Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji 2022/23
- artur_89
- Juventino
Nie chcę być ujem, ale tak się należy za to całe gówno które na nas każdy klub wylewa, nikt nas nawet nie wsparł, a każdy miał z tego korzyści, niech giną.
Jestem zdania, że z żadną drużyna z topu nie powinniśmy też robić interesów.

Jestem zdania, że z żadną drużyna z topu nie powinniśmy też robić interesów.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
- Maly
- Juventino

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
Sami są sobie winni, że Dybala wyrzucił ich z Ligi Europy w końcówce równolegle rozgrywanego meczu. Na tę karę zapracowali sobie cudownymi występami choćby z Empoli czy Milanem.
Przy obecnym stanie rzeczy szczerze liczę na bana od UEFY, bo gra w europejskim pucharze trzeciej kategorii to moim zdaniem wstyd. Niech się skupią na lidze i zaczną budowę od podstaw. Bez Europy. Bez udziału Allegrego.
Przy obecnym stanie rzeczy szczerze liczę na bana od UEFY, bo gra w europejskim pucharze trzeciej kategorii to moim zdaniem wstyd. Niech się skupią na lidze i zaczną budowę od podstaw. Bez Europy. Bez udziału Allegrego.
- Maly
- Juventino
Miał nas Dybala wyrzucić z LM a wyrzucił z LE...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dimebag11
- Juventino
Dybała miał nam dać awans do LE dzięki wygranej Romy w finale LE, ale coś im się nie udało

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Ehem
- Juventino
Przesadzasz. Inter nie jest faworytem i nie wiem dlaczego mieliby trafić do grona frajerów. W pozostałych dwóch rozegranych meczach szansa na triumf była. Tutaj jest zbyt duża przepaść i kto by nie był w tym finale, to nie byłby stawiany w roku faworyta.
- AdiJuve
- Juventino
Gdyby gali z Realem to bym im nawet 0.1% szans nie dawał ale Guardiola już tyle razy uyebał w LM na własne życzenie, że jakieś tam szanse mają. Chociaż przepaść w potencjale jest ogromna i tylko sam Guardiola może dać merdaczą triumf próbując wymyślić koło na nowo.