# 29 Michele Di Gregorio
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 42 razy
Nie wiem czy był w XX wieku jako jedynka. Jeden niezly sezon w wieku 26 lat a my go wpuściliśmy do bramki jako następcę Szczęsnego wywalając go z drużyny...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gdyby, choć w połowie z tych sytuacji obronił zgodnie ze sztuką bramkarską, to teraz dalej bylibyśmy w strefie Top 4... Jesienią w jednym z komentarzy, na oficjalnym koncie Juventusu na FB, nazwałem go " Białą flagą" w naszej walce o Ligę Mistrzów i niestety, ale miałem rację...Distant Dreamer pisze: ↑21 lutego 2026, 21:22
Połowa z tych bramek to kompromitacja dla bramkarza. Onana Juventusu
Jak przychodził do nas, a Szczęsny był wypchany, to myślałem jedno. Zostawcie Wijtka, bo on może być tym, kim był Buffon dla Szczęsnego czyli super zastępcą i służącym radą co ma poprawiać w treningu...
Niestety dla niego, ale my nie mamy czasu, na to, by on się ogarnął... Bo z nim w składzie , w takiej formie w jakiej jest, zmierzamy na miejsce, które zmuszać nas będzie do gry w Coppa Italia już w Sierpniu...
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 112 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ludziska tu wypisują o tym, że Di Gregorio jest zbyt niski i dlatego słabo radzi sobie z górnymi piłkami na przedpolu i wpuszcza sporo teoretycznie prostych strzałów. Prawda jest taka, że ten rudy łak jest najzwyczajniej w świecie kujowy, bo taki Marco Storari (któremu Di Gregorio może buty czyścić) jest zaledwie 2 cm wyższy.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dobra, to że trzeba go wymienić nie ulega wątpliwości. Kogo byście widzieli za niego? Nie ukrywam, że totalnie nie mam pojęcia jak wygląda rynek bramkarzy. Jest ktoś za rozsądne pieniądze? Podobał mi się bramkarz Lazio, ale kto to jest, ile ma lat i czy warto w niego inwestować - nie wiem.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 112 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ivan Provedel. Kiedyś go nawet łączono z Juve, aczkolwiek gość za kilkanaście dni będzie miał skończone 32 lata. Wiem, że jak na bramkarza, to nie jest jakiś zaawansowany wiek, ale jednak szukałbym kogoś młodszego. Ponadto moim zdaniem, to nie jest zawodnik na podstawowego golkipera nawet w obecnym Juventusie, a raczej na kogoś nr 2 (chociaż gość pewnie z miejsca wygryzłby Di Gregorio). Jeszcze jakby ten Provedel dołączył do nas za darmo (za rok kończy mu się umowa z Lazio) albo za kwotę max 4-5 mln €, to mógłby być na 2 sezony jako opcja na przeczekanie, bo póki co na włoskim rynku bramkarzy jest spora posucha, a płacenie 40 mln € za Carnesecchiego z Atalanty to moim zdaniem przesada (jednakże ostateczną kwotę mógłby zbić Miretti, bo ponoć ekipa z Bergamo jest nim zainteresowana). Jest jeszcze jakiś ziomek z Cagliari - Elia Caprile, nad którym ponoć też się zastanawiamy, ale szczerze powiedziawszy, to nie wiem jak się prezentuje i ile by nas kosztował.Hołek pisze: ↑22 lutego 2026, 10:46 Dobra, to że trzeba go wymienić nie ulega wątpliwości. Kogo byście widzieli za niego? Nie ukrywam, że totalnie nie mam pojęcia jak wygląda rynek bramkarzy. Jest ktoś za rozsądne pieniądze? Podobał mi się bramkarz Lazio, ale kto to jest, ile ma lat i czy warto w niego inwestować - nie wiem.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli