Claudio Marchisio
- mikus825
- Juventino

Mówisz o restauracji "La Lampara". Pojawiła się ona kiedyś w jednym z odcinków Adidasa: https://www.youtube.com/watch?v=Rn1SMD7nRSwRobaku pisze: To byl takie odcinek gdzie odwiedzali kilku reprezentatów i postanowili odwiedzić w Turynie Glika i tam przy kolacji z polskim piłkarzem pojawił się m.in. Pogba i Morata w tej samej restauracji.
Z tego co pamiętam weszlo podalo nazwe. Nawet ich googlowalem, ale teraz juz pamięci brak.
oraz właśnie w tym wywiadzie z Glikiem.
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
A o tym filmie mówisz.Robaku pisze: To byl takie odcinek gdzie odwiedzali kilku reprezentatów i postanowili odwiedzić w Turynie Glika i tam przy kolacji z polskim piłkarzem pojawił się m.in. Pogba i Morata w tej samej restauracji.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 67 razy
Koniec pewnego etapu. Etapu, w którym to pomoc była naszą najsilniejszą bronią. Teraz mamy niesamowicie obsadzoną obronę, skrzydła i atak, więc pewnie styl gry nam się zmieni.el Pirlo pisze:
Trochę smutno się na to patrzy. Został tylko Marchisio i oby grał u nas do końca kariery. :roll:
Miejmy nadzieję, że kolejne transfery Marotty będą tak samo trafne jak sprowadzenie VPP.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- marcinek
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
hmmm....
Pirlo, Vidal, Pogba, ..... Cuadrado, Padoin. Nasza pomoc została rozbrojona, ale wiecie co Wam powiem podczas meczów gdzie mieliśmy dobrą pomoc w LM to nie czułem żebyśmy miażdżyli inne kluby w środku pola.
Marchisio będzie nam potrzebny, nie mniej niż w poprzednim sezonie.
Pirlo, Vidal, Pogba, ..... Cuadrado, Padoin. Nasza pomoc została rozbrojona, ale wiecie co Wam powiem podczas meczów gdzie mieliśmy dobrą pomoc w LM to nie czułem żebyśmy miażdżyli inne kluby w środku pola.
Marchisio będzie nam potrzebny, nie mniej niż w poprzednim sezonie.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- jarmel
- Juventino

Ano też o tym pomyślałem. Zobaczcie, że chyba we wszystkich tych meczach w których daliśmy najbardziej ciała zawsze to ta nasza pomoc najbardziej zawodziła. Jakoś nie pamiętam meczu żeby MVP albo rok później miażdżylibyśmy rywali naszą drugą linią.marcinek pisze:hmmm....
Kto wie, może jak przyjdzie jeszcze ktoś z zawodników o którym piszą media to nawet wyjdzie to nam na lepsze? Pozostaje trzymać kciuki
- wagner
- Juventino

Strona Juventusu na fb podaje, że Marchisio wraca do treningów z piłką i zamieszcza kilka zdjęć Claudio trenującego wraz z drużyną <3
@Juventus pisze:Some good news to start your week...
Claudio Marchisio is back with a ball at his feet!
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- albertcamus
- Juventino

Potrzebujemy Marchisio jak kania dżdżu. Módlmy się za to, żeby wrócił już niedługo i nie złapał niczego nowego 
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 58 razy
Pluto pisze:Do Napoli sześć tygodni, może jednak wyrobi się?
Ostatnio były informacje, że Claudio powróci na mecz z Udine, tj. 8 kolejka.
- Wojtek
- Juventino

Rok temu Markiz pierwszy pełny mecz w Serie A zagrał dopiero w 10 kolejce, czyli mecz z Torino (2:1) od którego zaczęliśmy wygrywać wszystko jak leci. Teraz jest tak samo. Widać jaki to jest ważny gracz:) Nasza pomoc w postaci Markiz-Pjanić-Khedira jest na wysokim poziomie, ale wypadnie jeden czy dwóch i nasza pomoc robi się tragiczna.
- Kamex22
- Juventino

https://www.facebook.com/Juventus/video ... 316361459/
Od 0:24 słychać strzały. Po dośrodkowaniu Marchisio słychać strzały i po jego ładnym, wyglądającym na zdrowy biegu. Chyba jest spora szansa, że będzie może coś grał po przerwie na reprę. (Moje osobiste zdanie).
Od 0:24 słychać strzały. Po dośrodkowaniu Marchisio słychać strzały i po jego ładnym, wyglądającym na zdrowy biegu. Chyba jest spora szansa, że będzie może coś grał po przerwie na reprę. (Moje osobiste zdanie).
- arturjuve
- Juventino

Wydaje mi, że to troche podchodzi pod ultra optymizm, ale byłoby świetnieKamex22 pisze:Chyba jest spora szansa, że będzie może coś grał po przerwie na reprę. (Moje osobiste zdanie).
Olek1987 pisze: Wam do reszty odbiło z Pogbą. Jak odejdzie to możecie mnie obrażać i nazywać katolikiem....