Massimiliano Allegri
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Długo wyczekiwana informacja
Wdzięczny jestem Maksowi za to co zrobił dla klubu, w szczególności przez pierwsze trzy lata. Uważam jednak, że odchodzi w ostatnim możliwym momencie, bo gdyby został na kolejny sezon, byłoby już za późno. Dzięki za wszystko i powodzenia w nowym miejscu pracy.

Wdzięczny jestem Maksowi za to co zrobił dla klubu, w szczególności przez pierwsze trzy lata. Uważam jednak, że odchodzi w ostatnim możliwym momencie, bo gdyby został na kolejny sezon, byłoby już za późno. Dzięki za wszystko i powodzenia w nowym miejscu pracy.
- pumex
- Juventino
PIĘKNE PANIE I BRZYDCY PANOWIE, BAWIMY SIĘ!jackop pisze:Tyle lat czekania. NARESZCIE(
#AllegriFinallyOut

Pozdrawiam serdeczniemateo369 pisze:Może zły przykład :-) Po prostu przeraża mnie logika tego forum: AA mówi, że wszystko zależy od Maxa, ten mówi że zostaje. Wniosek? nieprawda, zasłona dymna (np. Pumex tak twierdzi).

pumex pisze:Cytowana wypowiedź Agnellego, jak również ostatnia wypowiedź Allegriego, w której zapewnia, że on sam chciałby dalej być w Juve, wyglądają dla mnie jakby wiadomym już było, że drogi jednego i drugiego się rozejdą i trwa medialna walka o to z czyjej winy to rozstanie nastąpi.kdzr pisze:Bezjajeczny i irytujący zdaje się być czasem nasz prezydent.Wojtek pisze:Agnelli : "to czy Allegri zostanie zależy tylko od niego".
Ostatnio zmieniony 17 maja 2019, 14:16 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Owszem, wydaje mi się, że może...np Spalletti, który raczej odejdzie z Interu, bądź jakiś inny Del Neri.kacek_ pisze:@MRN - za porównania do Cariniego_złodzieja powinny być kartki![]()
No i żegnaj nasz taktyku. Dzięki za pamiętny Berlin, dzięki za podtrzymanie zwycięskiej serii. Twój betoniwy, łysy bliźniak na szczęście sabotuje już Real więc nic gorszego nam się trafić nie może!
Jakoś nie wierzę, że nasi zatrudnią zagranicznego trenera i pozostaną przy tradycji czyli jak trener to włoch.
A jeśli włoch, to tylko 2 opcje widzę ( choć i tak to nie szczyt marzeń)
1. Conte
2. Sarri
Chciałbym Guardiolę czy Pochettino, a nawet Deschmapsa, lecz pewnie to głównie domysły prasy, a nasi i tak nas zaskoczą Del Nerim

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pytanie, czy na to nowe nazwisko przyjdzie nam czekać długo. Allegri dogra przecież sezon i raczej spodziewałbym, że poczekamy, ZWŁASZCZA że taki Poche czy Pep jeszcze grają. :uklon:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
pumex pisze:PIĘKNE PANIE I BRZYDCY PANOWIE, BAWIMY SIĘ!

Będzie dzisiaj pite. Moje i wasze zdrowie. Świętujemy

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pep kończy za dwa dni także po weekendzie może być wszystko jasne.mrozzi pisze:Pytanie, czy na to nowe nazwisko przyjdzie nam czekać długo. Allegri dogra przecież sezon i raczej spodziewałbym, że poczekamy, ZWŁASZCZA że taki Poche czy Pep jeszcze grają. :uklon:
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Albo Poche po finale. Ten przynajmniej się nie zarzekał, że pozostanie. Ale i Pep mógłby zmienić gadkę, gdyby Uefa ich pogoniła.
Conte to mniej kontuzji, lepsze morale, ale jestem na nie.
Conte to mniej kontuzji, lepsze morale, ale jestem na nie.
- blackadder
- Juventino
No z tego co wiemy to zarząd chciał kosmetycznych zmian, a Allegri małej rewolucji.Sorek21 pisze:Oficjalnie : Zarząd Juve nie jest ślepy.
To jest najlepsza wiadomość w tym sezonie .

- Adrian27th
- Juventino
https://www.eurobet.it/it/scommesse/#!/ ... 1908012000
Obecne kursy.
1.8 Pep :uklon:
Conte za 11.
Pierwsze trzy biorę w Ciemno.
Ten Sinisa mnie tylko męczy.
Momblano twierdzi że we Wrześniu trenerem będzie Pep.
Obecne kursy.
1.8 Pep :uklon:
Conte za 11.
Pierwsze trzy biorę w Ciemno.
Ten Sinisa mnie tylko męczy.
Momblano twierdzi że we Wrześniu trenerem będzie Pep.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2019, 14:37 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 6 razy.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tak tak, z tego co się pisało to Allegri chciał odpalić Mandzukica więc pewnie przez to wyleciałblackadder pisze:No z tego co wiemy to zarząd chciał kosmetycznych zmian, a Allegri małej rewolucji.Sorek21 pisze:Oficjalnie : Zarząd Juve nie jest ślepy.
To jest najlepsza wiadomość w tym sezonie .
a tak poważnie to czuję, że poszło o kasę, pewnie Maksio ma tą ofertę na 15mln z PSG i dlatego chciał kontraktu na 4 lata i dużej podwyżki, bo przecież jeszcze wczoraj były informacje że dostał propozycję przedłużenia kontraktu od nas, tyle że na pewno nie za takie pieniądze i nie na tak długo... dlatego wstrzymałbym się z taką 100% pochwałą zarządu
no i prośba, może niech ten temat pozostanie tematem o Allegrim a nowego trenera "wybierajmy" już w odpowiednim do tego temacie co?
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 693#962693
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Adrian27th
- Juventino
Aczkolwiek, PEP właśnie zaprzeczył oficjalnie że ma zamiar iść do nas.mrozzi pisze:JuveCentric
@Juve_Centric
Momblano: E' giusto dare credito ad una Juventus che ha sempre dimostrato ai tifosi di avere orizzonti incredibili, se devo stare al gioco e dire un nome secco sto al gioco e dico: a Settembre l'allenatore è Pep Guardiola. E' una società che si sta superando in tante cose.