkim co tak nei cenią jego zalet, to polecam pobiegać w parku, porobić interwały i zobaczycie, że to wymaga potężnego wysiłku, silnej woli ..

Dziwne czasy umiejętności nie mają znaczenia, a to kogo Seba ;lubi albo nie. Jak lubi, to dobiera sobie tezy aby go chwalić, a jak nie lubi to hohoho

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2024, 19:48

Wytłumacz mi tylko jedną rzecz, Ty doceniasz jego umiejętności, spoko. Jednak w takim razie, skoro to niby taki top, to jakim cudem zarówno teraz jak i rok temu nikt jeszcze się po niego nie zgłosił, skoro facet jest dostępny za darmo, bo kontrakt mu się kończy? Mówiąc o jednym dobrym sezonie, miałem na myśli te dla Juve, PSG nie oglądałem, więc się nie wypowiadam. Dla mnie Rabiot miał u nas kapitalny sezon poprzedni (nie ten który właśnie dobiegł końca), a zwłaszcza jego pierwszą część, bo końcówka już była słabsza, a poza tym dość nijaka, niczym nie wyróżniającą się specjalnie gra. Na tle naszej fatalnej pomocy, może i był jednym z lepszych, ale na pewno to nie poziom topa, żeby rządać takich pensji. Odwlekanie non stop, przedłużanie o rok, też świadczy o tym jak traktuje Juve, że jak tylko nadarzy się okazja, to zwieje na szybkiego. Taki to jest przywiązany do Juve. Sorki ale sam to pokazuje swoim postępowaniem. Dla mnie za samo takie zachowanie z tym kontraktem się dyskwalifikuje. Trzeba się trochę szanować.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
ODPOWIEDZ