Liga Mistrzów 2024/25

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 40 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 29 listopada 2024, 23:02

xemi pisze: 29 listopada 2024, 22:54 Po raz kolejny osiągamy piłkarskie dno. I się na nim urządzamy. Jesteśmy piłkarskim klubem memem. Klaunem. Piłkarskim pośmiewiskiem. Jprdl do czego oni doprowadzili Juve! :(
To co mają powiedzieć teraz kibice Realu czy PSG, którzy wydają znacznie więcej kasy niż Juve. Przede wszystkim Giuntoli musi wysłuchać potrzeb Motty i sprowadzić zawodników o takim profilach jakich oczekuje trener. Ja tam nie oczekuję, że po 4 miesiącach pracy nowego szkoleniowca nagle wszystko będzie chodziło jak w zegarku (zwłaszcza, że mamy jakąś plagę kontuzji), ale w okolicach 25-30 kolejki chciałbym żeby wreszcie widoczne były jakieś schematy gry, poprawione zostały rzuty rożne (bo z nich praktycznie nie stwarzamy żadnego zagrożenia) czy też by piłkarze potrafili wyprowadzić szybką kontrę po przejęciu na własnej połowie.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ