Massimiliano Allegri
- WhySoSerious?
- Juventino
Wiadomość fajna i jedyna słuszna decyzja dla klubu i samego trenera. Pewne rzeczy się wypaliły. Czas na nowe. Oby tylko nie przyszedł leszcz :-)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Na VS jeden typek pisał od dwóch tygodni, że Max robi wypad i zdania nie zmieniał. Pisał też, że nowy trener jest już zaklepany i będzie nim ktoś z dwójki : Pep - Conte. Ponieważ potwierdziły się słowa co do Allegriego, wierze, że przyjdzie Guardiola gdyż procentowo wyżej dawał jego.
A tym co po mnie jechali - gratuluję, jeździjcie nadal i czytajcie Sky Sport, GDM czy Laudisy...pozdro.
Nie ukrywam, że mam małą satysfakcję bo :
A tym co po mnie jechali - gratuluję, jeździjcie nadal i czytajcie Sky Sport, GDM czy Laudisy...pozdro.
Nie ukrywam, że mam małą satysfakcję bo :
fazzi pisze:Strasznie przypominasz Cabriniego z czasu sprzedaży Pogby. On też swoje myślenie życzeniowe przkuwał w jakieś niby prognozy/przepowiednie i uspokajał wszystkich, tak jakby wiedział coś więcej( obyś Ty miał farta i niech tym razem będzie happy end ).
PlanetJuve pisze:Nie ma jak rozdmuchać gówno burze na 5 tematów, a koniec końców zwalić na innych.
A tu się znalazł jeden co wszystko przekazuje jak leci, a w co drugim poście to neguje i wychodzi na zero.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2019, 13:58 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- kdzr
- Juventino
Życzyłbym sobie, abyś wraz z upływem kolejnych lat powolutku wychodził na poziom IQ wyższy niż u przeciętnego naleśnika z nutellą. Trzymam kciuki! Troszkę wdzięczności.jackop pisze:Życzyłbym sobie i innym, żeby Maks do końca kariery pozostał bezrobotny bo żaden kibic (no, może poza Neapolem i Mediolanem) nie zasługuje na tak okrutny los jak oglądanie gównopiłki Betona w wykonaniu swojego zespołu
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Osgiliath
- Juventino
Zapomnij. Większość krytyków Maxa potrafiła go docenić, ale widać beton umysłowy pozostanie betonem.kdzr pisze:Życzyłbym sobie, abyś wraz z upływem kolejnych lat powolutku wychodził na poziom IQ wyższy niż u przeciętnego naleśnika z nutellą. Trzymam kciuki! Troszkę wdzięczności.jackop pisze:Życzyłbym sobie i innym, żeby Maks do końca kariery pozostał bezrobotny bo żaden kibic (no, może poza Neapolem i Mediolanem) nie zasługuje na tak okrutny los jak oglądanie gównopiłki Betona w wykonaniu swojego zespołu
- pandecybel
- Juventino
Nadchodzą chude lata, jak przyjdzie jakiś średniak to nie poskleja tego zespołu jak Allegri i walka o scudetto będzie bardzo ekscytująca.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Po prostu komuś trzeba wierzyć, najlepiej temu co trzyma się twardo zdania i przewidział rok temu wielkiego napastnika...robiłem to dla ogółu bo jakk1 ostatnio mało się udziela w temacie ale nie ma to jak jechać po kimś z osobistych pobudek nie dając nic od siebie.Verse pisze:@MRN
Dzięki, że dałeś nam nadzieję : D
Dla mnie to są po prostu...wykropkuję bo bana dostanę

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
@MRN - za porównania do Cariniego_złodzieja powinny być kartki
No i żegnaj nasz taktyku. Dzięki za pamiętny Berlin, dzięki za podtrzymanie zwycięskiej serii. Twój betoniwy, łysy bliźniak na szczęście sabotuje już Real więc nic gorszego nam się trafić nie może!

No i żegnaj nasz taktyku. Dzięki za pamiętny Berlin, dzięki za podtrzymanie zwycięskiej serii. Twój betoniwy, łysy bliźniak na szczęście sabotuje już Real więc nic gorszego nam się trafić nie może!
No Guardioli jeszcze nie ogłosili więc nie wiem skąd ta satysfakcja ??MRN pisze:.
Fazziego i PlanetJuve pozdrawiam serdecznie
Pepunio nadchodzi ? :uklon:
Liczę na Conte.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hurra, w końcu!
Wierzę że zarząd znajdzie kogoś odpowiedniego, nawet jeżeli na początku nazwisko nie zrobi na nas wrażenia.
Wierzę że zarząd znajdzie kogoś odpowiedniego, nawet jeżeli na początku nazwisko nie zrobi na nas wrażenia.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Za raka oczu i nerwicę?kdzr pisze:Troszkę wdzięczności.
Mam nadzieję, że Wybitny Strateg nigdy nie trafi do PL, bo nieważne kogo obejmie, obrzydzi mi oglądanie najlepszej piłki na świecie

#ALLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEGRIIIIIIIIIIIIIIIIIIOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Pep bedzie chcial sprobowac kolejne raz z MC i zdobyc LM.
Chyba ze cos innego oglosi po finale FA Cup czyli jutro wieczorem.
Jesli nie on to Conte lub Pochettino.
Chyba ze cos innego oglosi po finale FA Cup czyli jutro wieczorem.
Jesli nie on to Conte lub Pochettino.