Black and White Stripes Film
- Przem0
- Juventino
Link do torrenta:
https://katcr.win/black-and-white-strip ... 84527.html
Napisów angielskich niestety brak.
https://katcr.win/black-and-white-strip ... 84527.html
Napisów angielskich niestety brak.
- gawron
- Juventino
🗓 SAVE THE DATE! 🎬 On 20th May, the English version of Juventus Film is available around the world! 🌎
Juve na fejsie [LINK!]
Ciekawe kiedy w polskich kinach...
Juve na fejsie [LINK!]
- piotrek.prz
- Juventino
W polskich kinach to film był emitowany w Krakowie w ramach przeglądu filmów piłkarskich w czerwcu zeszłego roku, więc na wiele emisji bym się nie nastawiał, ale...gawron pisze:🗓 SAVE THE DATE! 🎬 On 20th May, the English version of Juventus Film is available around the world! 🌎
Juve na fejsie [LINK!]
najlepsze jest to, że według okładki dostępnej na Amazonie film będzie miał też polskie napisy! Być może były one przygotowane właśnie przed wspomnianym przeglądem filmów w Krakowie i dlatego znajdą się na płycie
Link do strony produktu na brytyjskim Amazonie
"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- Alexxxxx
- Juventino
To jest drugie wydanie filmu na Blu-Rayu. W ramach IX Warszawskiej Wigilii Kibiców Juventusu zorganizowaliśmy legalny, zamknięty pokaz "The Juventus Story" z polską wersją językową. Jednocześnie nawiązaliśmy kontakt z twórcami i dystrybutorem, których przekonywaliśmy, że warto zainwestować w powtórne wydanie filmu w nieco zmienionej wersji. Okazało się, że przy postprodukcji pracowała Polka. Od słowa do słowa udało nam się wyjaśnić minusy pierwszego wydania (m. in. brak nawet angielskich napisów). W rezultacie mieli rozważyć powtórne, multijęzyczne wydanie. Jak widać, udało się Wersja na nośniku jest dłuższa niż ta prezentowana w Krakowie, ale nie będę zdradzał szczegółów. Miłego seansu
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Pinturicchio1987
- Juventino
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
https://itunes.apple.com/us/movie/black ... 1380038265Pinturicchio1987 pisze:Gdzie można kupić labo oglądnąć wersję z polskimi napisami?
- mariohyper
- Juventino
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Od premiery filmu minęło już pięć lat, ale jeśli kogoś to interesuje, to "Juventus: czarno-biała historia" oficjalnie ukazał się jakiś czas temu na Canal+. Jeśli ktoś ma dostęp, albo jest gotowy poświęcić 10 zł na okres próbny w Canal+ Online, to może się skusi.
Niby pięć lat to sporo i pewne rzeczy się zdezaktualizowały, ale skoro film jest bardziej o historii Juve, to ja sobie go chętnie w sezonie letnim obejrzę w wolnej chwili.
Niby pięć lat to sporo i pewne rzeczy się zdezaktualizowały, ale skoro film jest bardziej o historii Juve, to ja sobie go chętnie w sezonie letnim obejrzę w wolnej chwili.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
I po polskiemu ? Obejrzę. Mam plakat w ramie na ścianie z tego filmuvitoo pisze: ↑03 czerwca 2021, 12:21 Od premiery filmu minęło już pięć lat, ale jeśli kogoś to interesuje, to "Juventus: czarno-biała historia" oficjalnie ukazał się jakiś czas temu na Canal+. Jeśli ktoś ma dostęp, albo jest gotowy poświęcić 10 zł na okres próbny w Canal+ Online, to może się skusi.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jeśli 22 nie odpowiada to jeszcze są dwa inne terminy:
piątek, 9 czerwca za 8 dni 20:00
poniedziałek, 12 czerwca za 11 dni 0:00
piątek, 9 czerwca za 8 dni 20:00
poniedziałek, 12 czerwca za 11 dni 0:00
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?