Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji 2022/23
- Kamciu
- Interista
No i prosze

...
Inzaghi:
2x Supepuchar
1x Puchar Wloch
1x Wicemistrz Wloch
1x Final LM
+1x Puchar Wloch?
+1x Wicemistrz Wloch?
+1x LM?
Do tego Mistrzostwo za Conte
Moga bankrutowac, te 3 lata daly i tak piekna historie. Wielki Inter!
A tak na serio - zostawic Onane, Bastoniego, de Vrija, Acerbiego (jeszcze na rok), Calhanoglu, Brozovicia, Mkhitaryana, Barelle, Dimarco, Dumfriesa, Lautaro i Lukaku i walczymy o 2 gwiazdke. Choc podejrzewam, ze minimum 2ka odejdzie.
Twitter: @K_Kamciu
- Maly
- Juventino
Juventus w 4 sezonie od przejęcia przez Conte grał w finale LM a teraz w 4 sezonie od Conte gra w nim Inter. Jakoś czuje, że będzie niespodzianka i wygrają, dobrą formę złapali od kwietnia a w LM idzie im wręcz wybitnie w tym sezonie.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Baczu
- Juventino
Lub po prostu Inzaghi ma smykałkę do pucharów, w lidze gdzie jednak pewna ciągłość i powtarzalność jest niezbędna, wiedzie mu się nieco gorzej niż w pucharach, czy to krajowych, czy kontynentalnych.
Nasuwają tu sie podobieństwa do Ancelottiego, który w ciągu całej swojej bogatej, wieloletniej kariery wygrał krajowe mistrzostwo zaledwie... 5 razy. Tyle co nasz szanowny Kałmen w ciągu 5 lat. A warto wspomnieć, że w ciągu ostatnich 25 lat, prócz epizodu w Evertonie, pracował w topowych klubach.
Coś czuje w kościach że Inter klepnie uszatka.
Nasuwają tu sie podobieństwa do Ancelottiego, który w ciągu całej swojej bogatej, wieloletniej kariery wygrał krajowe mistrzostwo zaledwie... 5 razy. Tyle co nasz szanowny Kałmen w ciągu 5 lat. A warto wspomnieć, że w ciągu ostatnich 25 lat, prócz epizodu w Evertonie, pracował w topowych klubach.
Coś czuje w kościach że Inter klepnie uszatka.

- Garreat
- Juventino
Na pewno w finale spróbują zagrać swoje bez kompleksów. Maksio wychodzi na finał obsrany, a po ostatnim gwizdku przypomina sobie, że to nie dwumecz.
Szykuje się ciekawa oferta bukmacherska, pewnie na Inter będzie w okolicach 5.
Szykuje się ciekawa oferta bukmacherska, pewnie na Inter będzie w okolicach 5.
- AdiJuve
- Juventino
Po prostu w LM trzeba mieć też szczęście, jeżeli nie jest się absolutnie drużyną topową bez wad, a takich w historii było niewiele, trzeba trochę szczęścia. Tu błąd rywala, tam jakiś uraz, chwila słabości, gorszy dzień. Tak naprawdę LM można wygrać na farcie, ligi na farcie nikt nigdy nie wygra.
Inter też może to ugrać, np. Real złapie czerwo przed 10 minutą, albo niedostępni będą Benzema, Vini, Modrić, Kross. Wszystko zdarzyć się może, to jest jeden mecz.
Inter też może to ugrać, np. Real złapie czerwo przed 10 minutą, albo niedostępni będą Benzema, Vini, Modrić, Kross. Wszystko zdarzyć się może, to jest jeden mecz.
- Szwamb
- Juventino
Z pewnością będzie to interesujący finał LM z zespołem, którego nikt się nie spodziewał i który pierwszy raz od lat przyniesie nam - fanom Juve czy w ogóle włoskiej piłki większe emocje. Osobiście będę trzymał kciuki za Inter. Piękna historia, która pokazuje nam, że przy zmianie trenera nawet naszym składem - być może - doturlamy się do finału LM w przyszłym roku (jeżeli nas nie zgnoją w sądzie).
- Ocena: 5.88%
- Maly
- Juventino
Nie ma takiego magika, który po 2 latach drużyny z Maksem (czy dla niektórych więcej) przestawi jej mental o 180 stopni w rok czy nawet mniej. Tu trzeba na start odstawić cała starszyznę drużyny (a być może i więcej) a to się nie stanie.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- marcinek
- Juventino
Nie wiem czy ktoś wspominał, ale Marotta
Gość w 9 lat z tak słabej ligi jaka jest Serie A doprowadził 3x zespół do finału LM. Nie wygrał żadnego (myślę że Inter przerżnie)? Trudno, tamta Barcelona, Real, City to inna galaktyka, ale gość stworzył paki które doszły do finału.

Gość w 9 lat z tak słabej ligi jaka jest Serie A doprowadził 3x zespół do finału LM. Nie wygrał żadnego (myślę że Inter przerżnie)? Trudno, tamta Barcelona, Real, City to inna galaktyka, ale gość stworzył paki które doszły do finału.
- Ocena: 5.88%
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- MRN
- Juventino
Nam też szło wybitnie w 2017 roku...do finału

- Maly
- Juventino
Chiellini powiedział, że my już w maju nie mamy sił, że finał grany za późno dla nas. Inter nie ma takiego specjalisty od przygotowania fizycznego jak my wtedy

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
Raczej mega szczęście w poprzednim sezonie przesłoniło oczy, że ta era jeszcze trwała.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino
jak dobrze patrzę ostatni mecz City z włoską drużyną to 2015 r. Wtedy w grupie LM Juve dwa razy wygrało z Man City.
Teraz mega się zdziwię jak City nie wygra, ale to jeden mecz i kto wie jak to się ułoży.
Teraz mega się zdziwię jak City nie wygra, ale to jeden mecz i kto wie jak to się ułoży.