Serie A - 2025/26
- GIGI Buffon 89
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nikt tu nie wspomina o meczu Como -Inter.. Mecz zakończył się wynikiem 4 :3 dla Interu. To bardzo ważne z naszej perspektywy....
Na sześć kolejek jesteśmy na 4 miejscu z dwoma punktami przewagi nad Como, 3 punkty traci do nas Roma, a Atalanta 7. Najbliższy rywal - Bologna to 12 pkt. Do Milanu mamy 3 pkt straty , a do Napoli 6 pkt.
Na sześć kolejek jesteśmy na 4 miejscu z dwoma punktami przewagi nad Como, 3 punkty traci do nas Roma, a Atalanta 7. Najbliższy rywal - Bologna to 12 pkt. Do Milanu mamy 3 pkt straty , a do Napoli 6 pkt.
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 126 razy
- Otrzymał podziękowanie: 48 razy
Przewidywałem, że Como nie wygra z Interem (stawiałem na remis i w sumie po szalonej końcówce było bardzo blisko). Z naszej perspektywy to niezwykle istotny rezultat, bo na chwilę obecną wszystko jest w naszych rękach. Jak wygramy wszystkie pozostałe do końca sezonu spotkania to zajmiemy minimum 3 miejsce i będziemy mieć pewny udział w LM. Niemniej należy pozostać skupionymi i nie lekceważyć teoretycznie łatwiejszych rywali oraz myśleć tylko o najbliższym meczu i powinno być dobrze.GIGI Buffon 89 pisze: ↑13 kwietnia 2026, 17:45 Nikt tu nie wspomina o meczu Como -Inter.. Mecz zakończył się wynikiem 4 :3 dla Interu. To bardzo ważne z naszej perspektywy....
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli