# 27 Andrea Cambiaso
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Muszę się uderzyć w pierś, bo byłem przekonany (a komentator mnie w tym utwierdził), że tragiczne podanie do nikogo z 28 min. to był on. Okazało się, że głąb Flaković. Gdybym wiedział wcześniej to powstrzymał bym się od komentarza pomimo kilku innych błędów wyłapanych przeze mnie i 'Czatowników Juvepoland'.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Nic się nie stało kolego z Częstochowy. Jesteśmy jedną wielką rodziną i wybaczamy sobie takie rzeczy.
Obszerny, 20 minutowy skrót - raczej bym nie powiedział, że poziom Aleka Sandro.
Obszerny, 20 minutowy skrót - raczej bym nie powiedział, że poziom Aleka Sandro.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Wczoraj najlepszy na boisku. Bardzo ofensywny., pod gra, odwazny ( gol i po jego groznym strzale dobil Retegui)
Troche mnie martwi, ze pod Motta wyglada jakos niemrawo . Moze trzeba sprobowac go przesynac na prawa obrone, a na lewa dac defensywnego Cabala ?
Troche mnie martwi, ze pod Motta wyglada jakos niemrawo . Moze trzeba sprobowac go przesynac na prawa obrone, a na lewa dac defensywnego Cabala ?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ofensywa:
- w tym sezonie 731 minut - 1 asysta i 1 gol (co 365,5 minuty),
- w zeszłym sezonie 2 389 minut i 2 gole, 3 asysty (co 477,8 minuty).
- w tym sezonie 6,82,
- w zeszłym 6,64.
- Oldfan
- Juventino
Wrzucisz jakieś głupie cyferki i myślisz, że coś tym udowodnisz? To kapitalny piłkarz i obejrzyj sobie wczorajszy mecz, a może zrozumiesz o co chodzi. Tylko nie skrót, a mecz i obserwuj ile może dać.
Mam wrażenie, że jesteś typowym zaczepiaczem- dlatego będę cię zlewał jak jechowych na ulicy.
- szczypek
- Juventino
Historia zna wielu piłkarzy, którzy raz na jakiś czas potrafili zagrać kapitalny mecz, ale nie utrzymywali takiego poziomu w dłuższym czasie, więc wydaje mi się, że oceniając potencjał lepiej spojrzeć szerzej, dlatego podałem Ci liczby, które świadczą raczej o tym, że ten sezon ma lepszy niż poprzedni. To dobrze. Jak utrzyma to co ma to (zależy od minut) może skończy w okolicy 10 (bramki/asysty) i to będzie świetny wynik, a nie niemrawy jak niemądrze sugerujesz.
I się niepotrzebnie denerwujesz jak ktoś Ci sugeruje mądre rzeczy. Ucz się.
- Oldfan
- Juventino
Super idoli ma i chyba juz wiadomo skad ten ciag na bramke
Kiedy byłem dzieckiem, moim idolem był Messi. Kiedy dorosłem, był nim Dybala, który jest jednym z najlepszych graczy, jakich widziałem - powiedział Cambiaso dla Goal
Kiedy byłem dzieckiem, moim idolem był Messi. Kiedy dorosłem, był nim Dybala, który jest jednym z najlepszych graczy, jakich widziałem - powiedział Cambiaso dla Goal
- Oldfan
- Juventino
A jak ty byłeś mały i wspierałeś - czy miałeś za idola Alexa Del Piero, to coś mu to umniejsza? Sprawia, że jest gorszy, albo mniejszą legendą, bo dzieci go lubiły? Takie bzdury piszesz, że powinni cię alkomatem sprawdzić.
- szczypek
- Juventino
Napisałem Ci, że argument że Cambiaso ma ciąg na bramkę bo za dzieciaka podał mu się Messi jest słaby, bo sporo innych dzieciaków też takich idoli ma, a nie każdy ma ciąg na bramkę.
Wygląda to trochę tak jakbyś się wczoraj podniecił jego dobrym występem i na siłę chciał to ogłosić światu, przy okazji wspomniałeś o Mottcie, nie wiadomo w ogóle po co.
Nie wiem po co na siłę chcesz mnie obrazić, ale nie wychodzi Ci to zupełnie. Próbuj dalej, no chyba że się wysilisz na coś merytorycznego i mądrego, to podyskutujemy.
- Oldfan
- Juventino
W ostatnich latach, to rzadkość aby piłkarz z Juve był najlepszy w ekipie Italii. Pewnie że się podniecam i mi tego nie zabronisz. Chcesz wiecznie płakać, narzekać i szukać dziury w całym? Ok., kwicz dalej, a ja się będę cieszył, bo czasem nawet się zdarza, że wychodzi 11 bez 1 reprezentanta Starej Damy ...szczypek pisze: ↑11 października 2024, 18:15Napisałem Ci, że argument że Cambiaso ma ciąg na bramkę bo za dzieciaka podał mu się Messi jest słaby, bo sporo innych dzieciaków też takich idoli ma, a nie każdy ma ciąg na bramkę.
Wygląda to trochę tak jakbyś się wczoraj podniecił jego dobrym występem i na siłę chciał to ogłosić światu, przy okazji wspomniałeś o Mottcie, nie wiadomo w ogóle po co.
Nie wiem po co na siłę chcesz mnie obrazić, ale nie wychodzi Ci to zupełnie. Próbuj dalej, no chyba że się wysilisz na coś merytorycznego i mądrego, to podyskutujemy.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Ciekawe kto był trenerem Juve w ostatnich latach, że rzadko ktokolwiek był najlepszy w reprezentacji? Przepraszam, ale mam krótką pamięć i zapomniałem.
EDIT: Dobra już sobie sprawdziłem na wiki, nie ma pytania. Locatelli pozdrawia.
EDIT: Dobra już sobie sprawdziłem na wiki, nie ma pytania. Locatelli pozdrawia.
- Oldfan
- Juventino
Widzę ten Allegri tak samo wam w głowach siedzi jak i ja i macie obsesję nadal. To całkiem zabawne .
Ja nadal bym chciał Cambiaso wyżej zobaczyć i teraz przy tych urazach,kartkach, to mógłby dostać szansę.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Chyba lepiej jednak uczyć go jak być lepszym lewym obrońcą.
Lewe skrzydło należy do Yildiza, bo realistycznie to jedyna pozycja w podstawie na której może grać. Namaściliśmy chłopaka na przyszłą gwiazdę dając nr 10 po czym na jego pozycję sprowadziliśmy Kupmajnersa, który nie będzie zmiennikiem. Drugi powód to fakt, że na LO zostalibyśmy z Cabalem i Rouhim, którzy nie są gotowi żeby udźwignąć odpowiedzialność. Kolumbijczyk nie powąchał murawy od 1 września.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!