Joao Cancelo
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
# 20 JOÃO CANCELO
Data urodzenia: 27.05.1994
Miejsce urodzenia: Baixa da Banheira, Moita, Portugalia
Kariera seniorska: Benfica B (2012), Befica (2012-2015), Valencia wypoż (2014-2015), Valencia (2015-2017), Inter wypoż. (2017-2018), Juventus (2018–....)
Debiut w Juve: (??) - ??
Kwota transferu do Juve: 40,4 mln euro
Obecne zarobki: 3 mln euro rocznie?
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2018, 15:20 przez Dragon, łącznie zmieniany 7 razy.
- pablo1503
- Juventino
Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri. Może jednak przejrzał na oczy i wie, że taka defensywna gra do niczego nie prowadzi. Oby.
- albertcamus
- Juventino
Nowy sezon, nowa taktyka ^^pablo1503 pisze:Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri. Może jednak przejrzał na oczy i wie, że taka defensywna gra do niczego nie prowadzi. Oby.
Cancelo nie dostał jeszcze numeru, bo grał z 7, a u nas taki ma Juan. Mam nadzieję, że nie sprzedamy naszego pozytywnego wariata, grającego z Bogiem, który pomaga mu strzelać gole.
- prezes3c
- Juventino
Wiążę duże nadzieje z tym transferem oraz pozostaniem w klubie Sandro. Joao za poprzedni sezon ma ogólną ocenę 7,14 na Whoscored czyli w przeciętnym Interze całkiem niezłą. Kadra się odmładza, starzy mistrzowie odchodzą, pojawiają się piłkarze głodni sukcesów. Jaram się tym "nowym" Juve
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
sprzeda Sandro ;] tak jak mówisz musi się zgadzać równowaga a że z lewej ma spadać Mario a grać Costa to potrzeba tam mniej ofensywnego obrońcy, pewnie dlatego pisze się jeszcze czasami o Darmianiepablo1503 pisze:Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri.
jeśli Maks na stałe będzie grał 2 ofensywnymi bocznymi obrońcami w ustawieniu 4XY będę w szoku
5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wojczech7
- Juventino
Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Poulinho
- Juventino
Bernardeschiwojczech7 pisze:Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
Choć też jestem zdania, że Cancelo będzie grał, jedyną wątpliwość mam czy na PO czy na wahadle w 3-4-3.
- wagner
- Juventino
Będzie grał kichę = będzie grzał ławkęwojczech7 pisze:Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Maly
- Juventino
@wojczech7: miałem na myśli początek sezonu ale nie wykluczone, że jeśli jednak zostanie Sandro to z ławką będzie witał się cały sezon
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Transfer uważam za naprawdę dobry. Szkoda tylko, że przez 2 tygodnie nie utargowaliśmy ani grosza. Taka Valencia dyktuje nam twardo warunki.
Z tego ruchu jednak będziemy mogli się cieszyć dopiero jak zostanie Sandro. Inaczej wiemy jak będą wyglądać nasze boki, skoro każdy nowy zawodnik jest ,,kocony'' Lewą załatamy De Sciglio a prawą dopóki Cancelo nie ogarnie - Cuadrado na zmianę z Barzaglim.
Mam nadzieję, że nasi są już po słowie z Atalantą na wypożyczenie Spinazzoli w zimie
Z tego ruchu jednak będziemy mogli się cieszyć dopiero jak zostanie Sandro. Inaczej wiemy jak będą wyglądać nasze boki, skoro każdy nowy zawodnik jest ,,kocony'' Lewą załatamy De Sciglio a prawą dopóki Cancelo nie ogarnie - Cuadrado na zmianę z Barzaglim.
Mam nadzieję, że nasi są już po słowie z Atalantą na wypożyczenie Spinazzoli w zimie
- wojczech7
- Juventino
Rezerwowego obrońcę miałem na myśli... No ale nie napisałem tego, więc w punkt!Poulinho pisze:Bernardeschiwojczech7 pisze:Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
@wagner - nie biorę pod uwagę, że będzie grał kichę. Ławka może wynikać jedynie (mam nadzieję!) z powolnego wprowadzania nowych graczy do składu przez Maxa.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2018, 16:49 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Maly
- Juventino
oni za to utargowali od nas 0.4mln pewnie za te rozłożenie na raty...Dragon pisze:Szkoda tylko, że przez 2 tygodnie nie utargowaliśmy ani grosza
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?