Zbiór aktualnych przyśpiewek
- Juvengod
- Juventino
Cześć,
wybieram się na mecz Juventus - Torino, który będzie jednym z kolejnych meczy na którym będę obecny. Róznica taka jest, że chciałbym iść w "Młyn" tym razem i nie chcę stać i nic nie robić tylko wspomóc. Chciałbym nauczyć sie obecnych przyśpiewek lecz ciężko mi odnaleźć coś aktualnego. Możecie mi w tym pomóc? Za wszelkie wzkazówki będe wdzięczny
wybieram się na mecz Juventus - Torino, który będzie jednym z kolejnych meczy na którym będę obecny. Róznica taka jest, że chciałbym iść w "Młyn" tym razem i nie chcę stać i nic nie robić tylko wspomóc. Chciałbym nauczyć sie obecnych przyśpiewek lecz ciężko mi odnaleźć coś aktualnego. Możecie mi w tym pomóc? Za wszelkie wzkazówki będe wdzięczny

- Lambi120
- Juventino
Przy okazji każdego meczu wyjazdowego pojawiają się filmy z sektora gości, obejrzyj kilka i będziesz na bieżąco, np.Juvengod pisze: ↑16 września 2023, 13:19Cześć,
wybieram się na mecz Juventus - Torino, który będzie jednym z kolejnych meczy na którym będę obecny. Róznica taka jest, że chciałbym iść w "Młyn" tym razem i nie chcę stać i nic nie robić tylko wspomóc. Chciałbym nauczyć sie obecnych przyśpiewek lecz ciężko mi odnaleźć coś aktualnego. Możecie mi w tym pomóc? Za wszelkie wzkazówki będe wdzięczny![]()