Mecze przez internet (problemy i instrukcje)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

ODPOWIEDZ
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 26 października 2003
Posty: 701
Rejestracja: 26 października 2003
Lokalizacja: Marki
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 14:30

Info dla tych którzy weszli tu pierwszy raz :

Nowe informacje , linki i opsy porgramów , znajdują się na 11 stronie tego tematu
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2006, 20:37 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 8 razy.


aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 02 sierpnia 2004
Posty: 267
Rejestracja: 02 sierpnia 2004
Lokalizacja: Z krainy gdzie rządzi pyra :)
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 14:49

Hej mam jeszcze jakies problemy sciagnalem ten program posutawialem te opcje ale czasem mi sie zacina i mozecie zapodac jakiegos linka skad mozna sciagnac media playera 10??prosze o pomoc
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 26 lipca 2004
Posty: 2165
Rejestracja: 26 lipca 2004
Lokalizacja: Klazienaveen
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 15:53

Ale jak to zrobić? :( Skonfigurowałem Media Playera tak jak mówiłeś, ale jak wchodzę w CoolStreaming to nie mam żadnych stacji o których pisałeś. Skąd mam je wziąć?
:roll:
mundik15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 04 października 2004
Posty: 39
Rejestracja: 04 października 2004
Lokalizacja: Zarzecze
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 16:08

zrobiłem wszystko w mediaplajerku i wlanczam ten progrmaik ,zanzaczam stacje wyskakuje mi okieneko pisze still bufering po kilku sekundach sie wyłancza,ale zadna stacja sie nie wlancza,co mam zrobic???
Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 21 maja 2004
Posty: 61
Rejestracja: 21 maja 2004
Lokalizacja: Liebenau (Niedersahsen)
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 16:20

http://www.internetstandard.com.pl/ftp/ ... /4247.html Tutaj mozna sciagnac Media Playera 10 schodizmy na dol i pisze pobierz!!!! :D
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 24 stycznia 2004
Posty: 218
Rejestracja: 24 stycznia 2004
Lokalizacja: warszawa
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 16:37

ja mam takie pytanie, jak mam ustawic szybkosc polaczenia? bo ja mam dsl640, a tam tego nie ma, to ktore powinienem ustawic?
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 26 października 2003
Posty: 701
Rejestracja: 26 października 2003
Lokalizacja: Marki
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 17:12

1. Jesli stacje sie nie wyswitalja to poczekaj chwile napewno sie wyswietloł , mi tez sie tak robi . Jak dłuzszy czas nic to kikaj ra prawym przyciekiem ,a raz leweym na białym tle powinno się wyświtlić ( ja tak robie jak mi sie nie wyswietlja) .
2. Nie , raczej nie pojdzie w media playerze 7.1 , ale co to za problem sciagnij MP 10 z tego linka co juz ktos dał wczesniej .
3.Adu nieweim , sprubuj , zobacz na tej samej stacji jak lepiej chodzi , pobrubuj .
4.Mundik15 musiz odczekać jakis czas , powonno sao sie urochomic w mp 10 , jak bedzie juz kilka porcent zrobione (spójż na szary pasek u dołu) to gdy dana stacja jest zannaczona wciskasz znaczek play ( u góry) .
5. To że sie zacina to jest mona powiedziec normalne , nnp. na CCTV 5 , mi sie co jakis czas zatnie , ale czasm potrafi pojsc jakies 10 -15 min bez zaciecia , nieiwem od czego to zalezy .


JA też mam pytanie JUVEFANE_10 ogladasz C+ i sky przez komp , np za pmoca karty SkyStar2 ?
Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 21 maja 2004
Posty: 61
Rejestracja: 21 maja 2004
Lokalizacja: Liebenau (Niedersahsen)
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 17:33

Mam problem jak zrobic aby stacje sie pokazaly i wtedy po 2krotnym nacisnieciu sie wlaczyly????Jak daje "wszystkei stacje telewizyjne" to jest pustka jak zrobic by mozna bylo wybrac jakies kanaly???????? :?::?::?::?::?::?: [/quote]
krzysiekjuve

Juventino
Juventino
Rejestracja: 25 sierpnia 2004
Posty: 17
Rejestracja: 25 sierpnia 2004
Lokalizacja: Wrocław ( Turek )
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 18:47

po wlaczeniu tego programu mamt tylko 13 stacji tv i 7 radiowych. Czy to sa wszystkie stacje dostepne w tym programie czy sa jeszcze jakies?? Jesli tak to w jaki sposob je dodac do listy odtwarzania??
p.s. ZAJEfajny programik :lol:
krzysiekjuve

Juventino
Juventino
Rejestracja: 25 sierpnia 2004
Posty: 17
Rejestracja: 25 sierpnia 2004
Lokalizacja: Wrocław ( Turek )
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

05 lutego 2005, 19:13

ok dzieki . Mam jeszcze jedno pytanie . Czy te stacje nadaja 24 h czy maja jakies przerwy w nadawaniu. I czy jesli jest jakas przerwa to sie dana stacja nie wlacza?? Chcialem teraz właczyc stacje CCTV5 ale nie chce mi sie połaczyc .
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 22 grudnia 2003
Posty: 4713
Rejestracja: 22 grudnia 2003
Lokalizacja: z Ząbek czesany
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 38 razy
Kontakt:

05 lutego 2005, 20:03

Osoby ze slabym laczem badz windowsem innym niz xp nie probujcie...szkoda fatygi
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Mane

Juventino
Juventino
Rejestracja: 12 kwietnia 2003
Posty: 103
Rejestracja: 12 kwietnia 2003
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

06 lutego 2005, 16:52

DjJuve pisze:Osoby ze slabym laczem badz windowsem innym niz xp nie probujcie...szkoda fatygi
Bzdury piszesz jesli chodzi o win XP
i nie trzeba zadnego WMP10
wystarczy mplayer i wszystko smiga a u mnie na 100Mbitach to jak TV z kabla :D zero zaciec :D
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 22 grudnia 2003
Posty: 4713
Rejestracja: 22 grudnia 2003
Lokalizacja: z Ząbek czesany
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 38 razy
Kontakt:

06 lutego 2005, 17:58

Mane pisze:
DjJuve pisze:Osoby ze slabym laczem badz windowsem innym niz xp nie probujcie...szkoda fatygi
Bzdury piszesz jesli chodzi o win XP
i nie trzeba zadnego WMP10
wystarczy mplayer i wszystko smiga a u mnie na 100Mbitach to jak TV z kabla :D zero zaciec :D
To zupelnie inaczej niz u mnie :roll:
piszac ze osoby bez xp nie maja co probowac chodzilo mi glownie o mp10 ktora zalecal zalozyciel tematu
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 01 czerwca 2004
Posty: 7011
Rejestracja: 01 czerwca 2004
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

06 lutego 2005, 18:05

X-men, a o co chodzi z buforowaniem ? jakie to ma znaczenie czy wpiszemy liczbę 40, 60 czy zwykłe 5 ??? może da się przez to zmniejszyć liczbę "skoków" kosztem jakości ?

PS. Mam prośbę do tych którzy używają CoolStreaminga: lepiej żebyście nie mówili o tym znajomym, bo im większa ilość użytkowników tym gorsza jakość : serwer rozdziela to na coraz większą ilość części i bedzie się coraz gorzej wieszać :-D
prezes3c pisze:
12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze:
12 sierpnia 2020, 21:45
Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Rejestracja: 26 października 2003
Posty: 701
Rejestracja: 26 października 2003
Lokalizacja: Marki
Podziękował: 0
Podziękowano: 0

06 lutego 2005, 18:25

Nie mam pojeci od czego jest te poel gdzie mamy pwsiac te 40 albo 60 , wie mejdynie ze tak było napisane na forum tego porgramu , i to ma pomagac .
Jesli chodiz o MP10 to tez psiało na forum ze nalzeyz miec ta wersje , ale jak sie wlacza stacja to wsyakkuje okinko ze musze posiadac MP 9 lub wyższego .
Mane a gdzie ty masz takie łacze ? Chyab nmie sam dla siebie 100 MB/s ? Czy te sto mega bitów posrostu inaczej sie oczytuje ??
ODPOWIEDZ