MŚ 2026 w USA, Kanadzie i Meksyku
- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mecz Argentyny z Egiptem sędziowała francuska ekipa.GIGI Buffon 89 pisze: ↑08 lipca 2026, 22:44 FIFA oficjalnie ogłosiła obsadę sędziowską meczu Maroko - Francja. Znajdzie się w niej pięciu Argentyńczyków ! Wynik meczu pod Argentynę będzie drukowany ?
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 74 razy
No przecież że ten zakichany pseudo turniej jest ustawiony. Jakbym całe życie (niemal) nie kibicował Juve, miłbym gdzieś tak zwany "sport" zwany piłką nożną. To samo było z boksem. Za bardzo ustawiali i MMA szybko wyrosło na wiodącą dyscyplinę sportów walki, już mało kogo interesuje boks.
- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 32 razy
Te ustawienia i druki są tylko w waszych głowach. A więc to co z tym robicie i zrobicie zależy tylko od was. Nie mniej rozsiewanie takich "myśli" hmmm "bo tak jes i jósz" jest niepoważne.
(O) Francja - Maroko - bez szans, jednostronny mecz. Ależ mają paczkę, miło popatrzeć jak piłeczka chodzi
Mbappe, niby nic wygrał z Realem, dyktator i tak dalej, ale liczbowo sezon ma kapitalny i co daje jako CF (chociaż zaczynał na skrzydełku, przynajmniej grywał często jako LWF), zawstydza innych "wielkich" podobno napastników.
Olise co się rozwinął, oglądałem chłopa w Crystal Palace, był niezły, ale nie aż tak. Cudownie się patrzy na jego grę.
Dembele, kurde, Dembele był tym mudżynem co to po jednym sezonie w BVB się obraził, bo chciał do Barcy, a tam był kontuzyjnym niewypałem i jednym z transferów, które zrujnowały finanse tego klubu. A teraz?
21-letni Doue? Pfff a za nimi biega jeszcze ten wspaniały Rabiot
Kurde, jak Hiszpania przejdzie to to będzie naprawdę finałowe starcie w 1/2.
(O) Francja - Maroko - bez szans, jednostronny mecz. Ależ mają paczkę, miło popatrzeć jak piłeczka chodzi
Olise co się rozwinął, oglądałem chłopa w Crystal Palace, był niezły, ale nie aż tak. Cudownie się patrzy na jego grę.
Dembele, kurde, Dembele był tym mudżynem co to po jednym sezonie w BVB się obraził, bo chciał do Barcy, a tam był kontuzyjnym niewypałem i jednym z transferów, które zrujnowały finanse tego klubu. A teraz?
21-letni Doue? Pfff a za nimi biega jeszcze ten wspaniały Rabiot
Kurde, jak Hiszpania przejdzie to to będzie naprawdę finałowe starcie w 1/2.

- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 32 razy
(O??) Hiszpania - Belgia - oglądałem praktycznie od kontuzji Courtois. Hiszpanie mnie nie przekonali, szczęśliwie wepchnęli tą piłkę przed dogrywką, ale absolutnie wszystkie statystyki są za nimi. Czuję, że z Francuzami może być naprawdę ciekawie. No chyba, że COŚ się wydarzy.