ME 2024
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jako że nie oglądałem dawno już Juventusu to z ciekawości nadrabiam ME patrząc na naszych grajków i pozytywnie przeze wszystkim Yildiz. Szkoda, że nie uznali mu tej bramki tym spalonym z dupy.
Słabo Serbia wygląda na ME, ale ten Vlahovic to jest rzadki jak nic. Jeśli to wygląda tak na co dzień to dramat.
Słabo Serbia wygląda na ME, ale ten Vlahovic to jest rzadki jak nic. Jeśli to wygląda tak na co dzień to dramat.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Serbia kolejny turniej zawodzi, tym razem już mnie to nie dziwi, zbyt wiele razy podchodziłem do nich jako do czarnego konia turnieju. Rozczarowała mnie Portugalia, mimo porażki, zachwyciła Gruzja między innymi. Anglia wygląda mega przeciętnie i naprawdę dziwiłem się już przed turniejem, skąd tyle osób widzi w niej aż takiego faworyta? Póki co tego nie pokazuje, choć zawsze można się doczłapać jak 3 lata temu, na szczęście Italia ich wtedy zatrzymała. Jestem ciekaw Włochów, jak się pokażą dzisiaj na tle Hiszpanii. Obstawiam porażkę, ale niech się chociaż pokażą z dobrej strony. No i jutro creme de la creme: Polska - Austria, to już ten moment, drugi mecz - mecz o wszystko. Skąd my to znamy?

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Hiszpania gra dzisiaj z Burkina Faso czy Włochami?
Nie wiem kiedy ostatnio widziałem taką żenadę.
Rozumiem dostać wciry ze złotą generacją z Xavim czy Iniesta ale być gwalconym przez Nico Williamsa, Morate, Fabiana Ruiza czy Cucurelle?

Nie wiem kiedy ostatnio widziałem taką żenadę.
Rozumiem dostać wciry ze złotą generacją z Xavim czy Iniesta ale być gwalconym przez Nico Williamsa, Morate, Fabiana Ruiza czy Cucurelle?
calma calma
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 86 razy
Ten Nico W, ruiz, morata i cucurella są lepsi od każdego włocha na ich pozycji
- BianconeroKSG
- Juventino
- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kibicuje reprezentacji Włoch odkąd pamiętam. Z jednej strony czuję wielki żal, zaś z drugiej taki totalny brak zaskoczenia tym co zaszło w dzisiejszym meczu. Od czasu do czasu powraca temat, że Juve powinno wrócić do koncepcji zbierania najlepszych Włochów - tylko kogo? Który z tych piłkarzy jest godny grania w Juve naszych marzeń, hmm? Mam 33lata i jestem bliżej jak dalej xD Mam w głowie tyle gigantów włoskiej piłki. Przecież z aktualnej kadry 10-15lat temu mało kto powąchałby boisko. To jest straszne. Ciekawe kiedy wrócą czasy, w których ItalJuve znowu będzie miało jakikolwiek sens.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
W 2021 wyglądało to przecież niewiele lepiej o ile w ogóle lepiej, tylko Chiesa błyskiem geniuszu dał prowadzenie z niczego.
Dziwny ten Calafiori, nowoczesny taki, niby dobry do przodu i niezły na wyprzedzenie ale w takiej grze jak dziś raczej mało użyteczny, raczej jakiś Gatti powinien tam zagrać i porozbijać Morate i jego kolegów.
Dziwny ten Calafiori, nowoczesny taki, niby dobry do przodu i niezły na wyprzedzenie ale w takiej grze jak dziś raczej mało użyteczny, raczej jakiś Gatti powinien tam zagrać i porozbijać Morate i jego kolegów.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Co dalej? Jak wyjdą z 2 to kolejny mecz z Hiszpania dopiero w finale a z nikim innym gra nie będzie wyglądała tak źle. Na prawdę proponuje sobie przypomnieć mecz sprzed 3 lat gdy Włosi wygrywali ME...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Nie byłbym tego taki pewien. Zwłaszcza przy takiej grze jak wczoraj.
Matko bosko jaki to był słaby mecz Włochów. Praktycznie każdy kontakt z piłką naznaczony był koszmarną paniką. A tylu prostych błędów, zwłaszcza w przyjmowaniu piłki, dawno na tym poziomie piłkarskim nie widziałem. Albo byli fatalnie przygotowani fizycznie, albo głowy nie dojechały.
Oj, spore nadużycie. Ten mecz Włosi, gdyby nie mieli tyle farta, mogliby przegrać nawet i z 5-6 do zera. W tamtym, w 2021 w regulaminowym czasie mecz był wyrównany (na tyle, na ile można to powiedzieć w przypadku stylu gry obu drużyn). Pomijam fakt, że w tamtym to Hiszpanie gola wyrównującego dopiero pod koniec zdobyli. W tym wczorajszym nie wiem czy choćby przez chwilę były wątpliwości, kto tu wywiezie trzy punkty.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Godzina 20 , na zywo TVN24 he he
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Fakt, Rumuni, Szwajcarzy, ale z taką grą... a o ile pamiętam to Włosi niszczyli w grupie.
Urok telewizji na żywca

Co do spotkań to pierwsze jest mi obojętne, drugie to tak jak pisałem - 0 punktów na tym turnieju i... szkoda gadać, a Francuzi z Holendrami rozczarowali, znaczy Holendrzy byli lepsi, bo mecz był ok, w miarę.
Tak w ogóle to ciekawe czy dożyję ogólnego ogarnięcia polskiej piłki? Czy to w ogóle możliwe?

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ja nie wiem czy Polska scena komentatorska i ekspercka oglądała inny mecz Polaków czy to że.mna coś nie tak.
W którym momencie my zagraliśmy agresywnie?
Bo większych pał od naszych na tym euro nie widziałem. Może poza Węgrami. Statycznie, pochowani, obrona to parodia westernu, drugiej linii brak. Proste straty, Buksa nie widoczny Piątek poza golem nic...
Jak czytam ze świetna pierwsza połowa, to serio się zastanawiam, czy aby na pewno ten samecz oglądaliśmy.
Ostatni awansowaliśmy. Pierwsi odpadliśmy.
Pięknie przegraliśmy z Holandia i trochę mniej pięknie z Austria. Ważne że puszka dba o atmosferę i grupa jest zintegrowana xD
Bo większych pał od naszych na tym euro nie widziałem. Może poza Węgrami. Statycznie, pochowani, obrona to parodia westernu, drugiej linii brak. Proste straty, Buksa nie widoczny Piątek poza golem nic...
Jak czytam ze świetna pierwsza połowa, to serio się zastanawiam, czy aby na pewno ten samecz oglądaliśmy.
Pięknie przegraliśmy z Holandia i trochę mniej pięknie z Austria. Ważne że puszka dba o atmosferę i grupa jest zintegrowana xD
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Piłka to kółko wzajemnej adoracji. Wszyscy sobie na zmianę wala konia, żeby się nikt na nikogo przypadkiem nie obraził. Prawdy i obiektywizmu tyle co w ocenie Kała przez Galleone.lenor pisze: ↑22 czerwca 2024, 09:51 Ja nie wiem czy Polska scena komentatorska i ekspercka oglądała inny mecz Polaków czy to że.mna coś nie tak.