Polska-Grecja

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 13:40

Dziś o godzinie 20.00 na stadionie Pogoni Szczecin piłkarska reprezentacja Polski zmierzy się Grecją, finalistą najbliższych ME.Ja stawiam na remis.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 13:58

Ja również stawiam że raczej będzie remis, ale mam nadzieję że Janosik coś zrobi żeby to wygrać, ale boję się że Grecy juz nie raz pokazali że z nimi jest ciężko wygrać.
Nie wiem dla czego nie powoałał Saganowskiego a naprzykład powołał Rasiaka.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ĐjMilka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 14:18

No dziwnie postapil, ja bym nie powolal ani jednego ani drugiego, obydwoje to nedza...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 14:49

ĐjMilka pisze:No dziwnie postapil, ja bym nie powolal ani jednego ani drugiego, obydwoje to nedza...
Zapewne dla ciebie Zurawski to nie nedza 8) Mysle ze dostaniemy lanie.Jedynymi meczami kiedy dobrze zagralismy byly mecze z Wlochami i z Serbia i Czarnowgora.Dzis mysle ze przegramy a zawazy na tym skutecznosc naszych ''wspanialych'' napastnikow z Zurawskim na czele ktory w kazdym meczu reprezentacji strzela......................Panu Bogu w okno 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 15:46

Ja nic nie mówię bo obstawiłem na ...
1 kartka - remis lub wygrana Grecji
2 kartka - ktoś będzie wygrywał po pierwszej polowie :D

no tak ,w sumie myślę ,że bedzie remis no ,ale jak zwykle mogę się zdziwić :shock:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 10:07

No i po widowisku:) Było naprawdę super. Niestety siedziałem w fatalnym sektorze, bo mało kto próbował coś śpiewać z całym stadionem. Na dodatek siedziałem trochę za nisko, ale nie ogólnie nie mogę narzekać. Oprawa meczu była bardzo udana i ten hymn w drugiej połowie robił wrażenie. Szkoda, że znowu pełno było trąbek. Przynajmniej w mojej okolicy. Najbardziej mnie zaskoczył fakt, że na meczu pojawiła się spora, bo około 30-osobowa grupa kibiców z... Danii. Przynajmniej na to wskazywało, bo co druga osoba z tej ekipy miała na koszulkach jakieś napisy "Kopenhaga", czy coś w tym stylu, nie kibicowali Grekom, a nawet bardziej Polakom, bo jeden próbował razem z nami śpiewać "Polska gola", ale mu to za bardzo nie wychodziło, gdyż ten jego raczej jakgdyby niemiecki akcent bardzo mu w tym przeszkadzał. Ale muszę przyznać, że bardzo ładne dziewczyny w tej Danii mają Jedna, a w sumie to dwie, tak przykuły mój wzrok, że sporą część meczu straciłem. Nawet popcornem ją poczęstowałem Co do samego meczu, to najczęściej szłyszałem obelgi pod adresem Marcina Żewłakowa, Rasiaka, Rząsy i Radomskiego. Ten pierwszy to faktycznie zagrał fatalnie. W ogóle nie orientował się gdzie jest piłka. W pewnym momencie jak w samej końcówce meczu podał do tyłu, zamiast do wychodzącego Kosowskiego, myślałem że zamieszki wybuchną, tak wszystkich to zbulwersowało. Że Rasiak jest drewnem i niegdy nie wygra pojedynku biegowego było wiadomo od dawna, więc dzisiejszy mecz mnie nie zdziwił. Rząsa w pierwszej połowie miał parę kisów w obronie, a Radomski był wcale kreatywny. Zawiódł mnie też Żurawski, ale wiadomo, że w reprezentacji to całkiem inny zawodnik niż w Wiśle. Niepotrzebnie grał na prawej pomocy. Janas mógł go dać normalnie na atak, a na prawej wystawić od początku Gorawskiego, np. zamiast Radomskiego, a najlepiej Rasiaka. Kłos jak zwykle okazał się pewnym punktem obrony, pozytywnie się zaprezentował mimo krótkiego pobytu na murawie Bosacki. Tak sobie grał Mila, powiedział bym nawet kiepsko. Ale mimo wszystkich mankamentów Polska wygrała. To zasługa fatalnej postawy Greków. Widać było, że nie chcą się przemęczać przed EURO. Nie zapamiętałem żadnej ładnej dla oka akcji w ich wykonaniu. Jedynie co to mógł w oczy się rzucać Giannakopoulos, bo jest łysy. A propo nazwisk Greków, to spiker podając skład tak śmiesznie zamiast Seitaridis, powiedział jakoś Sisteriadis A propo spikera, to pomylił się jeszcze raz mówiąc, że gdy grany będzie hymn Greków, podnosimy te plastrony stroną B na wierzch (czy coś takiego ), a potem powiedział, że przy naszym hymnie też podnosimy stroną B na wierzch . Podsumowując, Polska nigdy nie przegrała w Szczecinie, dlatego też na szczecińskim stadionie powinny być rozgrywane wszystkie mecze eliminacyjne grane u siebie, a przede wszystkim z Anglią .

I need a girl that I can train.
Silent

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 10:22

1:0 bylo dla Grecji bo my tego gola nie strzelilismy, w meczach z Anglia i Szwecja takich blędow rywali nie bedzie i nic nas nie uratuje przed klęską!. A trener(ami) powinni byc na wspolke Engel i Kasperczak, Janas powtarza blędy Bońka czyli beznadziejna gra!

Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 12:41

Silent pisze:1:0 bylo dla Grecji bo my tego gola nie strzelilismy, w meczach z Anglia i Szwecja takich blędow rywali nie bedzie i nic nas nie uratuje przed klęską!. A trener(ami) powinni byc na wspolke Engel i Kasperczak, Janas powtarza blędy Bońka czyli beznadziejna gra!
Też tak uważam. Engel by pasował mimo kleski na mistrzostwach. Byc moze czekalibysmy na pierwszy mecz Polski na Euro 2004...

ODPOWIEDZ