Massimiliano Allegri
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie ma w tym momencie żadnego argumentu za pozostaniem Allegriego[/b]
Obowiązująca umowa ? Umowę można rozwiązać, wypowiedzieć, skrócić także faktycznie, żaden argument.
Osiągnięty cel i awans do LM? Celem była poprawa względem poprzednich sezonów, gdzie widzisz, żeby to było osiągnięte? awans do LM również był celem ale na razie mamy go dzięki rozwinięciu tych rozgrywek a nie dzięki postawie na boisku.
Wypromowanie kilku młodych + znaczący rozwój kilku piłkarzy np :
Yildiz od początku gra tak samo, brak progresu
Huijsen kto?
Soule ( może nie u Maxa błyszczą, ale sama decyzja o wypozyczeniu i tym że muszą gdzieś grać, jak widać bardzo słuszna)
Jest jeszcze kilku mega fajnych jak Barenechea kto?, Miretti słabiak, Iling leszcz, czy nawet ten z Sampy Facundo Gonzalez kto?... Kaio Jorge już dawno spisany na straty, Barbieri kto?
Vlaho regres widoczny gołym okiem
Bremer od początku gra tak samo, solidnie, brak progresu
Loca regres widoczny gołym okiem
Cambiaso stara się ale trener go kastruje
McKenni od początku gra tak samo, przeciętnie, brak progresu
Gatti od początku gra tak samo, solidnie, brak progresu
Awans do Klubowych MŚ tylko dzięki rozwinięciu rozgrywek, normalnie rozgrywki poza naszym zasięgiem
- Gontar
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szkoda tracić czas na rozmowę z Tobą, idź proszę kibicować interowi.Oldfan pisze: ↑13 maja 2024, 18:36 Co ty za głupoty wypisujesz
To co jak jesteśmy Juventusem to zawsze mamy wygrywać ? Kadra niestotna? Doświadczenie? To jakiej jakości mamy graczy? Co to za myślenie ?
Piszesz Allegri nikogo nie wypromował, ale to właśnie pod jego wodzą mamy najmłodsze Juve w historii, to on ściągał Chiese w 60' minucie, gdzie kwiczeli kibice, że jak on Federicoi traktuje. No kto wchodził w jego miejsce?? Yildiz .... Kto dawał szanse grać Mirettiemu, gdy nawet mu nie szło? Ilingowi ?
Piszesz żaden zawodnik się nie rozwinął ... No wypisałem ci wyżej, kto się rozwinął .. ale widzę nie dociera, nawet ok niech będzie, że nie jestem obiektywny .. ale nawet transfermarkt to stwierdza i to wyraznie, że spora liczba zawodników się właśnie rozwineła i wartość wzrasta i to mimo słabszych wyników
Skończę na tym, bo widzę, że pewni kibice żyją w takiej bańce, że żadne fakty,liczby nie przemówią. Mimo wszystko Forza Juve i następny sezon zapowiada się MEEEGAAA ciekawie i zobaczymy, kto będzie Nas w nim prowadził
Fino alla Fine
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Vlaho regres? To chyba kolega meczów nie ogląda i na bazie samych cyferek coś tam tworzyVanquish pisze: ↑13 maja 2024, 18:43Nie ma w tym momencie żadnego argumentu za pozostaniem Allegriego[/b]
Obowiązująca umowa ? Umowę można rozwiązać, wypowiedzieć, skrócić także faktycznie, żaden argument.
Osiągnięty cel i awans do LM? Celem była poprawa względem poprzednich sezonów, gdzie widzisz, żeby to było osiągnięte? awans do LM również był celem ale na razie mamy go dzięki rozwinięciu tych rozgrywek a nie dzięki postawie na boisku.
Wypromowanie kilku młodych + znaczący rozwój kilku piłkarzy np :
Yildiz od początku gra tak samo, brak progresu
Huijsen kto?
Soule ( może nie u Maxa błyszczą, ale sama decyzja o wypozyczeniu i tym że muszą gdzieś grać, jak widać bardzo słuszna)
Jest jeszcze kilku mega fajnych jak Barenechea kto?, Miretti słabiak, Iling leszcz, czy nawet ten z Sampy Facundo Gonzalez kto?... Kaio Jorge już dawno spisany na straty, Barbieri kto?
Vlaho regres widoczny gołym okiem
Bremer od początku gra tak samo, solidnie, brak progresu
Loca regres widoczny gołym okiem
Cambiaso stara się ale trener go kastruje
McKenni od początku gra tak samo, przeciętnie, brak progresu
Gatti od początku gra tak samo, solidnie, brak progresu
Awans do Klubowych MŚ tylko dzięki rozwinięciu rozgrywek, normalnie rozgrywki poza naszym zasięgiem
Bremer gra tak samo? Kolejny dowód, że nie ogląda
Cambiaso ? Sam Real pyta, ostatnio coś o Arsenalu było, ale pewnie znów jakieś zakrzywianie rzeczywistości
Loca? Znów chyba nie oglądasz i patrzysz na same cyferki i ofensywne statystyki i zapominasz, ze gra praktycznie w defensywie i taką ma rolę, ale też wartość wzrasta i jest doceniany
McKennie brak progresu? Jizas gość wygląda jak inny piłkarz zalicza podania niczym Pirlo, a i biega jak szalony,asekuruje,motywuje. Kapitalny progres
I jak tu poważnie z pewnymi ludzmi pisać ?
Kurcze jak nienawiść do trenera może pozbawić obiektywizmu. Najlepsze że dziś czytałem, że o odejściu/pozostaniu zdecyduje mecz pucharowy z Atalantą .
Będziesz kibicował w takim razie Juve, czy rywalowi aby trener odszedł ?
- Aleexxx
- Juventino
Degradacje sportowa wywolana dzieki naszemu dzbanowi widac nawet w twoich wypocinach.
Przed Allegrim jeden napisalby
Real jest zainteresowany i Arsenal.
Po Allegrim
Cambiaso ? Sam Real pyta, ostatnio coś o Arsenalu było.
Sam Real nam zgarnie jednego z najbardziej ambitnych graczy...
Widac ze nie rywalizujemy juz z najlepszymi. Dzieki Allegriemu nawet Oldfan wie, ze bedziemy napierdzielac sie na miecze z maccabi haifa o lige konferencji. Pewnie jak zawsze final obsrany.
Kiedys klub dla ktorego zwyciestwo bylo jedynym celem. Dzis klub bez ambicji z trenerem ktory nie wyciaga zadnych, ale to zadnych wnioskow przez pol roku.
To wstyd dla tego klubu ze nie zostal wyrabany wczesniej,
Po porazce z haifa
Po porazce 5:1 z Napoli
Po porazce z Interem w tym sezonie
Juz abstrachujac od tego ze kazdy czlowiek wie, ze bylismy bez europejskich pucharow w tym roku co mialo zapewnic nam przewage, a ten zesrany kanciarz uwaza to za negatyw, bo sie fart skonczyl.
Nienawidze go, nienawidze ludzi bez ambicji. Najgorzej, ze go trzymaja bo zaraza swoim podejsciem innych.
Przed Allegrim jeden napisalby
Real jest zainteresowany i Arsenal.
Po Allegrim
Cambiaso ? Sam Real pyta, ostatnio coś o Arsenalu było.
Sam Real nam zgarnie jednego z najbardziej ambitnych graczy...
Widac ze nie rywalizujemy juz z najlepszymi. Dzieki Allegriemu nawet Oldfan wie, ze bedziemy napierdzielac sie na miecze z maccabi haifa o lige konferencji. Pewnie jak zawsze final obsrany.
Kiedys klub dla ktorego zwyciestwo bylo jedynym celem. Dzis klub bez ambicji z trenerem ktory nie wyciaga zadnych, ale to zadnych wnioskow przez pol roku.
To wstyd dla tego klubu ze nie zostal wyrabany wczesniej,
Po porazce z haifa
Po porazce 5:1 z Napoli
Po porazce z Interem w tym sezonie
Juz abstrachujac od tego ze kazdy czlowiek wie, ze bylismy bez europejskich pucharow w tym roku co mialo zapewnic nam przewage, a ten zesrany kanciarz uwaza to za negatyw, bo sie fart skonczyl.
Nienawidze go, nienawidze ludzi bez ambicji. Najgorzej, ze go trzymaja bo zaraza swoim podejsciem innych.
Od trzech lat.Aleexxx pisze:(...) Dzis klub bez ambicji z trenerem ktory nie wyciaga zadnych, ale to zadnych wnioskow przez pol roku.
Ale tak jak napisałeś dalej, że oni go trzymali tyle czasu, to jest przerażające i niepojęte. No można popełnić błąd, tylko ten kto nic nie robi ich nie popełnia (choć wg Allegriego on jest kimś takim, zawsze ma przecież jakies wymówki), ale cholera, od samego początku po jego powrocie widać przecież było, że to nie działa. I nie było żadnych oznak tego, że zadziała. Żadnego progresu pod żadnym względem. A reakcji brak. Co powodowało to ciągła wiare w niego ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- marcinek
- Juventino
Może tam jest jakiś '<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>' kontrakt podpisany przez Agnelliego z dużymi karami finansowymi i to nie może ujrzeć światła dziennego dla zachowania twarzy?
Bo powoli zaczyna to być że dziwne to mało powiedziane, toż to Monza by zwolniła trenera po takich wynikach... a Juve nie zwalnia?
Bo powoli zaczyna to być że dziwne to mało powiedziane, toż to Monza by zwolniła trenera po takich wynikach... a Juve nie zwalnia?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Pierwszy sezon pewnie był sezonem zerowym nie ocenianym, drugi zaś mocno naznaczony problemami, które zostawiła poprzednia ekipa, też dokładnie nie wiemy co tam się działo w środku drużyny. Po trzecim słabym już polecieć musi. No i nie wiemy też co tam Agnelli mu w tym kontrakcie przyklepał, może jakieś mega pieniądze za zwolnienie w określonym czasie do końca kontraktu, kto tam wie, był tak napalony, że Allegri mógł mu kontrakt in blanco podsunąć a ten by to klepnął.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mega ciekawi mnie jak to jest z trenerem
Jestem osobą dobrze zorientowaną w tym co się dzieje blisko Juve i przed tym meczem wcale nie było powiedziane tak w 100 %, że trener odchodzi. Do tego podobno Motta nie chce opuszczać Bologni i pisać z nią dalszą piękną historię
Mam nadzieję, że dziś wygramy i trener dostanie jeszcze rok + wzmocnienia i wtedy będzie można wymagać więcej i być surowszym
Jestem osobą dobrze zorientowaną w tym co się dzieje blisko Juve i przed tym meczem wcale nie było powiedziane tak w 100 %, że trener odchodzi. Do tego podobno Motta nie chce opuszczać Bologni i pisać z nią dalszą piękną historię
Mam nadzieję, że dziś wygramy i trener dostanie jeszcze rok + wzmocnienia i wtedy będzie można wymagać więcej i być surowszym
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Paczta na to jak z Giuntoli oberwał od Maxa...
https://www.sportmediaset.mediaset.it/v ... 402k.shtml
Ja wiem, że gramy kał. Ja wiem, że to nie wygląda dobrze. Ze sportowego punktu widzenia bym go wywalił.
No, ale kurde... Lubie takich wariatów.
Allegri stay 51
Allegri out 49
https://www.sportmediaset.mediaset.it/v ... 402k.shtml
Ja wiem, że gramy kał. Ja wiem, że to nie wygląda dobrze. Ze sportowego punktu widzenia bym go wywalił.
No, ale kurde... Lubie takich wariatów.
Allegri stay 51
Allegri out 49
- ItalianoVero
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz