Legia blisko spektakularnego transferu :DDD
- deep
- Juventino
Legia blisko spektakularnego transferu
Bartosz Karwan, z którym Hertha Berlin rozwiązała kontrakt, prowadzi rozmowy z Legią Warszawa - poinformował "Przegląd Sportowy".
Wszystko powinno się rozstrzygnąc w ciągu tygodnia. 28-letni pomocnik trafiłby do Legii, w której występował przed wyjazdem do Niemiec, za darmo, gdyż kontrakt z Herthą został rozwiązany za porozumieniem stron.
http://sport.onet.pl/934991,wiadomosci.html
hahahaha. spektakularny transfer? no dobra, rozumiem, że tytuł to sprawka portalu sport.onet.pl itp, ale chyba naprawde taki nastrój panuje, że powrót Karwana (który w Niemczech nie pokazał nic, a klub ROZWIĄZAŁ z nim kontrakt) to wielkie wzmocnienie dla Legii :lol: w ten sposób liga ma rosnąć w siłe??
Bartosz Karwan, z którym Hertha Berlin rozwiązała kontrakt, prowadzi rozmowy z Legią Warszawa - poinformował "Przegląd Sportowy".
Wszystko powinno się rozstrzygnąc w ciągu tygodnia. 28-letni pomocnik trafiłby do Legii, w której występował przed wyjazdem do Niemiec, za darmo, gdyż kontrakt z Herthą został rozwiązany za porozumieniem stron.
http://sport.onet.pl/934991,wiadomosci.html
hahahaha. spektakularny transfer? no dobra, rozumiem, że tytuł to sprawka portalu sport.onet.pl itp, ale chyba naprawde taki nastrój panuje, że powrót Karwana (który w Niemczech nie pokazał nic, a klub ROZWIĄZAŁ z nim kontrakt) to wielkie wzmocnienie dla Legii :lol: w ten sposób liga ma rosnąć w siłe??
- BiancoNerri_
- Juventino
To by dopiero mieli wzmocnienie. Ale wątpie że do tego dojdzie.
- deep
- Juventino
no a ja sądze że im sie uda WZMOCNIĆ :lol: Legia lubi takie spektakularne transfery :lol: przykłady: powroty Kucharskigo, Mięciela, Włodarczyka... jedno trzeba przyznać, jakoś po tym grają, ale to sa zwykłe transfery, zwykli piłkarze, którzy grają na średnim poziomie ligowym. nic więcej, i z czym tu się wozić??
- booyak
- Juventino
Jakoś nie przekonuje mnie ten transfer... Karwam raczej nie powróci do formy jaką prezentował w Legii przed odejściem do Herthy... Jednak mam nadzieje że Legia (która jednak do moich ukochanych drużyn nie należy :twisted: ) wzmocni się i będzie walczyła jeszcze bardziej zacięcie z Wisłą o mistrzostwo i może w przyszłości o Ligę Mistrzów...
★ ★ ★
- bociu
- Juventino
Ja jestem za ale tylko jesli Karwan przyjdzie za darmo i nie bedzie chciał bużej kasy. Ciekawe czy uda mu sie odzyskac ta dawną forme. Deep, cz dla Ciebie Karwan to zwykły piłkarz ligowy??? CZłowieku przeciez on przez pewiem czas stanowił trzon reprezentacji. A wracając jeszcze do tematu to mysle ze zamiast Karwana moznaby wziąc Madeja z Lecha.
- deep
- Juventino
tak bociu. Karwan to po prostu piłkarz ligowy. obecnie kopacz, bo "trzon drużyny narodowej" potrafiłby znaleźć sobie miejsce w sładzie Herthy Berlin. i nie oszukujmy się, w naszej reprezentacji "trzon" to wcale nie znaczy "wielki piłkarz". obecnie jeden zawodnik prezentuje wysoki poziom: Krzynówek. nie jestem oryginalny z tym stwierdzeniem. reszta to nic specjalnego, albo i gorzej. ale niestety to widać. obecnie. na EURO możemy pogladać wyłącznie inne reprezentacje, a Polski jak zwykle brak...bociu pisze:Ja jestem za ale tylko jesli Karwan przyjdzie za darmo i nie bedzie chciał bużej kasy. Ciekawe czy uda mu sie odzyskac ta dawną forme. Deep, cz dla Ciebie Karwan to zwykły piłkarz ligowy??? CZłowieku przeciez on przez pewiem czas stanowił trzon reprezentacji. A wracając jeszcze do tematu to mysle ze zamiast Karwana moznaby wziąc Madeja z Lecha.
- Dziadek
- Juventino
Jak przeczytalem "spektakularny transfer" to pomtyslalem ze cos na wzór Ljunberg---->Legia ale to tylko KArwan. Popieram to stwierdzenie ze jesli w niemczech byl cieniasem ze klub rozwiązał z nim kontrakt to liga polska jesttaak slaba ze u nas bedzie mistrzem. Nie ma sie co z tegho tak cieszyc. Powinni do nas przychodzic zawodnicy którzy w niemczech grają świetnie tak jak Ballack a nie same cieniasy...
- Bakuś
- Juventino
a no anie jestzwykłym piłkarzem ligowym no moze cos powyzej niz przeciętny piłkarz ligi polskiejbociu pisze:Deep, cz dla Ciebie Karwan to zwykły piłkarz ligowy??? CZłowieku przeciez on przez pewiem czas stanowił trzon reprezentacji. A wracając jeszcze do tematu to mysle ze zamiast Karwana moznaby wziąc Madeja z Lecha.
- bociu
- Juventino
Zgadzam sie z toba całkowicie ze nawet najlepszy ligowy pilkarz nie reprezentuje swiatowej klasy, a trzon reprezentacji to nie znaczy za duzo. Ale przyznasz mi chyba racje ze był to jeden z lepszych zawodników ligowych, ale potem Hertha i wszyscy wiedza co sie stało...deep pisze:tak bociu. Karwan to po prostu piłkarz ligowy. obecnie kopacz, bo "trzon drużyny narodowej" potrafiłby znaleźć sobie miejsce w sładzie Herthy Berlin. i nie oszukujmy się, w naszej reprezentacji "trzon" to wcale nie znaczy "wielki piłkarz". obecnie jeden zawodnik prezentuje wysoki poziom: Krzynówek. nie jestem oryginalny z tym stwierdzeniem. reszta to nic specjalnego, albo i gorzej. ale niestety to widać. obecnie. na EURO możemy pogladać wyłącznie inne reprezentacje, a Polski jak zwykle brak...bociu pisze:Ja jestem za ale tylko jesli Karwan przyjdzie za darmo i nie bedzie chciał bużej kasy. Ciekawe czy uda mu sie odzyskac ta dawną forme. Deep, cz dla Ciebie Karwan to zwykły piłkarz ligowy??? CZłowieku przeciez on przez pewiem czas stanowił trzon reprezentacji. A wracając jeszcze do tematu to mysle ze zamiast Karwana moznaby wziąc Madeja z Lecha.
- deep
- Juventino
ok, co do tego się zgodze, że za czasów gry w Legii był wyróżniającym się na tle ligi piłkarzem. ale przejście do Herthy pokazało, jak słaba jest ta nasza liga, i jak niewiele trzeba, by w niej błyszczeć. na Bundesligę umiejętności mu nie starczyło...
- bociu
- Juventino
Tak, zgodzę się, nasza liga jest na słabym poziomie. Inna sprawa, nie wiem dlaczego jak Polacy sie wybierają do Niemiec, to tamtejsi menedżerzy mowią:'ooo ten gosc to dobry piłkarz", apotem przychodzi inny trener i juz po zawodniku, np. Karwan, Kosowski, przez długi czas Wichniarek... Niestety tak juz jest...deep pisze:ok, co do tego się zgodze, że za czasów gry w Legii był wyróżniającym się na tle ligi piłkarzem. ale przejście do Herthy pokazało, jak słaba jest ta nasza liga, i jak niewiele trzeba, by w niej błyszczeć. na Bundesligę umiejętności mu nie starczyło...

- Pawciosss
- Juventino
LOL- wielki mi spektakularny transfer po prostu karwan i tyle który zresztą z legii odszedł czyli powraca na stare śmieci ...
karwan jest teraz przeciętnym kopaczem i nia ma co się nad nim podniecać (nawet w reprze Polski nie jest na rezerwie
)
karwan jest teraz przeciętnym kopaczem i nia ma co się nad nim podniecać (nawet w reprze Polski nie jest na rezerwie
- Manifestos
- Juventino
zobaczymy zobaczymy - jak dojdzie do formy. bo dojdzie do niej predzej czy pozniej.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Gianni_Marciano
- Juventino
Dla mnie to też żaden specjalny transfer . Pokazał że jest dobry na ligę polską , ale nic poza tym . Teraz wraca i co mamy być za to mu wdzięczni
Niech on będzie wdzięczny Legii , że dają mu szansę